Tørret Surdej

Tørret Surdej

Giv brød, boller og pizza den karakteristiske surdejssmag og en lækker sprød og rustik skorpe med denne hvedesur.

Brug Valsemøllen Tørret Surdej til at få den lækre surdejssmag – helt uden besværet med at skulle at starte og fodre din egen surdej. Samtidig får bagværket en sprødere og mere rustik skorpe. En nem genvej til det perfekte surdejsbrød, hvor du let kan give dine hvedebrød og -boller, dit rugbrød, din pizzadej og andet bagværk den helt rette surdejssmag.

Tilsæt Valsemøllen Tørret Surdej sammen med de tørre ingredienser. Det kan anvendes til alt slags bagværk som brød, boller, pizza og rugbrød, hvor du gerne vil have den karakteristiske surdejssmag, en sprødere skorpe og god holdbarhed. For at opnå det bedste resultat ved rugbrødsbagning skal der i opskriften anvendes tørret surdej i kombination med surmælksprodukt.

Tilsæt 2-5 % af melmængden (dvs. 20-50 g pr. kg mel). Dosering kan justeres efter, hvor markant en surdejssmag, du ønsker.

Valsemøllen er en tørret surdej på spelthvede, der er startet op som en traditionel aktiv surdej og herefter tørret ind og formalet. Det giver dig mange af fordelene fra den ægte surdej så som smag og skorpe. En tørret surdej er inaktiv, og du skal derfor anvende gær for at få dit bagværk til at hæve.

Læs mere og få bagetips til Valsemøllen Tørret Surdej her.

Økologisk mel

Køb det her

Ingredienser

Tørret økologisk spelthvedesurdej.

Opbevaring

Tørt, ikke for varmt og ikke sammen med stærkt lugtende varer.

Næringsindhold pr. 100g

Energi1401 kJ / 335 kcal
Fedt3 g
- heraf mættede fedtsyrer0,5 g
Kulhydrat57 g
- heraf sukkerarter0,2 g
Kostfibre8,3 g
Protein15 g
Salt0,01 g

God smag og godt håndværk

Med Valsemøllens serie af Bagehjælpemidler er det muligt at bage endnu bedre bagværk, som du kender det fra de professionelle – hjemme i dit eget køkken. Produkterne tager udgangspunkt i professionelle teknikker og giver dig en genvej til endnu lækrere hjemmebag, mens råvarerne er nøje udvalgt for at give dig den bedste bageoplevelse.

Dansk håndværk siden 1899

Med vores stolte mølletraditioner skaber vi velsmagende produkter af gode råvarer på egne møller i Danmark – i respekt for marken, mennesker og miljøet.

Når du elsker at bage, vil du også elske at følge os online. Få viden, bliv inspireret og del din bageglæde med os @valsemollen.

+

Vind en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor + et års forbrug af Valsemøllen hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr.

Nu har du chancen for at gøre hverdagen lidt bedre, og vinde en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House Doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr. så det bliver endnu sjovere at servere hjemmebag til dem du holder af.

 Vi elsker nemlig hverdagen

Derfor har vi udvalgt en række favoritter, som du altid kan få til en god hverdagspris. Valsemøllen Hverdag er dansk mel fra korn, der er dyrket, høstet og malet i Danmark – i respekt for marken, mennesker og miljøet. Find inspiration til nemt og smagfuldt hverdagsbagværk her

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderen. Vinderen trækkes den 1. maj 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Præmien er en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdagsserie til en samlet værdi af 8.000 kr. (5.000 kr. Kenwood køkkenmaskine + 1.500 kr. gavekort + 1.500 kr. i produkter). Hverken køkkenmaskine, gavekortet eller produkterne kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra tirsdag d. 07. marts 2023 til og med mandag d. 1. maj 2023.