Menu
  • Bæredygtighed
  • Opskrifter
  • Inspiration
  • Bageskolen
  • Produkter
  • Om os
    • Kontakt
    • Reklamation
    • Udvikling og kvalitet
    • Bageglæden ved dansk mel
    • Glutenfrit
      • Om cøliaki
      • Glutenfri bagning
      • EU-lovgivning
      • Produkter
      • Opskrifter
    • Konkurrencer
      • Fejr ø-mærket
      • Konkurrence – Dyrk bageglæden
    • Nyheder
  • For fagfolk
Opskrifter
  • Alle kategorier
  • Bag LIVE
  • Bageblandinger
  • Bagværk
  • Bagværk med surdej
  • Boller
  • Brød
  • Desserter
  • Fastelavn
  • Fødselsdag
  • Glutenfri
  • Green Life
  • Halloween
  • Kager
  • Knækbrød
  • Madpakker
  • Middagsretter
  • Morgenmad
  • Økologi
  • Påske
  • Pizza
  • Rugbrød
  • Småkager
  • Stop madspild
  • Sunde snacks
  • Vafler
  • Wienerbrød
  • Bag på grill
  • Familiebageopskrifter
  • Fuldkorn
  • Juleopskrifter
  • Klassikere
  • Pandekager
  • Pasta
Valsemøllen / Opskrifter

Wienerbrødssnurrer med pistacieremonce

Køkkentid
1 t.

Ventetid
3 t.

Tærter med lime, timian og saltet marengs

Køkkentid
1 t.

Ventetid
1 t og 40 min.

Snoet hvidløgsbrød

Køkkentid
40 min.

Ventetid
60 min.

Chokoladekage – Bageblanding

Køkkentid
10 min.

Ventetid
25-30 min.

Hvid brownie med pistacie

Køkkentid
1 t.

Ventetid
30 min.

Kartoffelpizza med rosmarin og mascarpone

Køkkentid
25 min.

Ventetid
12 t.

Berliner med pistacie og citronmidte

Køkkentid
1 t og 30 min.

Ventetid
2 t.

Urtehummus

Køkkentid
2 min

Salat med perlebyg, majs, tomater og falafler

Køkkentid
30 min.

Mini pizzaer – Valsemøllen brødblanding

Køkkentid
30 min.

Ventetid
1 t. og 10 min.

Grydebrød med hvede og rug

Køkkentid
25 min.

Ventetid
1 dag og 2 t.

Chokoladecookies med spelt

Køkkentid
20 min.

Ventetid
1 t.

Kerneboller

Køkkentid
25 min.

Ventetid
8 t.

Kartoffelboller med hvedekerner

Køkkentid
45 min.

Ventetid
60 min.

Hummus med bagte gulerødder, græskarkerner og krydderurter

Køkkentid
10 min.

Ventetid
10 min.

Pasta med tomat og hummus

Køkkentid
20 min.

Ventetid
15 min.

Hummus med peberfrugt og rugbrødsstænger

Køkkentid
15 min.

Ventetid
15 min.

Falafelvafler med hummus og aubergine

Køkkentid
15 min.

Ventetid
10 min.

Havre-quinoagrød med havtornkompot og søde bananer

Køkkentid
30 min.

Rødbedepandekager med grønt og hummus

Køkkentid
25 min.

Svensk knækbrød med hummus og ærtemos

Køkkentid
1 t

Ventetid
45 min.

Manitobagrydebrød med gulerodshummus

Køkkentid
20 min.

Ventetid
1 dag og 1 t.

Fladbrød med hummus og feta

Køkkentid
25 min.

Ventetid
1 t. og 10 min.

Wrap med pikant hummus

Køkkentid
25 min.

Ventetid
10 min.

Grydebrød med surdej

Køkkentid
5 t.

Ventetid
8-12 t.

Ristede kikærter med hummus og brød

Køkkentid
10 min.

Ventetid
35 min.

Hindbærroulade med citron og lakridscreme

Køkkentid
1 t 30 min.

