Skolerugbrød

Bag disse lækre og saftige skolerugbrød til børnenes madpakker. Så kan du give mættende rugbrød med på en anden måde. De er nemme at bage med Valsemøllen ØKO Solsikkerugrbrød.

Hvis børnene er gået lidt træt i den klassiske madpakke med rugbrødsmadder, kan vi anbefale dig at bage disse små skolerugbrød. De fine, små rugbrød kan fungere som sandwichbrød, men stadig mætte som et rugbrød. Brødene er også fyldt med revet gulerod, der giver lidt skjulte grøntsager med. De er også sjove at have med som de er, da de ligner små rugbrød i deres form. Så er det bare at komme i gang til skolestart!

Se opskrift
skolerugbrød

Køkkentid
40 min.

Ventetid
1 t.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftSådan gør du

  1. Bland posens indhold med Valsemøllen tørgær i en skål og tilsæt vand.
  2. Ælt dejen i mindst 5 minutter i en røremaskine ved lav hastighed eller med en håndmixer på mellemste trin, og tilsæt revet gulerod til dejen inden de skal i formene.
  3. Drys med solsikkekerner i bunden af nogle små rugbrødsforme og fordel rugbrødsdejen i formene. Lad dem hæve tildækket i ca. 60 minutter ved stuetemperatur.
  4. Drys med solsikkekerner endnu engang på toppen af brødet.
  5. Bag skolerugbrødene i en forvarmet ovn ved 175°C varmluft i ca. 30 min eller til brødene er gennembagte og let gyldne

Et godt tip: De små skolerugbrød er bagt med Valsemøllen ØKO Solsikkerugbrød. Udover det klassiske rugbrød og de søde minirugbrød, kan bageblandingen også bruges til at lave lækre snacks. Bag saftige, økologiske rugsnacks til madpakken eller den lille sult. Snacksne er fyldt med kerner, nødder og chokolade, der gør, at de både er mættende, fulde af fuldkorn og tilfredsstiller den søde tand.

+

Vind en Ankarsrum Køkkenmaskine + alle vores dansk mel produkter

til en samlet værdi af 5.195 kr. (4.695 kr. Ankarsrum + 500 kr. i produkter)

Vær med til at dyrke håndværket og det gode bagværk. Nu har du nemlig chancen for at vinde en køkkenmaskine fra Ankarsrum, som bliver et uundværligt redskab i dit køkken, når du skal bage og kreere lækre brød og kager. Plus at du vinder hele serien af Valsemøllen dansk mel produkter.

Dansk mel

Vores sortiment af dansk mel spænder bredt, fra specialmel til bageblandinger, klid og kerner. Hvis du bliver den heldige vinder, forkæler vi dig med alle vores dansk mel produkter.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers, hvor vi. ca. én gang om måneden forkæler dig med et nyhedsbrev fyldt med masser af velsmag og inspiration direkte i din mailboks.

Find inspiration til lækkert bagværk her, hvor vi har samlet alt det bedste indenfor brød, boller og kager med dansk mel.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 1. oktober, og får direkte besked pr. mail. Der trækkes 1 vinder. Præmien er en Ankarsrum Køkkenmaskine og Valsemøllen Dansk Mel-produkter til en samlet værdi af 5.195 kr. (4.695 kr. Ankarsrum + 500 kr. i produkter). Hverken køkkenmaskine eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev.
Konkurrencen kører fra mandag den 19. juli 2021 til og med torsdag den 30. september 2021.