Menu
  • Bæredygtighed
  • Opskrifter
  • Inspiration
  • Bageskolen
  • Produkter
  • Om os
    • Kontakt
    • Reklamation
    • Udvikling og kvalitet
    • Bageglæden ved dansk mel
    • Glutenfrit
      • Om cøliaki
      • Glutenfri bagning
      • EU-lovgivning
      • Produkter
      • Opskrifter
    • Konkurrencer
      • Fejr ø-mærket
      • Konkurrence – Dyrk bageglæden
    • Nyheder
  • For fagfolk
Opskrifter
  • Alle kategorier
  • Bag LIVE
  • Bageblandinger
  • Bagværk
  • Bagværk med surdej
  • Boller
  • Brød
  • Desserter
  • Fastelavn
  • Fødselsdag
  • Glutenfri
  • Green Life
  • Halloween
  • Kager
  • Knækbrød
  • Madpakker
  • Middagsretter
  • Morgenmad
  • Økologi
  • Påske
  • Pizza
  • Rugbrød
  • Småkager
  • Stop madspild
  • Sunde snacks
  • Vafler
  • Wienerbrød
  • Bag på grill
  • Familiebageopskrifter
  • Fuldkorn
  • Juleopskrifter
  • Klassikere
  • Pandekager
  • Pasta
Valsemøllen / Opskrifter

Kartoffelpizza med rosmarin og mascarpone

Køkkentid
25 min.

Ventetid
12 t.

Berliner med pistacie og citronmidte

Køkkentid
1 t og 30 min.

Ventetid
2 t.

Salat med perlebyg, majs, tomater og falafler

Køkkentid
30 min.

Mini pizzaer – Valsemøllen brødblanding

Køkkentid
30 min.

Ventetid
1 t. og 10 min.

Grydebrød med hvede og rug

Køkkentid
25 min.

Ventetid
1 dag og 2 t.

Chokoladecookies med spelt

Køkkentid
20 min.

Ventetid
1 t.

Kerneboller

Køkkentid
25 min.

Ventetid
8 t.

Kartoffelboller med hvedekerner

Køkkentid
45 min.

Ventetid
60 min.

Hummus med bagte gulerødder, græskarkerner og krydderurter

Køkkentid
10 min.

Ventetid
10 min.

Havre-quinoagrød med havtornkompot og søde bananer

Køkkentid
30 min.

Rødbedepandekager med grønt og hummus

Køkkentid
25 min.

Svensk knækbrød med ærtemos

Køkkentid
1 t

Ventetid
45 min.

Manitobagrydebrød

Køkkentid
20 min.

Ventetid
1 dag og 1 t.

Fladbrød med hummus og feta

Køkkentid
25 min.

Ventetid
1 t. og 10 min.

Grydebrød med surdej

Køkkentid
5 t.

Ventetid
8-12 t.

Hindbærroulade med citron og lakridscreme

Køkkentid
1 t 30 min.

Ventetid
3 t. 45 min.

Valentins knækbrød

Køkkentid
40 min.

Ventetid
10 min.

Buddhabowl med falafler, quinoa & granatæble

Køkkentid
20 min.

Ventetid
20 min.

Smørbagte luksus teboller

Køkkentid
20 min.

Ventetid
3 t. og 15 min.

Rustikt franskbrød

Køkkentid
30 min.

Ventetid
min. 12 timer.

Squashkage med fuldkorn

Køkkentid
40 min.

Ventetid
35-40 min.

Salat med søde kartofler og hummus

Køkkentid
15 min.

Ventetid
20 min.

Chiagrød med mangosorbet

Køkkentid
15 min.

Ventetid
natten over

Salatbowle med hummus og falafler

Køkkentid
20 min.

Ventetid
20 min.

Tapasbræt med hummus og saltede mandler

Køkkentid
20 min.

Ventetid
20.min

Madpakkehorn med laks og flødeost

Køkkentid
40 min.

Ventetid
1 t. og 20 min.

Fuldkornspandekager med rugkerner og hindbær

Køkkentid
15 min.

Ventetid
10 min.

