Madpakkehorn med laks og flødeost

Madpakkehorn er et hit hos både store og små, og disse madpakkehorn med laks og flødeost er ingen undtagelse.

Lav disse madpakkehorn med laks og flødeost som en mættende og smagfuld snack. Med fuldkornsmel, frø og kerner giver det både bid og struktur til hornet. De er et skønt alternativ til de klassiske pølsehorn og pizzasnegle, og kan nydes både i madpakken og på turen i det fri.

Se opskrift
madpakkehorn

Køkkentid
40 min.

Ventetid
1 t. og 20 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftSådan gør du

  1. Rør gær ud i mælken og rør olie samt æg heri.
  2. Rør de øvrige ingredienser i, men hold lidt af hvedemelet tilbage.
  3. Dejen æltes og tilføres eventuelt mere mel efter behov.
  4. Lad dejen hæve lunt under et fugtigt klæde i 1 time.
  5. I mellemtiden blendes flødeost med spinat og citronsaft til en lysegrøn creme og smages til med friskkværnet peber.
  6. Rul dejen ud til en cirkel og del den i 8 trekanter.
  7. Placer en teskefuld flødeostcreme på den brede ende af trekanten sammen med et stykke røget laks.
  8. Form nu til et horn ved at rulle fra den brede ende mod den spidse. Brug lidt vand til at få slippen til at klistre fast.
  9. Lad hornene efterhæve med et fugtigt klæde over sig i 20 minutter.
  10. Pensles med et sammenpisket æg og bages ved 200 grader i 15-20 minutter.

madpakkehornmadpakkehornmadpakkehorn

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.