Vafler med julekrydderier

Kanel og kardemomme hører sig både efterår og jul til. Måske nyder du endda de krydrede smage året rundt. Disse vafler med julekrydderier, kan i hvert fald spises hver evig eneste dag.

Om du kalder dem vafler med julekrydderier eller efterårskrydderier, er helt op til dig. Det er en nem opskrift på vafler, fordi de er lavet med Valsemøllens Vafler Bageblanding. Så er der vafler på ingen tid! Der er tilføjet varme krydderier i form af kanel og kardemomme sammen med knasende nødder, der sender dine smagsløg i himlen. Bag dem, når der skal hygges lidt ekstra i de kolde måneder.

Se opskrift
vafler med julekrydderier

Køkkentid
20 min.

Ventetid
20 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftOpskrift

ca. 12 stk.

1 pakke Valsemøllen Vafler Bageblanding
5 dl vand
En håndfuld nødder
2 tsk. kanel
½ tsk. kardemomme
1 spsk. brun farin
150 g smeltet smør
Serveres med fx flødeskum, syltetøj og friske bær

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Hæld posens indhold i en skål og tilsæt vand under omrøring. Rør til dejen er glat og ensartet
  2. Hak nødderne fint.
  3. Tilsæt nødder, krydderier og brun farin til dejen.
  4. Smelt smørret. Tilsæt smeltet smør til dejen og pisk til dejen er glat og ensartet.
  5. Bag vaflerne i et varmt vaffeljern til de er sprøde og let gyldne på begge sider
  6. Server straks dine vafler med julekrydderier med f.eks. flødeskum, bær og syltetøj

Et godt tip: Hvem elsker ikke en god vaffel? Udover at lave vafler med julekrydderier, kan du også lune dig på andre typer af vafler i den kolde tid. Udover at lave helt almindelige vafler med en Valsemøllen Bageblanding, kan du også lave de klassiske vafler helt fra bunden. Ellers kan vi anbefale dig at bage disse søde morgenmadsvafler med kokoscreme. Måske har du lyst til den salte variant med spinat, så du kan spise vafler til aftensmad.

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.