Ventetid
3 t. 45 min.

Valentins knækbrød

Køkkentid
40 min.

Ventetid
10 min.

Buddhabowl med falafler, quinoa & granatæble

Køkkentid
20 min.

Ventetid
20 min.

Smørbagte luksus teboller

Køkkentid
20 min.

Ventetid
3 t. og 15 min.

Rustikt franskbrød

Køkkentid
30 min.

Ventetid
min. 12 timer.

Klassisk franskbrød

Køkkentid
20 min.

Ventetid
2 t.

Squashkage med fuldkorn

Køkkentid
40 min.

Ventetid
35-40 min.

Salat med søde kartofler og hummus

Køkkentid
15 min.

Ventetid
20 min.

Chiagrød med mangosorbet

Køkkentid
15 min.

Ventetid
natten over

Vegetarburger med rødbedebøffer

Køkkentid
20 min.

Pizza med rødbedehummus

Køkkentid
20 min.

Ventetid
30 min.

Rødbedehummus

Køkkentid
15 min.

Ventetid
15 min.

Pitabrøds”pizza”

Køkkentid
20 min.

Kålwraps med hummus og avocado

Køkkentid
15 min.

Salatbowle med hummus og falafler

Køkkentid
20 min.

Ventetid
20 min.

Tapasbræt med hummus og saltede mandler

Køkkentid
20 min.

Ventetid
20.min

Madpakkehorn med laks og flødeost

Køkkentid
40 min.

Ventetid
1 t. og 20 min.

Fuldkornspandekager med rugkerner og hindbær

Køkkentid
15 min.

Ventetid
10 min.

Grød med æblekompot og nøddesmør

Køkkentid
25 min.

Sprød grød

Køkkentid
30 min.

Ventetid
35 min.

Brød med grød

Køkkentid
40 min.

Ventetid
8-12 t.

Køleskabsgrød med bærkompot og rugknas

Køkkentid
20 min.

Ventetid
30 min.

Grødboller med rug

Køkkentid
20 min.

Ventetid
8-12 t.

Knækgrød

Køkkentid
20 min.

Ventetid
1 t 20 min.

Havregrødspandekager med hampefrø og havreklid

Køkkentid
15

Rødbedetærte på hummusbund

Køkkentid
15 min.

Ventetid
40 min.

Kikærtedeller med salat

Køkkentid
20 min.

Ventetid
20 min.

Avocadohummus

Køkkentid
10 min.

Powergrød med spiret quinoa og kold skovbærkompot

Køkkentid
15 minutter

Ventetid
2 + 8 timer

Müsliboller – Valsemøllen brødblanding

Køkkentid
20 min.

Ventetid
6-24 timer

Proteingrødboller med linsemel og hampefrø – Bageblanding

Køkkentid
20 min.

Ventetid
1 t.

Grønt morgenbræt med hummus

Køkkentid
25 min.

Grillet chevre på proteingrødbolle

Køkkentid
15 min.

Ventetid
15. min

Frokostbolle med ærtehummus

Køkkentid
10 min.

Brunchboller – Valsemøllen brødblanding

Køkkentid
20 min.

Ventetid
6-24 timer

Bløde boller – koldhævede

Køkkentid
25 min.

Ventetid
1 døgn

Granola med kokos og figner

Køkkentid
20 min.

Ventetid
20 min.

Brunchpandekager

Køkkentid
20 min.

Bagt grød med bær og nødder

Køkkentid
20 min.

Pizza med linse-græskar hummus, bagt græskar og græskarkerner

Køkkentid
20 min.

Ventetid
30 min.

Lamme meatballs med auberginehummus og naanbrød

Køkkentid
25 min.

Ventetid
10 min.

Fødselsdagsboller – Valsemøllen brødblanding

Køkkentid
20 min.

Ventetid
1 t. & 20 min.

Koldhævede Brunchboller – Valsemøllen brødblanding

Køkkentid
20 min.

