Økologiske frø og kerner

Frø og kerner er et godt alternativ til en mere fiberrig og proteinrig kost i din hverdag, som rummer en masse gode ernæringsmæssige kvaliteter. Ved fx at tilsætte kerner i eller oven på dit bagværk, drysse med frø og kerner på din salat eller tilføje frø i grøden, kan du få en mere fiberrig og proteinrig kost – på den nemme måde. Velbekomme.

Se de mange muligheder her

Giv bagværket mere bid og smag

Giv dit bagværk et lækkert bid ved at tilsætte kerner til din dej eller drys med frø og kerner ovenpå. Solsikkekerner er f.eks. en god kilde til et højt fiberindhold og kan med fordel bruges i både bagværk, müsli og salater, hvor de giver en nøddeagtig smag og lidt ekstra at tygge på. Chiafrø er et helt naturligt produkt med et højt protein- og fiberindhold og er rig på omega 3 fedtsyrer, og Hampefrø har et højt indhold af protein og fiber, som kan bruges på samme måde som fx. solsikkefrø, og i bagning kan de bl.a. tilføjes i dejen eller bruges som dekoration.

Bag luftige solsikkeboller

Vi har valgt til, så du kan sortere fra

Vores emballager skal først og fremmest passe på dine råvarer – og så skal de kunne sorteres bagefter. Derfor kommer vores nye økologiske frø og kerner-serie i en 100% naturlig genanvendelig emballage, hvor vi har sparet 25% plastik væk. Vi går nemlig gerne forrest, når det kommer til en mere bæredygtig, og på sigt, klimaneutral værdikæde fra jord til bord.

Sommerknas med frø og kerner

Dressinger med frø og kerner

Snacks med frø og kerner

Aftensmad med frø og kerner

Bagværk med frø og kerner

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.