Grød med æblekompot og nøddesmør

Køkkentid
25 min.

Sprød grød

Køkkentid
30 min.

Ventetid
35 min.

Brød med grød

Køkkentid
40 min.

Ventetid
8-12 t.

Køleskabsgrød med bærkompot og rugknas

Køkkentid
20 min.

Ventetid
30 min.

Grødboller med rug

Køkkentid
20 min.

Ventetid
8-12 t.

Knækgrød

Køkkentid
20 min.

Ventetid
1 t 20 min.

Havregrødspandekager med hampefrø og havreklid

Køkkentid
15

Powergrød med spiret quinoa og kold skovbærkompot

Køkkentid
15 minutter

Ventetid
2 + 8 timer

Müsliboller – Valsemøllen brødblanding

Køkkentid
20 min.

Ventetid
6-24 timer

Proteingrødboller med linsemel og hampefrø – Bageblanding

Køkkentid
20 min.

Ventetid
1 t.

Grønt morgenbræt med hummus

Køkkentid
25 min.

Grillet chevre på proteingrødbolle

Køkkentid
15 min.

Ventetid
15. min

Frokostbolle med ærtemos

Køkkentid
10 min.

Brunchboller – Bageblanding

Køkkentid
20 min.

Ventetid
6-24 timer

Bløde boller – koldhævede

Køkkentid
25 min.

Ventetid
1 døgn

Granola med kokos og figner

Køkkentid
20 min.

Ventetid
20 min.

Brunchpandekager

Køkkentid
20 min.

Bagt grød med bær og nødder

Køkkentid
20 min.

Fødselsdagsboller – Valsemøllen brødblanding

Køkkentid
20 min.

Ventetid
1 t. & 20 min.

Koldhævede Brunchboller – Bageblanding

Køkkentid
20 min.

Ventetid
6-24 t.

Pandekager – Valsemøllen bageblanding

Køkkentid
25 min.

Ventetid
30 min.

Wraps med hummus og grønt

Køkkentid
15 min.

Ventetid
5 min.

Grov Tærtebund – Valsemøllen bageblanding

Køkkentid
15 min.

Ventetid
35-40 min.

Vafler – Valsemøllen brødblanding

Køkkentid
20 min.

Ventetid
20 min.

Blomkålssuppe med hummusbrød

Køkkentid
20 min.

Ventetid
35 min.

Pølsehorn og pizzasnegle – Bageblanding

Køkkentid
30 min

Ventetid
1 t. 45 min.

Vegetarisk rugbrødssandwich

Køkkentid
20 min.

Ventetid
30 min.

Grove sandwichboller

Køkkentid
20 min.

Ventetid
14 timer

Fuldkornspizza med urtehummus og grønkål

Køkkentid
20 min.

Ventetid
1 t. og 15 min.

Fladbrød med honningbagte gulerødder og hummus

Køkkentid
30 min.

Ventetid
1 t. og 40 min.

Pitabrød med falafler og hummus

Køkkentid
20 min.

Ventetid
15 min.

Sandwich med kål og spicy hummus

Køkkentid
10 min.

Græskarstjerne – suppebrød

Køkkentid
30 min.

Ventetid
8 - 12 t.

Upsidedown kage med appelsin

Køkkentid
20 min.

Ventetid
30 min.

Proteinrig snack med hummus og grønt

Køkkentid
15 min.

Ventetid
6-24 timer

Bagte auberginer med blomkåls tabbouleh og hummus

Køkkentid
20 min.

Ventetid
30 min.

Bagt kartoffel med fyld

Køkkentid
15 min.

Ventetid
40 min.

Chokoladeboller

Køkkentid
25 min.

Ventetid
1 t. & 25 min.

Blommelagkage

Køkkentid
2 t.

Ventetid
3-4 t. minimum

Byg-selv-lagkage

Køkkentid
35 min.

Ventetid
1 t.

Marmormuffins

Køkkentid
1 t.

Ventetid
1 t.

Brombærsnitter

Køkkentid
30 min. + pynt

Ventetid
1 t. 10 min.

Brownie med kokos

Køkkentid
35 min.

