AIRFRYER OPSKRIFTER -FÅ DEM HER

Har du lyst til at gå i gang med bagningen lige med det samme, så kan du få alle vores Airfryer-opskrifter lige her. God bagelyst.

 

Airfryer opskrifter

LÆR AT MESTRE AIRFRYER-BAGNING MED VORES BAGEBLANDINGER

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllens bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med din Airfryer.

For at hjælpe dig godt i gang, har vi, i samspil med Airfryerdanmark, samlet 5 nemme tip til dig, så du hurtigt lærer at mestre Airfryer bagning af både boller og kager. Scrol ned for at se mere.

Koldhævede weekend brunchboller - så nemt er det

TIP NO. 1
LÆR DIN AIRFRYER AT KENDE

Alle Airfryere er forskellige, hvilket kan have betydning for din bagetid. Nogle Airfryers har flere watt end andre og kan være større eller mindre end andre. Lær derfor din Airfryer at kende, og hvordan den bager, før du begynder. Vi anbefaler altid, at du holder øje med dit bagværk undervejs.

Fødselsdagsboller i Airfryer - Bag dem her

TIP NO. 2
LESS IS MORE: PERFEKT TIL SMÅ PORTIONER

Fordelen ved at bage i Airfryer er, at den er perfekt til små portioner, så du altid nemt og hurtigt kan nyde friskbagt bagværk. For at sikre jævn bagning anbefaler vi, at du kun bager 5-6 boller ad gangen, hvilket svarer til en halv portion af vores bageblandinger.

Vind en Airfryer

Nu har du chancen for at blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Deltag her

TIP NO. 3
TEMPERATUR OG BAGETIDER

Det er lige så nemt at bage vores bageblandinger i en Airfryer som i en i ovn, da temperaturen og bagetiden er den samme (følg altid bagetiden på varmluft). Det nemme er, at du slipper for forvarmningen. Så når du skal bage dine boller og kager, skal du bare sætte dem i Airfryeren, tænde og bage.

Bag en syrlig citronkage - i Airfryer

TIP NO. 4
FORMER OG STØRRELSER

Med en Airfryer kan du bruge alle de redskaber, du har i køkkenet, som du også ville bruge til din ovn. Vælg den springform, tærtefad eller andet, som passer til din Airfryer. De fleste Airfryere har plads til et fad, der er omkring 22 cm i diameter. Bager du med bagepapir, er det altid vigtigt at du tilpasser papiret til din Airfryer, så luften kan cirkulere rundt i Airfryeren. Klip derfor bagepapiret til eller brug de Airfryer papirforme, der findes.

TIP NO. 5
GENOPFRISK DIT BAGVÆRK ELLER OPTØ FRA FROST

En Airfryer er helt perfekt, hvis du har daggammelt bagværk eller bagværk fra frost. Hvis du skal genopfriske bollerne du bagte i går, så stænk lidt vand på dem og giv den 3-4 minutter på 180°CVil du tø dine boller op, direkte fra frost, så skal de have 9 minutter ved 160°C

Fuldkornsboller bagt i airfryer - Mums!
+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.