Danske Skårne Rugkerner

Danske Skårne Rugkerner

Valsemøllen Skårne Rugkerner giver dit brød bid, og rugbrødet fylde og flotte synlige kerner.

Rugkerner skal koges eller sættes i blød inden anvendelse. Valsemøllen skårne rugkerner er  hele rugkerner som er skåret på tværs, og derfor giver flotte skiver, når du skærer brødet.
Anvendes hovedsageligt i fuldkornsrugbrød, men er også gode i hvedebrød.

Opskriften til et saftigt og lækkert softkernerugbrød, finder du her.

 

Fuldkornsmærket Nøglehulsmærket Uden Stråforkorter Dansk

Ingredienser

Skårne rugkerner med alle skaldele

Opbevaring

Tørt, ikke for varmt og ikke sammen med stærkt lugtende varer.

Næringsindhold pr. 100g

  • Melblanding
Energi1370 kJ/327 kcal
Fedt1,4 g
- heraf mættede fedtsyrer0,3 g
Kulhydrat61 g
- heraf sukkerarter3,2 g
Kostfibre15 g
Protein9,4 g
Salt0

Glæden ved godt bagværk

Hos Valsemøllen går vi aldrig pa kompromis med bageglæden, og vi ved, hvad der skal til for at få hverdagen til at smage endnu bedre.
Vi bruger kun de bedste råvarer – fra de bedste marker. Al korn er dyrket, høstet og pakket i Danmark, så du altid kan være sikker pa, at du bager med danske kerner af højeste kvalitet.

Dansk håndværk siden 1899

Valsemøllen har siden 1899 været bannerfører for den gode smag og de stolte mølletraditioner, der skaber spændende produkter af gode råvarer.

Når du elsker at bage, vil du også elske at følge os online. Få viden, bliv inspireret og del din bageglæde med os @valsemollen.

Køb det her