Den gode smag af Velvær®

Med Valsemøllen Velvær® er den gode smag og det ernæringsmæssige fokus i balance. Det handler om at vælge til og vælge fra. Også på madfronten. De rette råvarer gør en forskel, også i en travl hverdag med kort tid til madlavning. Det er Velvær®. Også for dine smagssanser.

Vi skruer op for både proteiner og fiber, fuldkorn og en planterig kost, så du kan nyde den gode smag og have det godt imens. Vi skruer også op for hensynet til miljøet med danske råvarer og mel, der er formalet CO2e neutralt i Danmark ved hjælp af grøn strøm og klimakompensation.

Bag Velvær® Proteinboller

Bliv fit med Sara

Mangler du også inspiration til træning derhjemme? Sammen med Sara Jin Smidt har vi fundet fem gode øvelser, som du kan lave hjemme på stuegulvet. Øvelserne kræver ikke noget udstyr – du skal bare bruge dig selv og din kropsvægt.

Sundhedsstyrelsen anbefaler, at voksne skal være fysisk aktive 30 minutter om dagen, og at vi skal have pulsen op mindst 2 gange om ugen. Har du stillesiddende arbejde, kan du bruge øvelserne i små pauser i løbet af din dag, så du får bevæget dig lidt mere. Rigtig god træning!

Se øvelserne her

Vi viser vejen til Velvær®

Med Valsemøllen Velvær® skruer vi op for både proteiner og fiber, fuldkorn og en planterig kost, og vil i nogle af vores Velvær opskrifter synliggøre måltidets næringsberegninger, så du ved, at du serverer et måltid, hvor god smag og det ernæringsmæssige fokus er i balance.

Hold øje med det lille diagram ikon i hjørnet af Velvær® opskrifterne. På disse opskrifter vil du kunne se næringsberegningerne for måltidet.

Protein – Ren hype eller reel nødvendighed?

Vi har spurgt Sara, der er cand scient. i human ernæring, personlig træner og er stifter af The Health Hub, om hun vil give sin ekspertviden på det meget omtalte protein, der er enormt hypet. Sara er selv stor fortaler for, at man igennem en sund og varieret kost får et relativt højt proteinindtag. Få svaret her!

Vi støtter De Officielle Kostråd

For første gang nogensinde guider Danmarks syv nye kost-
råd ikke blot danskerne til et sundere helbred, men også til en sundere klode. Valsemøllen Velvær® støtter op om de officielle kostråd, og skruer både op for proteiner, fiber, fuldkorn og en planterig kost, så du kan nyde den gode smag og have det godt imens. Og så skruer vi også op for hensynet til miljøet med danske råvarer og mel, der er formalet CO2e neutralt i Danmark ved hjælp af grøn strøm og klimakompensation.

Læs mere om de officielle kostråd

Velvær – hele dagen

Med Valsemøllen Velvær® skruer vi op for både proteiner og fiber, fuldkorn og en planterig kost – til både morgen, middag og aften. Og i dette opskriftshæfte synliggør vi måltidets næringsberegninger, så du ved, at du serverer et måltid, hvor god smag og det ernæringsmæssige fokus er i balance. Opskrifterne er udviklet af Sara Jin Smidt.

Dowload opskrifthæftet her

Til kamp mod kulhydratforskrækkelsen

Kulhydrat hjælper til, at din hjerne og dit nervesystem kan fungere. Men alt skal spises med mådehold. Læs hvad Sara Jin Smidt, ernæringsekspert kan fortælle om kulhydrat og hvad du skal gå efter, når du vælger dine kulhydratskilder.

Bliv klog på kulhydrat
Når du elsker at bage groft og godt