Proteinrig snack med hummus og grønt

Hvis du mangler en proteinrig snack, synes vi, at du skal prøve proteinbrødstænger med hummus og grøntsager. Lavet på vores Proteingrødboller.

Har du bagt for mange proteingrødboller, kan du lave en perfekt proteinrig snack. Skær dem til stænger, rist dem og dyp dem i en cremet hummus. Server med grøntsager for at få en mættende, lækker og sund snack.

Se opskrift
proteinrig snack

Køkkentid
15 min.

Ventetid
6-24 timer


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Opskrift

10 boller

Proteinboller

4 dl vand, koldere en lunkent
10 g gær
1 pk. Valsemøllen Proteinboller

I øvrigt 

Varierede grønsager som gulerødder, agurk, peberfrugt
Hummus

Sådan gør du

Proteinboller

  1. Opløs gæren i vandet og tilsæt brødblandingen.
  2. Ælt dejen i 2-3 min med en grydeske eller i en røremaskine ved mellem hastighed
  3. Dæk skålen til og lad dejen hæve i køleskabet i minimum 6 timer – gerne natten over.
  4. Form bollerne med to skeer og placer på en bageplade med bagepapir. Pensl med vand og drys fx Valsemøllen økologiske chiafrø på toppen.
  5. Bag bollerne i midten af en forvarmet ovn 240°C (varmluft 225°C ) i 18-20 min.

Stænger

  1. Skær bollerne ud i stænger og rist dem på en brødrister til de er let gyldne, eller bag brødstavene på en bageplade med bagepapir i en forvarmet ovn ved 200°C i 8-10 minutter, til de er sprøde og lækre.
  2. Skær grøntsager ud i stænger.
  3. Server en cremet hummus

Nu har du en skøn, proteinrig snack til den lille sult!

Et godt tip: Vil du bage straks og springe koldhævningen over? Så skal du i stedet anvende 20 g gær og lunkent vand. Du kan følge fremgangsmåden ovenfor, dog skal du ælte dejen i mindst 10 min., for at sikre alt vandet bliver optaget af det høje fuldkornsindhold, og dejen skal hæve 1 time ved stuetemperatur.

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.