Skolerugbrød

Bag disse lækre og saftige skolerugbrød til børnenes madpakker. Så kan du give mættende rugbrød med på en anden måde. De er nemme at bage med Valsemøllen ØKO Solsikkerugrbrød.

Hvis børnene er gået lidt træt i den klassiske madpakke med rugbrødsmadder, kan vi anbefale dig at bage disse små skolerugbrød. De fine, små rugbrød kan fungere som sandwichbrød, men stadig mætte som et rugbrød. Brødene er også fyldt med revet gulerod, der giver lidt skjulte grøntsager med. De er også sjove at have med som de er, da de ligner små rugbrød i deres form. Så er det bare at komme i gang til skolestart!

Se opskrift
skolerugbrød

Køkkentid
40 min.

Ventetid
1 t.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftSådan gør du

  1. Bland posens indhold med Valsemøllen tørgær i en skål og tilsæt vand.
  2. Ælt dejen i mindst 5 minutter i en røremaskine ved lav hastighed eller med en håndmixer på mellemste trin, og tilsæt revet gulerod til dejen inden de skal i formene.
  3. Drys med solsikkekerner i bunden af nogle små rugbrødsforme og fordel rugbrødsdejen i formene. Lad dem hæve tildækket i ca. 60 minutter ved stuetemperatur.
  4. Drys med solsikkekerner endnu engang på toppen af brødet.
  5. Bag skolerugbrødene i en forvarmet ovn ved 175°C varmluft i ca. 30 min eller til brødene er gennembagte og let gyldne

Et godt tip: De små skolerugbrød er bagt med Valsemøllen ØKO Solsikkerugbrød. Udover det klassiske rugbrød og de søde minirugbrød, kan bageblandingen også bruges til at lave lækre snacks. Bag saftige, økologiske rugsnacks til madpakken eller den lille sult. Snacksne er fyldt med kerner, nødder og chokolade, der gør, at de både er mættende, fulde af fuldkorn og tilfredsstiller den søde tand.

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.