Sådan gør du
- Bland halvdelen af posens indhold med halvdelen af Valsemøllen tørgær i en skål, og tilsæt vand. Gem resten af melblandingen, og luk med en klips.
- Ælt dejen i 5-10 minutter i en røremaskine ved mellemste hastighed eller med hænderne.
- Del dejen i 9 lige store stykker, og form dem til boller. Sæt bollerne på en bageplade med bagepapir, og lad dem hæve tildækket i 60 minutter ved stuetemperatur. Du kan også lade bollerne hæve i din airfryer.
- Bag bollerne i airfryeren på 200°C i ca. 12 minutter. Vend bollerne de sidste 5 minutter af bagetiden, hvis du gerne vil have dem sprøde i bunden.
- Lad fuldkornsbollerne køle af på en rist.
Et godt tip: Klip dit bagepapir til, så det ikke dækker over siderne. En airfryer har brug for luften, så varmen fordeler sig bedre. Bliv klogere på, hvordan du nemt kan bage i airfryer på vores bageskole.