Vafler med julekrydderier

Kanel og kardemomme hører sig både efterår og jul til. Måske nyder du endda de krydrede smage året rundt. Disse vafler med julekrydderier, kan i hvert fald spises hver evig eneste dag.

Om du kalder dem vafler med julekrydderier eller efterårskrydderier, er helt op til dig. Det er en nem opskrift på vafler, fordi de er lavet med Valsemøllens Vafler Bageblanding. Så er der vafler på ingen tid! Der er tilføjet varme krydderier i form af kanel og kardemomme sammen med knasende nødder, der sender dine smagsløg i himlen. Bag dem, når der skal hygges lidt ekstra i de kolde måneder.

Se opskrift
vafler med julekrydderier

Køkkentid
20 min.

Ventetid
20 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftOpskrift

ca. 12 stk.

1 pakke Valsemøllen Vafler Bageblanding
5 dl vand
En håndfuld nødder
2 tsk. kanel
½ tsk. kardemomme
1 spsk. brun farin
150 g smeltet smør
Serveres med fx flødeskum, syltetøj og friske bær

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Hæld posens indhold i en skål og tilsæt vand under omrøring. Rør til dejen er glat og ensartet
  2. Hak nødderne fint.
  3. Tilsæt nødder, krydderier og brun farin til dejen.
  4. Smelt smørret. Tilsæt smeltet smør til dejen og pisk til dejen er glat og ensartet.
  5. Bag vaflerne i et varmt vaffeljern til de er sprøde og let gyldne på begge sider
  6. Server straks dine vafler med julekrydderier med f.eks. flødeskum, bær og syltetøj

Et godt tip: Hvem elsker ikke en god vaffel? Udover at lave vafler med julekrydderier, kan du også lune dig på andre typer af vafler i den kolde tid. Udover at lave helt almindelige vafler med en Valsemøllen Bageblanding, kan du også lave de klassiske vafler helt fra bunden. Ellers kan vi anbefale dig at bage disse søde morgenmadsvafler med kokoscreme. Måske har du lyst til den salte variant med spinat, så du kan spise vafler til aftensmad.

+

LØS REBUSSEN OG VIND

ET BON-FIRE BÅLSTED
+ LÆKRE VALSEMØLLEN BAGEBLANDINGER

Til en samlet værdi af 4.289 kr.

Ferietid er hyggetid. I sommerhuset, på campingpladsen eller hjemme i haven. Hos Valsemøllen elsker vi at bage, og vores bageblandinger er lige til at bage, når og hvor du har lyst. Vi har blandet de bedste råvarer, så du kan bruge ferien på at være sammen med – og forkæle – dem du holder af. Om du er til snobrød, mælkesnittekage eller hvidløgsbrød på grill, så kan du finde masser af opskrifter og inspiration til lækkert sommerbagværk lige her.

Løs rebussen og deltag i konkurrencen om et Bon-Fire bålsted og Valsemøllens bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. Du deltager ved at udfylde formularen her på siden. Vi udtrækker to vindere torsdag d. 11.august, som kontaktes direkte via mail eller telefon.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du samtidig en del af vores bageunivers, hvor vi månedligt sender et nyhedsbrev ud fyldt med masser af inspiration, nye opskrifter og gode bagetips via mail.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 11.august, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Der trækkes 2 vinder. Præmien er et Bon-Fire bålsted indeholdende Bon-fire Basissæt + Halv BBQ pande + 6 liters gryde + Bålfad i stål og Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. (3.466 kr. Bon-Fire bålsted+ 500 kr. i produkter). Hverken bålstedet eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 16. maj 2022 til og med torsdag d. 11.august 2022.