Økologiske Solsikkekerner

Økologiske Solsikkekerner

Solsikkekerner har et højt fiberindhold og kan med fordel bruges i både bagværk, müsli og salater, hvor de giver en nøddeagtig smag og lidt ekstra at tygge på.

 

 

Økologisk mel

Køb det her

Ingredienser

Afskallede kerner fra økologiske solsikker.

Opbevaring

Tørt, ikke for varmt og ikke sammen med stærkt lugtende varer.

Næringsindhold pr. 100g

    Energi2691 kJ/641 kcal
    Fedt52 g
    - heraf mættede fedtsyrer4,5 g
    Kulhydrat11 g
    - heraf sukkerarter2,6 g
    Kostfibre8,6 g
    Protein21 g
    Salt*0,02 g
    * Indeholder naturligt forekommende salt fra solsikkefrø

    Glæden ved godt bagværk

    Hos Valsemøllen går vi aldrig på kompromis med vores råvarer, og vi ved, hvad der skal til for at få mere økologi og smag ind i hverdagen. Derfor kan du altid være sikker på, at du bager med økologiske, danskproducerede frø og kerner af høj kvalitet.

    Dansk Håndværk siden 1899

    Valsemøllen har siden 1899 været bannerfører for den gode smag og de stolte mølletraditioner. Hver dag skaber vi spændende produkter af gode råvarer på vores egne møller i Danmark.

    Når du elsker at bage, vil du også elske at følge os online. Få viden, bliv inspireret og del din bageglæde med os @valsemollen.