Nemme chokorug – Bageblanding

Bag lækre og nemme chokorug med Valsemøllen Solsikke Gourmetrugbrød bageblanding. Opgrader madpakken med en god rugbrødssnack. Eller server dem, når den lille, lækre sult opstår. Du kan også nemt tage dine chokorug med på tur eller komme dem i fryseren, så du altid kan servere en god snack til børnene.

Med Valsemøllen Solsikke Gourmetrugbrød bageblanding kan du lave chokorug på ingen tid og kun ved at tilsætte vand, hakket chokolade og hasselnødder.

Find flere nemme opskrifter med Valsemøllen bageblandinger her.

Se opskrift
Chokorug - Bageblanding

Køkkentid
20 min.

Ventetid
2 t


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Opskrift

20 stk.

1 ps. Valsemøllen Solsikke Gourmetrugbrød
6 dl vand, lidt varmere end lunkent (35ºC)
1 brev Valsemøllen Tørgær (7 g) svarer til 25 g frisk gær
100 g hakket mørk chokolade
100 g hakkede hasselnødder

Brugt i opskriften

Sådan gør du

 

  1. Bland posens indhold med Valsemøllen tørgær i en skål, og tilsæt vandet.
  2. Ælt dejen i mindst 10 minutter i en røremaskine ved laveste hastighed eller med en håndmixer (med dejkroge) på mellemste trin. Vær opmærksom på, at dejen kan føles våd.
  3. Vend hakket chokolade og hasselnødder i dejen.
  4. Form små 20 boller med en fugtig ske, og sæt på en bageplade med bagepapir. Lad dem hæve tildækket i 60 minutter ved stuetemperatur.
  5. Bag dem i en forvarmet ovn ved 200ºC (varmluft 175ºC) i ca. 12-14 minutter.
  6. Tag bollerne ud, og stil dem til afkøling.

Et godt tip: Prøv også at bruge bageblandingen til at lave et godt og nemt rugbrød med sprøde kerner.