Økologiske frø og kerner

Frø og kerner er et godt alternativ til en mere fiberrig og proteinrig kost i din hverdag, som rummer en masse gode ernæringsmæssige kvaliteter. Ved fx at tilsætte kerner i eller oven på dit bagværk, drysse med frø og kerner på din salat eller tilføje frø i grøden, kan du få en mere fiberrig og proteinrig kost – på den nemme måde. Velbekomme.

Se de mange muligheder her

Giv bagværket mere bid og smag

Giv dit bagværk et lækkert bid ved at tilsætte kerner til din dej eller drys med frø og kerner ovenpå. Solsikkekerner er f.eks. en god kilde til et højt fiberindhold og kan med fordel bruges i både bagværk, müsli og salater, hvor de giver en nøddeagtig smag og lidt ekstra at tygge på. Chiafrø er et helt naturligt produkt med et højt protein- og fiberindhold og er rig på omega 3 fedtsyrer, og Hampefrø har et højt indhold af protein og fiber, som kan bruges på samme måde som fx. solsikkefrø, og i bagning kan de bl.a. tilføjes i dejen eller bruges som dekoration.

Bag luftige solsikkeboller

Vi har valgt til, så du kan sortere fra

Vores emballager skal først og fremmest passe på dine råvarer – og så skal de kunne sorteres bagefter. Derfor kommer vores nye økologiske frø og kerner-serie i en 100% naturlig genanvendelig emballage, hvor vi har sparet 25% plastik væk. Vi går nemlig gerne forrest, når det kommer til en mere bæredygtig, og på sigt, klimaneutral værdikæde fra jord til bord.

Sommerknas med frø og kerner

Dressinger med frø og kerner

Snacks med frø og kerner

Aftensmad med frø og kerner

Bagværk med frø og kerner

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.