Morgenmadsvafler med kokoscreme

Vi kunne spise vafler morgen, middag og aften. Med disse morgenmadsvafler er det også blevet muligt. Vaflerne er bagt med banan og spelt, og giver en god start på dagen.

Hvis du leder efter nogle lækre, mættende og sunde vafler, kan vi anbefale dig at bage en portion morgenmadsvafler. De smager sødt og syndigt, men er næsten uden sukker og med fuldkorn. Det gør at de mætter godt, og er et godt alternativ til klassiske brunchpandekager. Vaflerne er også en god anledning til at få brugt sine modne bananer.

Se opskrift
morgenmadsvafler

Køkkentid
30 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Morgenmadsvafler med kokoscreme: 5 ud af 5 baseret på 2 anmeldelser

Opskrift

6 stk.

Morgenmadsvafler
150 g Valsemøllen fuldkorns speltmel
1 tsk bagepulver
1 tsk vaniljesukker
1 nip salt
2 dl mælk
1 æg
1 moden banan
40 g smør

Kokoscreme
Den fede del af en kokosmælk
3 spsk af den tynde del af en kokosmælk
1 tsk limesaft

Ydereligere topping
Friske bær
Limeskal
Ristede mandler

Sådan gør du

Dagen før:

  1. Kom dåsen med kokosmælk i køleskabet, så den deler sig i en fed del og en tynd del.
  2. Sæt piskeris og røreskål på køl. Dette gør det nemmere at piske kokosskummen cremet i morgen.

Morgenmadsvafler

  1. Bland alle de tørre ingredienser, og mos bananen.
  2. Kom bananmosen ned i skålen til de tørre ingredienser sammen med mælken og ægget.
  3. Pisk grundigt til dejen er lind.
  4. Smelt smør og lad det køle lidt af.
  5. Pisk igen grundigt til dejen er lind.
  6. Varm et belgisk vaffeljern op og bag vaflerne til de er gyldne og sprøde.
  7. Placer de varme vafler på en rist inden servering, så de ikke bliver bløde.

Kokoscreme

  1. Tag dåsen med kokosmælk ud af køleskabet og åben den. Du må endelig ikke ryste den først, da det er meningen, at den skal have delt sig i to lag. Brug en ske til at fjerne den øverste fede del af kokosmælken, som er helt stivnet i konsistensen, og kom det over i den kolde skål, som har stået i køleskabet natten over.
  2. Pisk kokosmassen til den er luftig, og tilsæt løbende lidt af tynde del af kokosmælken samt limesaft, så cremen bliver cremet og lækker.

Servering

  1. Top vaflerne med ristede mandler, friske bær, kokoscreme og lidt limeskal.
+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.