Madpakkehorn med laks og flødeost

Madpakkehorn er et hit hos både store og små, og disse madpakkehorn med laks og flødeost er ingen undtagelse.

Lav disse madpakkehorn med laks og flødeost som en mættende og smagfuld snack. Med fuldkornsmel, frø og kerner giver det både bid og struktur til hornet. De er et skønt alternativ til de klassiske pølsehorn og pizzasnegle, og kan nydes både i madpakken og på turen i det fri.

Se opskrift
madpakkehorn

Køkkentid
40 min.

Ventetid
1 t. og 20 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftSådan gør du

 1. Rør gær ud i mælken og rør olie samt æg heri.
 2. Rør de øvrige ingredienser i, men hold lidt af hvedemelet tilbage.
 3. Dejen æltes og tilføres eventuelt mere mel efter behov.
 4. Lad dejen hæve lunt under et fugtigt klæde i 1 time.
 5. I mellemtiden blendes flødeost med spinat og citronsaft til en lysegrøn creme og smages til med friskkværnet peber.
 6. Rul dejen ud til en cirkel og del den i 8 trekanter.
 7. Placer en teskefuld flødeostcreme på den brede ende af trekanten sammen med et stykke røget laks.
 8. Form nu til et horn ved at rulle fra den brede ende mod den spidse. Brug lidt vand til at få slippen til at klistre fast.
 9. Lad hornene efterhæve med et fugtigt klæde over sig i 20 minutter.
 10. Pensles med et sammenpisket æg og bages ved 200 grader i 15-20 minutter.

madpakkehornmadpakkehornmadpakkehorn

+

LØS REBUSSEN OG VIND

ET BON-FIRE BÅLSTED
+ LÆKRE VALSEMØLLEN BAGEBLANDINGER

Til en samlet værdi af 4.289 kr.

Ferietid er hyggetid. I sommerhuset, på campingpladsen eller hjemme i haven. Hos Valsemøllen elsker vi at bage, og vores bageblandinger er lige til at bage, når og hvor du har lyst. Vi har blandet de bedste råvarer, så du kan bruge ferien på at være sammen med – og forkæle – dem du holder af. Om du er til snobrød, mælkesnittekage eller hvidløgsbrød på grill, så kan du finde masser af opskrifter og inspiration til lækkert sommerbagværk lige her.

Løs rebussen og deltag i konkurrencen om et Bon-Fire bålsted og Valsemøllens bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. Du deltager ved at udfylde formularen her på siden. Vi udtrækker to vindere torsdag d. 11.august, som kontaktes direkte via mail eller telefon.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du samtidig en del af vores bageunivers, hvor vi månedligt sender et nyhedsbrev ud fyldt med masser af inspiration, nye opskrifter og gode bagetips via mail.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 11.august, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Der trækkes 2 vinder. Præmien er et Bon-Fire bålsted indeholdende Bon-fire Basissæt + Halv BBQ pande + 6 liters gryde + Bålfad i stål og Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. (3.466 kr. Bon-Fire bålsted+ 500 kr. i produkter). Hverken bålstedet eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 16. maj 2022 til og med torsdag d. 11.august 2022.