Inspiration til en sundere hverdag med Valsemøllen® sport

Valsemøllen® SPORT er brød på en ny måde, sammensat med et ernæringsmæssigt fokus, fyldt med smag og lige til at bage til morgenmaden, frokosten, som mellem­måltid eller til fryseren, når behovet opstår.

Bag proteinbollesandwich

En økologisk og proteinrig nyhed til dig

Valsemøllen økologiske Proteinboller med chiafrø og maskmel indeholder godt med protein og masser af fuldkorn, der giver god smag og en saftig krumme. De er udviklet i samarbejde med ernæringsekspert Sara Jin Smidt.  – det nemme valg for dig med fokus på gode kostvaner.

Bag økologiske proteinboller med maskmel

Upcycled food

Der er maskmel i Valsemøllens økologiske proteinboller. Maskmel er et bæredygtigt melsupplement, der bidrager med gode nærings- stoffer, smag og et højt protein- og fiberindhold. Mask er et overskudsprodukt fra den danske ølproduktion, som vi nu udnytter på bedste vis til at give smag, saftighed og en god ernæringsmæssig sammensætning til dine proteinboller.

Læs om Agrains maskmel her

Protein – Ren hype eller reel nødvendighed?

Vi har spurgt Sara, der er cand scient. i human ernæring, personlig træner og har bloggen healthyskinnybitch.dk,om hun vil give sin ekspertviden på det meget omtalte protein, der er enormt hypet. Sara er selv stor fortaler for, at man igennem en sund og varieret kost får et relativt højt proteinindtag. Få svaret her!

Perfekt til en hurtig snack, et nemt træningsmåltid eller en god bid efter en lang løbetur

Bag energibar med chiafrø

Til kamp mod kulhydratforskrækkelsen

Kulhydrat hjælper til, at din hjerne og dit nervesystem kan fungere. Men alt skal spises med mådehold. Læs hvad Sara Jin Smidt, ernæringsekspert kan fortælle om kulhydrat og hvad du skal gå efter, når du vælger dine kulhydratskilder.

Bliv klog på kulhydrat
Når du elsker at bage groft og godt
+

Vind en Ankarsrum Køkkenmaskine + alle vores dansk mel produkter

til en samlet værdi af 5.195 kr. (4.695 kr. Ankarsrum + 500 kr. i produkter)

Vær med til at dyrke håndværket og det gode bagværk. Nu har du nemlig chancen for at vinde en køkkenmaskine fra Ankarsrum, som bliver et uundværligt redskab i dit køkken, når du skal bage og kreere lækre brød og kager. Plus at du vinder hele serien af Valsemøllen dansk mel produkter.

Dansk mel

Vores sortiment af dansk mel spænder bredt, fra specialmel til bageblandinger, klid og kerner. Hvis du bliver den heldige vinder, forkæler vi dig med alle vores dansk mel produkter.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers, hvor vi. ca. én gang om måneden forkæler dig med et nyhedsbrev fyldt med masser af velsmag og inspiration direkte i din mailboks.

Find inspiration til lækkert bagværk her, hvor vi har samlet alt det bedste indenfor brød, boller og kager med dansk mel.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 1. oktober, og får direkte besked pr. mail. Der trækkes 1 vinder. Præmien er en Ankarsrum Køkkenmaskine og Valsemøllen Dansk Mel-produkter til en samlet værdi af 5.195 kr. (4.695 kr. Ankarsrum + 500 kr. i produkter). Hverken køkkenmaskine eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev.
Konkurrencen kører fra mandag den 19. juli 2021 til og med torsdag den 30. september 2021.