Skolerugbrød

Bag disse lækre og saftige skolerugbrød til børnenes madpakker. Så kan du give mættende rugbrød med på en anden måde. De er nemme at bage med Valsemøllen ØKO Solsikkerugrbrød.

Hvis børnene er gået lidt træt i den klassiske madpakke med rugbrødsmadder, kan vi anbefale dig at bage disse små skolerugbrød. De fine, små rugbrød kan fungere som sandwichbrød, men stadig mætte som et rugbrød. Brødene er også fyldt med revet gulerod, der giver lidt skjulte grøntsager med. De er også sjove at have med som de er, da de ligner små rugbrød i deres form. Så er det bare at komme i gang til skolestart!

Se opskrift
skolerugbrød

Køkkentid
40 min.

Ventetid
1 t.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftSådan gør du

  1. Bland posens indhold med Valsemøllen tørgær i en skål og tilsæt vand.
  2. Ælt dejen i mindst 5 minutter i en røremaskine ved lav hastighed eller med en håndmixer på mellemste trin, og tilsæt revet gulerod til dejen inden de skal i formene.
  3. Drys med solsikkekerner i bunden af nogle små rugbrødsforme og fordel rugbrødsdejen i formene. Lad dem hæve tildækket i ca. 60 minutter ved stuetemperatur.
  4. Drys med solsikkekerner endnu engang på toppen af brødet.
  5. Bag skolerugbrødene i en forvarmet ovn ved 175°C varmluft i ca. 30 min eller til brødene er gennembagte og let gyldne

Et godt tip: De små skolerugbrød er bagt med Valsemøllen ØKO Solsikkerugbrød. Udover det klassiske rugbrød og de søde minirugbrød, kan bageblandingen også bruges til at lave lækre snacks. Bag saftige, økologiske rugsnacks til madpakken eller den lille sult. Snacksne er fyldt med kerner, nødder og chokolade, der gør, at de både er mættende, fulde af fuldkorn og tilfredsstiller den søde tand.

+

LØS REBUSSEN OG VIND

ET BON-FIRE BÅLSTED
+ LÆKRE VALSEMØLLEN BAGEBLANDINGER

Til en samlet værdi af 4.289 kr.

Ferietid er hyggetid. I sommerhuset, på campingpladsen eller hjemme i haven. Hos Valsemøllen elsker vi at bage, og vores bageblandinger er lige til at bage, når og hvor du har lyst. Vi har blandet de bedste råvarer, så du kan bruge ferien på at være sammen med – og forkæle – dem du holder af. Om du er til snobrød, mælkesnittekage eller hvidløgsbrød på grill, så kan du finde masser af opskrifter og inspiration til lækkert sommerbagværk lige her.

Løs rebussen og deltag i konkurrencen om et Bon-Fire bålsted og Valsemøllens bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. Du deltager ved at udfylde formularen her på siden. Vi udtrækker to vindere torsdag d. 11.august, som kontaktes direkte via mail eller telefon.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du samtidig en del af vores bageunivers, hvor vi månedligt sender et nyhedsbrev ud fyldt med masser af inspiration, nye opskrifter og gode bagetips via mail.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 11.august, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Der trækkes 2 vinder. Præmien er et Bon-Fire bålsted indeholdende Bon-fire Basissæt + Halv BBQ pande + 6 liters gryde + Bålfad i stål og Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. (3.466 kr. Bon-Fire bålsted+ 500 kr. i produkter). Hverken bålstedet eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 16. maj 2022 til og med torsdag d. 11.august 2022.