Rugtrekanter med chokolade og tranebær

Bag lækre og mættende rugtrekanter med chokolade og tranebær. De er perfekte til dine og børnenes madpakker og er samtidig nemme at bage. Rugtrekanterne er en perfekt snack, som giver en god mæthed i madpakken.

Rugtrekanterne er fyldt med rug, frø og kerner. Derudover har vi har tilsat chokolade og tranebær, som gør dem søde, og som er lige til at spise.

Opskriften er udviklet i samarbejde med Maria Charlotte. Se flere spændende opskrifter, som vi har udviklet i samarbejde med Maria Charlotte, her. Du kan også finde en masse gode opskrifter på Maria Charlottes egen hjemmeside, her.

Se opskrift
Rugtrekanter med chokolade og tranebær

Køkkentid
20 min.

Ventetid
3 t 45 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Rugtrekanter med chokolade og tranebær: 5 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse

Sådan gør du

 

  1. Rør skårne rugkerner, solsikkekerner, græskarkerner og hørfrø sammen i en stor skål. Kom kogende vand over, og lad det stå 1 time, så kernerne suger væsken til sig.
  2. Opløs herefter gær i en skål med 1 dl lunkent vand. Tilsæt sukker, salt og de udblødte kerner. Rør alting godt sammen, og tilsæt rugmel. Rør igen.
  3. Hak chokoladen groft, og rør det i skålen sammen med tranebær til alt er godt fordelt, og massen er homogen. Hæld nu dejen i en bradepande på 30 x 20 cm beklædt med bagepapir. Drys med finthakkede hasselnødder på toppen. Skær dejen i trekantforme, og lad dejen hæve i 2 timer ved stuetemperatur med et klæde over.
  4. Forvarm ovnen til 180°C varmluft. Bag trekanterne i 45 minutter, til de er gyldne. Del trekanterne fra hinanden, når de er afkølet – måske med lidt hjælp fra en kniv.

Et godt tip: Spar tid med vores rugbrødsblanding Valsemøllen Kernerugbrød. Følg fremgangsmåden på posen, og tilsæt fyld, top med hasselnødder og følg resten af bageprocessen i opskriften.

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.