Valsemøllen® SPORT er brød på en ny måde, sammensat med et ernæringsmæssigt fokus, fyldt med smag og lige til at bage til morgenmaden, frokosten, som mellemmåltid eller til fryseren, når behovet opstår.
Valsemøllen økologiske Proteinboller med chiafrø og maskmel indeholder godt med protein og masser af fuldkorn, der giver god smag og en saftig krumme. De er udviklet i samarbejde med ernæringsekspert Sara Jin Smidt. – det nemme valg for dig med fokus på gode kostvaner.
Der er maskmel i Valsemøllens økologiske proteinboller. Maskmel er et bæredygtigt melsupplement, der bidrager med gode nærings- stoffer, smag og et højt protein- og fiberindhold. Mask er et overskudsprodukt fra den danske ølproduktion, som vi nu udnytter på bedste vis til at give smag, saftighed og en god ernæringsmæssig sammensætning til dine proteinboller.
Vi har spurgt Sara, der er cand scient. i human ernæring, personlig træner og har bloggen healthyskinnybitch.dk,om hun vil give sin ekspertviden på det meget omtalte protein, der er enormt hypet. Sara er selv stor fortaler for, at man igennem en sund og varieret kost får et relativt højt proteinindtag. Få svaret her!
Kulhydrat hjælper til, at din hjerne og dit nervesystem kan fungere. Men alt skal spises med mådehold. Læs hvad Sara Jin Smidt, ernæringsekspert kan fortælle om kulhydrat og hvad du skal gå efter, når du vælger dine kulhydratskilder.