Solsikke Gourmetrugbrød

Solsikke Gourmetrugbrød

Lækkert mørkt rugbrød fyldt med sprøde solsikkekerner, poppede durumkerner og med en skøn smag af surdej.

Valsemøllen Solsikke Gourmetrugbrød giver dig god smag af surdej og masser af sprøde, synlige kerner. Et rugbrød, der holder sig saftigt og lækkert i op til en uge.

Hos Valsemøllen mener vi, at godt bagværk i bund og grund handler om godt håndværk. Derfor gør vi altid meget ud af at udvælge og sammensætte de bedste råvarer, så du er sikker på at få et godt resultat. Hver gang. Vores udviklingsbagere har sammensat bageblandingen, så du kun skal tilsætte vand og på bare to timer kan servere et lækkert, hjemmebagt rugbrød.

Vi anbefaler at bage rugbrødet i en 2,6 l rugbrødsform, men man kan også bruge 2 rugbrødsforme og få 2 lidt mindre rugbrød ud af bageblandingen.

Find opskriften her.

Uden Stråforkorter Dansk

Køb det her

Ingredienser

Dansk HVEDEMEL, 14 % solsikkekerner, 14 % dansk RUGSIGTEMEL, 12 % dansk RUGMEL, 12 % danske RUGFLAGER, 11,5 % puffede DURUMHVEDEKERNER, hørfrø, 4 % tørret HVEDESURDEJ (HVEDEMEL, starterkultur), karamelpulver (glukosesirup, maltodextrin, sukker), salt tilsat jod, brun farin, malt ekstrakt (BYGMALT), mørk ristet BYGMALT, melbehandlingsmiddel (E300).

Alle E-numre i dette produkt er vegetabilsk.

Opbevaring

Tørt, ikke for varmt og ikke sammen med stærkt lugtende varer.

Næringsindhold pr. 100g

  • Melblanding pr. 100 g
  • Færdigbagt rugbrød pr. 100 g
Energi1620 kJ / 387 kcal
Fedt13 g
- heraf mættede fedtsyrer1,5 g
Kulhydrat49 g
- heraf sukkerarter3,8 g
Kostfibre11 g
Protein13 g
Salt2,06 g

Glæden ved godt bagværk

Hos Valsemøllen gør vi det nemt for dig, der gerne vil have mere bageglæde i hverdagen. Vores råvarer er nøje udvalgt for at give dig den bedste bageoplevelse, og derfor indeholder denne bageblanding dansk mel af allerhøjeste kvalitet – dyrket, høstet og malet i Danmark.

Dansk håndværk siden 1899

Med vores stolte mølletraditioner skaber vi velsmagende produkter af gode råvarer på egne møller i Danmark – i respekt for marken, mennesker og miljøet.

Når du elsker at bage, vil du også elske at følge os online. Få viden, bliv inspireret og del din bageglæde med os @valsemollen.