Økologiske knækbrød med maltmel og tørret surdej

Lav sprøde knækbrød med maltmel og tørret surdej, der både er nemme at bage og smager skønt. Det bliver næsten ikke nemmere at bage gode knækbrød, og når du bager knækbrød med maltmel og surdej, får du knækbrød med god smag og masser af sprødhed.

Denne opskrift er lavet med Valsemøllen Maltmel og Valsemøllen Tørret Surdej, der gør det muligt at bage endnu bedre bagværk, som du kender det fra de professionelle – hjemme i dit eget køkken. Produkterne tager udgangspunkt i professionelle teknikker og er et godt hjælpemiddel til endnu lækrere hjemmebag, mens råvarerne er nøje udvalgt for at give dig den bedste bageoplevelse.

Se vores udvalg af andre opskrifter med maltmel og tørret surdej her.

Se opskrift
Økologiske knækbrød med maltmel og tørret surdej

Køkkentid
15 min.

Ventetid
25 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Økologiske knækbrød med maltmel og tørret surdej: 4 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse

Sådan gør du

  1. Bland alle de tørre ingredienser sammen, og tilsæt vand og olie. Rør blandingen godt sammen.
  2. Del dejen i 2 stykker, og form hvert stykke til en firkant.
  3. Rul dejen tyndt ud mellem 2 stykker bagepapir. Løft bagepapiret med den udrullede dej over på en bageplade, og træk det øverste stykke bagepapir forsigtigt af.
  4. Skær knækbrødene i den ønskede størrelse med et pizzahjul eller en kniv.
  5. Bag knækbrødene i en forvarmet ovn ved 200°C i ca. 20-25 minutter, til knækbrødene er gyldne.
  6. Bræk knækbrødene fra hinanden, og lad dem afkøle på en bagerist.

Et godt tip: Bliv klogere på, hvordan du kan bage med maltmel og tørret surdej i vores bageskole.

+

Vind en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor + et års forbrug af Valsemøllen hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr.

Nu har du chancen for at gøre hverdagen lidt bedre, og vinde en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House Doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr. så det bliver endnu sjovere at servere hjemmebag til dem du holder af.

 Vi elsker nemlig hverdagen

Derfor har vi udvalgt en række favoritter, som du altid kan få til en god hverdagspris. Valsemøllen Hverdag er dansk mel fra korn, der er dyrket, høstet og malet i Danmark – i respekt for marken, mennesker og miljøet. Find inspiration til nemt og smagfuldt hverdagsbagværk her

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderen. Vinderen trækkes den 1. maj 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Præmien er en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdagsserie til en samlet værdi af 8.000 kr. (5.000 kr. Kenwood køkkenmaskine + 1.500 kr. gavekort + 1.500 kr. i produkter). Hverken køkkenmaskine, gavekortet eller produkterne kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra tirsdag d. 07. marts 2023 til og med mandag d. 1. maj 2023.