Tørret Surdej

Tørret Surdej

Giv brød, boller og pizza den karakteristiske surdejssmag og en lækker sprød og rustik skorpe med denne hvedesur.

Brug Valsemøllen Tørret Surdej til at få den lækre surdejssmag – helt uden besværet med at skulle at starte og fodre din egen surdej. Samtidig får bagværket en sprødere og mere rustik skorpe. En nem genvej til det perfekte surdejsbrød, hvor du let kan give dine hvedebrød og -boller, dit rugbrød, din pizzadej og andet bagværk den helt rette surdejssmag.

Tilsæt Valsemøllen Tørret Surdej sammen med de tørre ingredienser. Det kan anvendes til alt slags bagværk som brød, boller, pizza og rugbrød, hvor du gerne vil have den karakteristiske surdejssmag, en sprødere skorpe og god holdbarhed. For at opnå det bedste resultat ved rugbrødsbagning skal der i opskriften anvendes tørret surdej i kombination med surmælksprodukt.

Tilsæt 2-5 % af melmængden (dvs. 20-50 g pr. kg mel). Dosering kan justeres efter, hvor markant en surdejssmag, du ønsker.

Valsemøllen er en tørret surdej på spelthvede, der er startet op som en traditionel aktiv surdej og herefter tørret ind og formalet. Det giver dig mange af fordelene fra den ægte surdej så som smag og skorpe. En tørret surdej er inaktiv, og du skal derfor anvende gær for at få dit bagværk til at hæve.

Læs mere og få bagetips til Valsemøllen Tørret Surdej her.

Økologisk mel

Køb det her

Ingredienser

Tørret økologisk spelthvedesurdej.

Opbevaring

Tørt, ikke for varmt og ikke sammen med stærkt lugtende varer.

Næringsindhold pr. 100g

Energi1401 kJ / 335 kcal
Fedt3 g
- heraf mættede fedtsyrer0,5 g
Kulhydrat57 g
- heraf sukkerarter0,2 g
Kostfibre8,3 g
Protein15 g
Salt0,01 g

God smag og godt håndværk

Med Valsemøllens serie af Bagehjælpemidler er det muligt at bage endnu bedre bagværk, som du kender det fra de professionelle – hjemme i dit eget køkken. Produkterne tager udgangspunkt i professionelle teknikker og giver dig en genvej til endnu lækrere hjemmebag, mens råvarerne er nøje udvalgt for at give dig den bedste bageoplevelse.

Dansk håndværk siden 1899

Med vores stolte mølletraditioner skaber vi velsmagende produkter af gode råvarer på egne møller i Danmark – i respekt for marken, mennesker og miljøet.

Når du elsker at bage, vil du også elske at følge os online. Få viden, bliv inspireret og del din bageglæde med os @valsemollen.

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.