Sådan gør du
Dagen før:
- Kom dåsen med kokosmælk i køleskabet, så den deler sig i en fed del og en tynd del.
- Sæt piskeris og røreskål på køl. Dette gør det nemmere at piske kokosskummen cremet i morgen.
Morgenmadsvafler
- Bland alle de tørre ingredienser, og mos bananen.
- Kom bananmosen ned i skålen til de tørre ingredienser sammen med mælken og ægget.
- Pisk grundigt til dejen er lind.
- Smelt smør og lad det køle lidt af.
- Pisk igen grundigt til dejen er lind.
- Varm et belgisk vaffeljern op og bag vaflerne til de er gyldne og sprøde.
- Placer de varme vafler på en rist inden servering, så de ikke bliver bløde.
Kokoscreme
- Tag dåsen med kokosmælk ud af køleskabet og åben den. Du må endelig ikke ryste den først, da det er meningen, at den skal have delt sig i to lag. Brug en ske til at fjerne den øverste fede del af kokosmælken, som er helt stivnet i konsistensen, og kom det over i den kolde skål, som har stået i køleskabet natten over.
- Pisk kokosmassen til den er luftig, og tilsæt løbende lidt af tynde del af kokosmælken samt limesaft, så cremen bliver cremet og lækker.
Servering
- Top vaflerne med ristede mandler, friske bær, kokoscreme og lidt limeskal.