Bag med frø og kerner

Bring flere frø og kerne ind i din hverdag, og bag med frø og kerner til morgen, middag og aften. Frø og kerner er et godt alternativ til en mere fiberrig og proteinrig kost i din hverdag, som rummer en masse gode ernæringsmæssige kvaliteter. Ved at tilsætte kerner i dejen eller oven på bagværket, tilføje frø i grøden eller drysse med frø og kerner over din salat eller til aftensmaden, kan du få en mere fiberrig hverdag – på den nemme måde.

Bag med frø og kerner

Bring flere frø og kerner ind i din bagning

Hvad end du ønsker at tilsætte kerner i dit bagværk eller drysse med frø ovenpå bagværket, så er der mange muligheder til, hvad du kan bage med frø og kerner. Solsikkekerner er f.eks. en god kilde til et højt fiberindhold og kan med fordel bruges i både bagværk, müsli og salater, hvor de giver en nøddeagtig smag og lidt ekstra at tygge på. Chiafrø er et helt naturligt produkt med et højt protein- og fiberindhold og er rig på omega 3 fedtsyrer, og Hampefrø har et højt indhold af protein og fiber, som kan bruges på samme måde som fx. solsikkefrø, og i bagning kan de bl.a. tilføjes i dejen eller bruges som dekoration.

Bag luftige solsikkeboller

Spis kernerigt til aftensmad

Det gode ved frø og kerner er, at det kan spises både til morgen, middag og aften. Vores ambassadør Maria Charlotte har udviklet flere opskrifter, hvor hun tilsætter alt fra rugkerner, quinoa til solsikkekerner i sine måltider. Ved at slippe kreativiteten løs, kan du forvandle dine solsikkekerner til en lækker pesto, der smager perfekt sammen med en frisk pastasalat. Du kan også mikse dine quinoafrø sammen med en kødfars og lave små quionafrikadeller.

Se flere opskrifter med frø og kerner
+

Vind en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor + et års forbrug af Valsemøllen hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr.

Nu har du chancen for at gøre hverdagen lidt bedre, og vinde en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House Doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr. så det bliver endnu sjovere at servere hjemmebag til dem du holder af.

 Vi elsker nemlig hverdagen

Derfor har vi udvalgt en række favoritter, som du altid kan få til en god hverdagspris. Valsemøllen Hverdag er dansk mel fra korn, der er dyrket, høstet og malet i Danmark – i respekt for marken, mennesker og miljøet. Find inspiration til nemt og smagfuldt hverdagsbagværk her

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderen. Vinderen trækkes den 1. maj 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Præmien er en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdagsserie til en samlet værdi af 8.000 kr. (5.000 kr. Kenwood køkkenmaskine + 1.500 kr. gavekort + 1.500 kr. i produkter). Hverken køkkenmaskine, gavekortet eller produkterne kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra tirsdag d. 07. marts 2023 til og med mandag d. 1. maj 2023.