Bag med frø og kerner

Bring flere frø og kerne ind i din hverdag, og bag med frø og kerner til morgen, middag og aften. Frø og kerner er et godt alternativ til en mere fiberrig og proteinrig kost i din hverdag, som rummer en masse gode ernæringsmæssige kvaliteter. Ved at tilsætte kerner i dejen eller oven på bagværket, tilføje frø i grøden eller drysse med frø og kerner over din salat eller til aftensmaden kan du få en mere fiberrig hverdag – på den nemme måde.

Bring flere frø og kerner ind i din bagning

Hvad end du ønsker at tilsætte kerner i dit bagværk eller drysse med frø ovenpå bagværket, så er der mange muligheder til, hvad du kan bage med frø og kerner. Solsikkekerner er f.eks. en god kilde til et højt fiberindhold og kan med fordel bruges i både bagværk, müsli og salater, hvor de giver en nøddeagtig smag og lidt ekstra at tygge på. Chiafrø er et helt naturligt produkt med et højt protein- og fiberindhold og er rig på omega 3 fedtsyrer, og Hampefrø har et højt indhold af protein og fiber, som kan bruges på samme måde som fx. solsikkefrø, og i bagning kan de bl.a. tilføjes i dejen eller bruges som dekoration.

Bag luftige solsikkeboller
+

LØS REBUSSEN OG VIND

ET BON-FIRE BÅLSTED
+ LÆKRE VALSEMØLLEN BAGEBLANDINGER

Til en samlet værdi af 4.289 kr.

Ferietid er hyggetid. I sommerhuset, på campingpladsen eller hjemme i haven. Hos Valsemøllen elsker vi at bage, og vores bageblandinger er lige til at bage, når og hvor du har lyst. Vi har blandet de bedste råvarer, så du kan bruge ferien på at være sammen med – og forkæle – dem du holder af. Om du er til snobrød, mælkesnittekage eller hvidløgsbrød på grill, så kan du finde masser af opskrifter og inspiration til lækkert sommerbagværk lige her.

Løs rebussen og deltag i konkurrencen om et Bon-Fire bålsted og Valsemøllens bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. Du deltager ved at udfylde formularen her på siden. Vi udtrækker to vindere torsdag d. 11.august, som kontaktes direkte via mail eller telefon.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du samtidig en del af vores bageunivers, hvor vi månedligt sender et nyhedsbrev ud fyldt med masser af inspiration, nye opskrifter og gode bagetips via mail.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 11.august, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Der trækkes 2 vinder. Præmien er et Bon-Fire bålsted indeholdende Bon-fire Basissæt + Halv BBQ pande + 6 liters gryde + Bålfad i stål og Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. (3.466 kr. Bon-Fire bålsted+ 500 kr. i produkter). Hverken bålstedet eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 16. maj 2022 til og med torsdag d. 11.august 2022.