Inspiration til en sundere hverdag med Valsemøllen® sport

Valsemøllen® SPORT er brød på en ny måde, sammensat med et ernæringsmæssigt fokus, fyldt med smag og lige til at bage til morgenmaden, frokosten, som mellem­måltid eller til fryseren, når behovet opstår.

Bag proteinbollesandwich

En økologisk og proteinrig nyhed til dig

Valsemøllen økologiske Proteinboller med chiafrø og maskmel indeholder godt med protein og masser af fuldkorn, der giver god smag og en saftig krumme. De er udviklet i samarbejde med ernæringsekspert Sara Jin Smidt.  – det nemme valg for dig med fokus på gode kostvaner.

Bag økologiske proteinboller med maskmel

Upcycled food

Der er maskmel i Valsemøllens økologiske proteinboller. Maskmel er et bæredygtigt melsupplement, der bidrager med gode nærings- stoffer, smag og et højt protein- og fiberindhold. Mask er et overskudsprodukt fra den danske ølproduktion, som vi nu udnytter på bedste vis til at give smag, saftighed og en god ernæringsmæssig sammensætning til dine proteinboller.

Læs om Agrains maskmel her

Protein – Ren hype eller reel nødvendighed?

Vi har spurgt Sara, der er cand scient. i human ernæring, personlig træner og har bloggen healthyskinnybitch.dk,om hun vil give sin ekspertviden på det meget omtalte protein, der er enormt hypet. Sara er selv stor fortaler for, at man igennem en sund og varieret kost får et relativt højt proteinindtag. Få svaret her!

Perfekt til en hurtig snack, et nemt træningsmåltid eller en god bid efter en lang løbetur

Bag energibar med chiafrø

Til kamp mod kulhydratforskrækkelsen

Kulhydrat hjælper til, at din hjerne og dit nervesystem kan fungere. Men alt skal spises med mådehold. Læs hvad Sara Jin Smidt, ernæringsekspert kan fortælle om kulhydrat og hvad du skal gå efter, når du vælger dine kulhydratskilder.

Bliv klog på kulhydrat
Når du elsker at bage groft og godt
+

Vind en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor + et års forbrug af Valsemøllen hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr.

Nu har du chancen for at gøre hverdagen lidt bedre, og vinde en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House Doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr. så det bliver endnu sjovere at servere hjemmebag til dem du holder af.

 Vi elsker nemlig hverdagen

Derfor har vi udvalgt en række favoritter, som du altid kan få til en god hverdagspris. Valsemøllen Hverdag er dansk mel fra korn, der er dyrket, høstet og malet i Danmark – i respekt for marken, mennesker og miljøet. Find inspiration til nemt og smagfuldt hverdagsbagværk her

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderen. Vinderen trækkes den 1. maj 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Præmien er en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdagsserie til en samlet værdi af 8.000 kr. (5.000 kr. Kenwood køkkenmaskine + 1.500 kr. gavekort + 1.500 kr. i produkter). Hverken køkkenmaskine, gavekortet eller produkterne kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra tirsdag d. 07. marts 2023 til og med mandag d. 1. maj 2023.