Rugtrekanter med chokolade og tranebær

Bag lækre og mættende rugtrekanter med chokolade og tranebær. De er perfekte til dine og børnenes madpakker og er samtidig nemme at bage. Rugtrekanterne er en perfekt snack, som giver en god mæthed i madpakken.

Rugtrekanterne er fyldt med rug, frø og kerner. Derudover har vi har tilsat chokolade og tranebær, som gør dem søde, og som er lige til at spise.

Opskriften er udviklet i samarbejde med Maria Charlotte. Se flere spændende opskrifter, som vi har udviklet i samarbejde med Maria Charlotte, her. Du kan også finde en masse gode opskrifter på Maria Charlottes egen hjemmeside, her.

Se opskrift
Rugtrekanter med chokolade og tranebær

Køkkentid
20 min.

Ventetid
3 t 45 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Rugtrekanter med chokolade og tranebær: 5 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse

Sådan gør du

 

  1. Rør skårne rugkerner, solsikkekerner, græskarkerner og hørfrø sammen i en stor skål. Kom kogende vand over, og lad det stå 1 time, så kernerne suger væsken til sig.
  2. Opløs herefter gær i en skål med 1 dl lunkent vand. Tilsæt sukker, salt og de udblødte kerner. Rør alting godt sammen, og tilsæt rugmel. Rør igen.
  3. Hak chokoladen groft, og rør det i skålen sammen med tranebær til alt er godt fordelt, og massen er homogen. Hæld nu dejen i en bradepande på 30 x 20 cm beklædt med bagepapir. Drys med finthakkede hasselnødder på toppen. Skær dejen i trekantforme, og lad dejen hæve i 2 timer ved stuetemperatur med et klæde over.
  4. Forvarm ovnen til 180°C varmluft. Bag trekanterne i 45 minutter, til de er gyldne. Del trekanterne fra hinanden, når de er afkølet – måske med lidt hjælp fra en kniv.

Et godt tip: Spar tid med vores rugbrødsblanding Valsemøllen Kernerugbrød. Følg fremgangsmåden på posen, og tilsæt fyld, top med hasselnødder og følg resten af bageprocessen i opskriften.

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.