Vafler med julekrydderier

Kanel og kardemomme hører sig både efterår og jul til. Måske nyder du endda de krydrede smage året rundt. Disse vafler med julekrydderier, kan i hvert fald spises hver evig eneste dag.

Om du kalder dem vafler med julekrydderier eller efterårskrydderier, er helt op til dig. Det er en nem opskrift på vafler, fordi de er lavet med Valsemøllens Vafler Bageblanding. Så er der vafler på ingen tid! Der er tilføjet varme krydderier i form af kanel og kardemomme sammen med knasende nødder, der sender dine smagsløg i himlen. Bag dem, når der skal hygges lidt ekstra i de kolde måneder.

Se opskrift
vafler med julekrydderier

Køkkentid
20 min.

Ventetid
20 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftOpskrift

ca. 12 stk.

1 pakke Valsemøllen Vafler Bageblanding
5 dl vand
En håndfuld nødder
2 tsk. kanel
½ tsk. kardemomme
1 spsk. brun farin
150 g smeltet smør
Serveres med fx flødeskum, syltetøj og friske bær

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Hæld posens indhold i en skål og tilsæt vand under omrøring. Rør til dejen er glat og ensartet
  2. Hak nødderne fint.
  3. Tilsæt nødder, krydderier og brun farin til dejen.
  4. Smelt smørret. Tilsæt smeltet smør til dejen og pisk til dejen er glat og ensartet.
  5. Bag vaflerne i et varmt vaffeljern til de er sprøde og let gyldne på begge sider
  6. Server straks dine vafler med julekrydderier med f.eks. flødeskum, bær og syltetøj

Et godt tip: Hvem elsker ikke en god vaffel? Udover at lave vafler med julekrydderier, kan du også lune dig på andre typer af vafler i den kolde tid. Udover at lave helt almindelige vafler med en Valsemøllen Bageblanding, kan du også lave de klassiske vafler helt fra bunden. Ellers kan vi anbefale dig at bage disse søde morgenmadsvafler med kokoscreme. Måske har du lyst til den salte variant med spinat, så du kan spise vafler til aftensmad.

+

Vind en Ankarsrum Køkkenmaskine + alle vores dansk mel produkter

til en samlet værdi af 5.195 kr. (4.695 kr. Ankarsrum + 500 kr. i produkter)

Vær med til at dyrke håndværket og det gode bagværk. Nu har du nemlig chancen for at vinde en køkkenmaskine fra Ankarsrum, som bliver et uundværligt redskab i dit køkken, når du skal bage og kreere lækre brød og kager. Plus at du vinder hele serien af Valsemøllen dansk mel produkter.

Dansk mel

Vores sortiment af dansk mel spænder bredt, fra specialmel til bageblandinger, klid og kerner. Hvis du bliver den heldige vinder, forkæler vi dig med alle vores dansk mel produkter.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers, hvor vi. ca. én gang om måneden forkæler dig med et nyhedsbrev fyldt med masser af velsmag og inspiration direkte i din mailboks.

Find inspiration til lækkert bagværk her, hvor vi har samlet alt det bedste indenfor brød, boller og kager med dansk mel.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 1. oktober, og får direkte besked pr. mail. Der trækkes 1 vinder. Præmien er en Ankarsrum Køkkenmaskine og Valsemøllen Dansk Mel-produkter til en samlet værdi af 5.195 kr. (4.695 kr. Ankarsrum + 500 kr. i produkter). Hverken køkkenmaskine eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev.
Konkurrencen kører fra mandag den 19. juli 2021 til og med torsdag den 30. september 2021.