Vafler med julekrydderier

Kanel og kardemomme hører sig både efterår og jul til. Måske nyder du endda de krydrede smage året rundt. Disse vafler med julekrydderier, kan i hvert fald spises hver evig eneste dag.

Om du kalder dem vafler med julekrydderier eller efterårskrydderier, er helt op til dig. Det er en nem opskrift på vafler, fordi de er lavet med Valsemøllens Vafler Bageblanding. Så er der vafler på ingen tid! Der er tilføjet varme krydderier i form af kanel og kardemomme sammen med knasende nødder, der sender dine smagsløg i himlen. Bag dem, når der skal hygges lidt ekstra i de kolde måneder.

Se opskrift
vafler med julekrydderier

Køkkentid
20 min.

Ventetid
20 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftOpskrift

ca. 12 stk.

1 pakke Valsemøllen Vafler Bageblanding
5 dl vand
En håndfuld nødder
2 tsk. kanel
½ tsk. kardemomme
1 spsk. brun farin
150 g smeltet smør
Serveres med fx flødeskum, syltetøj og friske bær

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Hæld posens indhold i en skål og tilsæt vand under omrøring. Rør til dejen er glat og ensartet
  2. Hak nødderne fint.
  3. Tilsæt nødder, krydderier og brun farin til dejen.
  4. Smelt smørret. Tilsæt smeltet smør til dejen og pisk til dejen er glat og ensartet.
  5. Bag vaflerne i et varmt vaffeljern til de er sprøde og let gyldne på begge sider
  6. Server straks dine vafler med julekrydderier med f.eks. flødeskum, bær og syltetøj

Et godt tip: Hvem elsker ikke en god vaffel? Udover at lave vafler med julekrydderier, kan du også lune dig på andre typer af vafler i den kolde tid. Udover at lave helt almindelige vafler med en Valsemøllen Bageblanding, kan du også lave de klassiske vafler helt fra bunden. Ellers kan vi anbefale dig at bage disse søde morgenmadsvafler med kokoscreme. Måske har du lyst til den salte variant med spinat, så du kan spise vafler til aftensmad.

+

Vind en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor + et års forbrug af Valsemøllen hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr.

Nu har du chancen for at gøre hverdagen lidt bedre, og vinde en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House Doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr. så det bliver endnu sjovere at servere hjemmebag til dem du holder af.

 Vi elsker nemlig hverdagen

Derfor har vi udvalgt en række favoritter, som du altid kan få til en god hverdagspris. Valsemøllen Hverdag er dansk mel fra korn, der er dyrket, høstet og malet i Danmark – i respekt for marken, mennesker og miljøet. Find inspiration til nemt og smagfuldt hverdagsbagværk her

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderen. Vinderen trækkes den 1. maj 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Præmien er en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdagsserie til en samlet værdi af 8.000 kr. (5.000 kr. Kenwood køkkenmaskine + 1.500 kr. gavekort + 1.500 kr. i produkter). Hverken køkkenmaskine, gavekortet eller produkterne kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra tirsdag d. 07. marts 2023 til og med mandag d. 1. maj 2023.