Kernen til større bageglæde

Der skal godt mel til godt brød, og med Valsemøllens danske mel får du en serie af kvalitetsmel, der er dyrket, høstet og malet i Danmark med omsorg for mennesker og miljøet. Vores serie af dansk kvalitetsmel og kerner er baseret på korn, som er dyrket, høstet og malet i Danmark. Kornet kommer fra udvalgte danske landmænd, der alle lever op til vores kvalitetskrav. Se efter det danske flag, næste gang du ser efter Valsemøllen– det er din garanti for, at du bager med dansk mel og kerner amed kort vej fra mark over mølle til dig.

I tæt samarbejde med vores kvalitetsansvarlige sikrer vi, at kornet bliver bæredygtigt dyrket og høstet med respekt for grundvandet og uden brug af stråforkorter og nedvisningsmidler. Efter høsten bliver kornet malet på vores mølle i Esbjerg eller Køge. Vi værner om det danske håndværk, og fra kornet sås til det færdige mel står på dit køkkenbord, har vi øje på råvarekvalitet og bæredygtighed.

Filosofien er helt enkel: Vi producerer kun produkter, vi selv ville servere for vores egne familier. Det er din garanti for dansk kvalitetsmel, der i al sin enkelthed er kernen til langt større bageglæde for dig og din familie.

Omsorg for mennesker og natur
Med Valsemøllens danske mel kan du glæde dig over, at du ved at vælge dansk begrænser transporten og dermed sparer klimaet for CO2.  Kornet, som vi anvender, dyrkes som et særligt koncept af landmænd over hele Danmark efter vores anvisninger.

Det giver et mindre udbytte og kræver væsentligt mere håndtering og kontrol end almindeligt korn. Til gengæld har vi en høj sporbarhed og selvfølgelig fuldstændig styr på vores fødevaresikkerhed.

Dansk mel er et kvalitetsstempel – fra os til dig
Mel fra Valsemøllen mærket med det danske flag er din garanti for, at det er malet af dansk korn, der er dyrket uden stråforkorter og brug af nedvisningsmidler. Samtidig kontrolleres kornet på marken hos den danske landmand, hos grovvareselskabet og ved modtagelsen hos os.

Når du køber produkter mærket med dansk flag, støtter du således en mere ansvarlig produktion.

+

VIND EN KITCHENAID OG ØKOLOGISK BAGEGLÆDE

VÆR MED TIL AT FEJRE Ø-MÆRKET MED GODT ØKOLOGISK BAGVÆRK  – DELTAG LIGE HER

Godt ØKO bagværk starter med Valsemøllen. For hos os går vi aldrig på kompromis med hverken smag eller bageglæde. Heller ikke når det kommer til økologi. I år fejrer vi det danske Ø-mærkes 30-års fødselsdag med endnu flere økologiske produkter fra Valsemøllen.

Vores sortiment spænder bredt, fra specialmel til brødblandinger, frø, kerner, havregryn, hummus og pesto.

Find inspiration til mere økologisk bagværk her, hvor vi samlet alt det bedste indenfor brød, kager og økologi.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

Præmien er en KitchenAid Artisan køkkenmaskine, 4,8 liter og 30 Valsemøllen ØKO produkter til en samlet værdi af 6.100  kr.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge en vinder. Vinderen får direkte besked i uge 20. Præmien er en KitchenAid røremaskine og 30 Valsemøllen ØKO produkter til en samlet værdi af 6.100 kr. Hverken KitchenAid eller produkter kan ombyttes til kontanter.
Konkurrencen kører fra mandag den 23.marts til og med søndag den 10 maj.