Ventetid
2 t.

Klassiske pandekager

Køkkentid
35 min.

Ventetid
30 min.

Brombærlagkage

Køkkentid
2 t.

Ventetid
3-12 t.

Gulerodsbrud – Valsemøllen brødblanding

Køkkentid
25 min.

Ventetid
2 t.

Drømmekage

Køkkentid
30 min.

Ventetid
30-40min.

Cheesecake med hindbær og lakrids

Køkkentid
1 t. og 30 min.

Ventetid
5 t.

Chokoladebrud

Køkkentid
1 t.

Ventetid
2 t.

Luksus brunsviger

Køkkentid
1 time

Ventetid
1 t og 30 min.

Kardemommesnurrer

Køkkentid
40 minutter

Ventetid
1 t 55 minutter

Monkey Bread – madbrød med urter og ost

Køkkentid
40 min.

Ventetid
2 t.

Jordbærtærte

Køkkentid
1 t.

Ventetid
2 t.

Jordbærlagkage med vaniljemousse

Køkkentid
2 t. & 30 min.

Ventetid
3 t.

Hindbærkompot med crunch og creme fraiche

Køkkentid
30 min.

Ventetid
30 min.

Surdejsbrød med sesam – Koldhævet

Køkkentid
1 ½ time

Ventetid
1 døgn

Sprøde surdejsboller

Køkkentid
30 min.

Ventetid
1 døgn

Surdej

Køkkentid
10 min.

Ventetid
5-7 dage

Rabarberkage med marcipan

Køkkentid
30 min.

Ventetid
30-35 min.

Snobrødsdej – Valsemøllen brødblanding

Køkkentid
15 min

Ventetid
1 time

Små focaccia madbrød

Køkkentid
40 min.

Ventetid
2 t 40 min.

Nemme burgerboller – Bageblanding

Køkkentid
15 min

Ventetid
1 time 20 min

Italiensk inspireret grydebrød

Køkkentid
40 min.

Ventetid
2-3 timer

Softkernerugbrød med et syrligt tvist – Valsemøllen brødblanding

Køkkentid
15 min.

Ventetid
2 t.

Hotdogbrød med fuldkorn – Valsemøllen brødblanding

Køkkentid
20 min.

Ventetid
1 t. 15 min.

Softkernerugbrød – Bageblanding

Køkkentid
15 min.

Ventetid
2 t.

Solsikkerugbrød med gulerødder – Valsemøllen brødblanding

Køkkentid
20 min.

Ventetid
2 t.

Boller med chokolade – Valsemøllen brødblanding

Køkkentid
20 min.

Ventetid
1 t. og 20 min.

Italienske flutes

Køkkentid
20 min.

Ventetid
1 t. og 50 min.

Solsikkerugbrød – Valsemøllen brødblanding

Køkkentid
15 min.

Ventetid
2 t.

Sandwichboller

Køkkentid
20 min.

Ventetid
2 t. og 40 min.

Citronkage

Køkkentid
30 min.

Ventetid
1 t.

Kanelsnegle

Køkkentid
30 min.

Ventetid
1 t 45 min.

« Forrige 1 2 3 4 5 … 7 Næste »

Kontakt

Telefon: (+45) 7610 3300
Mail: info@valsemollen.dk

Valsemøllen A/S
Havnegade 58
6700 Esbjerg, Danmark.

Presse

  • Valsemøllen billedbank
  • Nyheder

For fagfolk

  • Valsemøllen for fagfolk

Se kontrolrapportValsemøllen A/S – Find smiley

Bageglæde til dig

Få bageglæde direkte i din inbox ved at tilmelde dig Valsemøllens nyhedsbrev her:

Valsemøllen producerer melprodukter til bagerier, detailhandel, industri og food service. Valsemøllen kan tilbyde et fuldt sortiment - alt fra færdige melblandinger, basisblandinger og bagehjælpemidler, til helt nye meltyper. Vi udvikler på både koncept- og produktniveau og ønsker at forblive den foretrukne, professionelle sparringspartner for vores kunder.

Valsemøllen for fagfolk Bageri Foodservice Industri