Nemme chokorug – Bageblanding

Bag lækre og nemme chokorug med Valsemøllen Solsikke Gourmetrugbrød bageblanding. Opgrader madpakken med en god rugbrødssnack. Eller server dem, når den lille, lækre sult opstår. Du kan også nemt tage dine chokorug med på tur eller komme dem i fryseren, så du altid kan servere en god snack til børnene.

Med Valsemøllen Solsikke Gourmetrugbrød bageblanding kan du lave chokorug på ingen tid og kun ved at tilsætte vand, hakket chokolade og hasselnødder.

Find flere nemme opskrifter med Valsemøllen bageblandinger her.

Se opskrift
Chokorug - Bageblanding

Køkkentid
20 min.

Ventetid
2 t


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftOpskrift

20 stk.

1 ps. Valsemøllen Solsikke Gourmetrugbrød
6 dl vand, lidt varmere end lunkent (35ºC)
1 brev Valsemøllen Tørgær (7 g) svarer til 25 g frisk gær
100 g hakket mørk chokolade
100 g hakkede hasselnødder

Brugt i opskriften

Sådan gør du

 

  1. Bland posens indhold med Valsemøllen tørgær i en skål, og tilsæt vandet.
  2. Ælt dejen i mindst 10 minutter i en røremaskine ved laveste hastighed eller med en håndmixer (med dejkroge) på mellemste trin. Vær opmærksom på, at dejen kan føles våd.
  3. Vend hakket chokolade og hasselnødder i dejen.
  4. Form små 20 boller med en fugtig ske, og sæt på en bageplade med bagepapir. Lad dem hæve tildækket i 60 minutter ved stuetemperatur.
  5. Bag dem i en forvarmet ovn ved 200ºC (varmluft 175ºC) i ca. 12-14 minutter.
  6. Tag bollerne ud, og stil dem til afkøling.

Et godt tip: Prøv også at bruge bageblandingen til at lave et godt og nemt rugbrød med sprøde kerner.

+

LØS REBUSSEN OG VIND

ET BON-FIRE BÅLSTED
+ LÆKRE VALSEMØLLEN BAGEBLANDINGER

Til en samlet værdi af 4.289 kr.

Ferietid er hyggetid. I sommerhuset, på campingpladsen eller hjemme i haven. Hos Valsemøllen elsker vi at bage, og vores bageblandinger er lige til at bage, når og hvor du har lyst. Vi har blandet de bedste råvarer, så du kan bruge ferien på at være sammen med – og forkæle – dem du holder af. Om du er til snobrød, mælkesnittekage eller hvidløgsbrød på grill, så kan du finde masser af opskrifter og inspiration til lækkert sommerbagværk lige her.

Løs rebussen og deltag i konkurrencen om et Bon-Fire bålsted og Valsemøllens bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. Du deltager ved at udfylde formularen her på siden. Vi udtrækker to vindere torsdag d. 11.august, som kontaktes direkte via mail eller telefon.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du samtidig en del af vores bageunivers, hvor vi månedligt sender et nyhedsbrev ud fyldt med masser af inspiration, nye opskrifter og gode bagetips via mail.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 11.august, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Der trækkes 2 vinder. Præmien er et Bon-Fire bålsted indeholdende Bon-fire Basissæt + Halv BBQ pande + 6 liters gryde + Bålfad i stål og Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. (3.466 kr. Bon-Fire bålsted+ 500 kr. i produkter). Hverken bålstedet eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 16. maj 2022 til og med torsdag d. 11.august 2022.