Danske Skårne Rugkerner

Danske Skårne Rugkerner

Valsemøllen Skårne Rugkerner giver dit brød bid, og rugbrødet fylde og flotte synlige kerner.

Rugkerner skal koges eller sættes i blød inden anvendelse. Valsemøllen skårne rugkerner er  hele rugkerner som er skåret på tværs, og derfor giver flotte skiver, når du skærer brødet.
Anvendes hovedsageligt i fuldkornsrugbrød, men er også gode i hvedebrød.

Opskriften til et saftigt og lækkert softkernerugbrød, finder du her.

 

Fuldkornsmærket Nøglehulsmærket Uden Stråforkorter Dansk CO2e neutral formalet

Køb det her

Ingredienser

Skårne RUGKERNER.

Fødevarestyrelsen anbefaler mindst 75 g fuldkorn om dagen som en del af en varieret kost. Produktet indeholder 100 g fuldkorn pr. 100 g.

Opbevaring

Tørt, ikke for varmt og ikke sammen med stærkt lugtende varer.

Næringsindhold pr. 100g

Energi1365 kJ/326 kcal
Fedt1,4 g
- heraf mættede fedtsyrer0,3 g
Kulhydrat61 g
- heraf sukkerarter3 g
Kostfibre13 g
Protein9,6 g
Salt0,01 g

Glæden ved godt bagværk

Hos Valsemøllen går vi aldrig på kompromis med bageglæden, og vi ved, hvad der skal til for at få hverdagen til at smage endnu bedre.

Derfor bruger vi kun de bedste råvarer, fra de bedste marker, så du kan bage med danske kerner af højeste kvalitet – dyrket, høstet og malet i Danmark. God bagelyst.

CO2e neutral formaling

For Valsemøllen produkter har vi fået verificeret, at formalingen af korn på vores møller sker CO2e neutralt via grøn energi og klimakompensation. Vi arbejder på, at emballagen og råvarer også bliver det.

Dansk håndværk siden 1899

Med vores stolte mølletraditioner skaber vi velsmagende produkter af gode råvarer på egne møller i Danmark – i respekt for marken, mennesker og miljøet.

Når du elsker at bage, vil du også elske at følge os online. Få viden, bliv inspireret og del din bageglæde med os @valsemollen.