Ventetid
6-24 t.

Pandekager – Valsemøllen bageblanding

Køkkentid
25 min.

Ventetid
30 min.

Wraps med hummus og grønt

Køkkentid
15 min.

Ventetid
5 min.

Grov Tærtebund – Valsemøllen bageblanding

Køkkentid
15 min.

Ventetid
35-40 min.

Vafler – Valsemøllen brødblanding

Køkkentid
20 min.

Ventetid
20 min.

Blomkålssuppe med hummusbrød

Køkkentid
20 min.

Ventetid
35 min.

Pølsehorn og pizzasnegle – Bageblanding

Køkkentid
30 min

Ventetid
1 t. 45 min.

Vegetarisk rugbrødssandwich

Køkkentid
20 min.

Ventetid
30 min.

Grove sandwichboller med feta-hummus

Fuldkornspizza med urtehummus og grønkål

Køkkentid
20 min.

Ventetid
1 t. og 15 min.

Fladbrød med honningbagte gulerødder og hummus

Køkkentid
30 min.

Ventetid
1 t. og 40 min.

Pitabrød med falafler og hummus

Køkkentid
20 min.

Ventetid
15 min.

Sandwich med kål og spicy hummus

Køkkentid
10 min.

Rodfrugthummus med naanbrød

Køkkentid
20 min.

Ventetid
10 min.

Græskarstjerne – suppebrød

Køkkentid
30 min.

Ventetid
8 - 12 t.

Upsidedown kage med appelsin

Køkkentid
20 min.

Ventetid
30 min.

Proteinrig snack med hummus og grønt

Radicchiosalat med avocado og hummus

Køkkentid
15 min.

Bagte auberginer med blomkåls tabbouleh og hummus

Køkkentid
20 min.

Ventetid
30 min.

Wraps med græskarmos, hummus og grønt

Køkkentid
20 min.

Ventetid
40 min.

Bagt kartoffel med hummus og blåbær

Køkkentid
15 min.

Ventetid
40 min.

Chokoladeboller

Køkkentid
25 min.

Ventetid
1 t. & 25 min.

Blommelagkage

Køkkentid
2 t.

Ventetid
3-4 t. minimum

Byg-selv-lagkage

Køkkentid
35 min.

Ventetid
1 t.

Marmormuffins

Køkkentid
1 t.

Ventetid
1 t.

Brombærsnitter

Køkkentid
30 min. + pynt

Ventetid
1 t. 10 min.

Brownie med kokos

Køkkentid
35 min.

Ventetid
2 t.

Friske forårsruller med asparges, mango og hummus

Køkkentid
15 min.

Klassiske pandekager

Køkkentid
35 min.

Ventetid
30 min.

Brombærlagkage

Køkkentid
2 t.

Ventetid
3-12 t.

Gulerodsbrud – Valsemøllen brødblanding

Køkkentid
25 min.

Ventetid
2 t.

Drømmekage

Køkkentid
30 min.

Ventetid
30-40min.

« Forrige 1 2 3 4 5 … 7 Næste »

Kontakt

Telefon: (+45) 7610 3300
Mail: info@valsemollen.dk

Valsemøllen A/S
Havnegade 58
6700 Esbjerg, Danmark.

Presse

  • Valsemøllen billedbank
  • Nyheder

For fagfolk

  • Valsemøllen for fagfolk

Se kontrolrapportValsemøllen A/S – Find smiley

Bageglæde til dig

Få bageglæde direkte i din inbox ved at tilmelde dig Valsemøllens nyhedsbrev her:

Valsemøllen producerer melprodukter til bagerier, detailhandel, industri og food service. Valsemøllen kan tilbyde et fuldt sortiment - alt fra færdige melblandinger, basisblandinger og bagehjælpemidler, til helt nye meltyper. Vi udvikler på både koncept- og produktniveau og ønsker at forblive den foretrukne, professionelle sparringspartner for vores kunder.

Valsemøllen for fagfolk Bageri Foodservice Industri