Solsikke Gourmetrugbrød – Bageblanding

Bag et nemt og lækkert rugbrød med Valsemøllen Solsikke Gourmetrugbrød bageblanding. Med denne rugbrødsblanding skal du kun bruge 15 minutters køkkentid til at røre dejen sammen – derefter skal rugbrødet blot hæve og bages. Det eneste, du selv skal tilsætte, er vand, og derefter røre sammen med melblandingen og det medfølgende tørgær. Herefter er der ca. én times hævning og bagning, og så kan du servere et friskbagt og lunt gourmetrugbrød til frokosten.

Valsemøllen Solsikke Gourmetrugbrød giver dig et rugbrød med en god smag af surdej, sprøde solsikkekerner og poppede durumkerner. Kort sagt et kernefyldt og saftigt rugbrød, som har en god holdbarhed.

Find flere af vores nemme rugbrødsblandinger her.

Se opskrift
Solsikke Gourmetrugbrød - Bageblanding

Køkkentid
15 min.

Ventetid
2 t


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Solsikke Gourmetrugbrød – Bageblanding: 3 ud af 5 baseret på 27 anmeldelser

Opskrift

1 rugbrød

1 ps. Valsemøllen Solsikke Gourmetrugbrød
6 dl vand, lidt varmere end lunkent (35ºC)
1 brev Valsemøllen Tørgær (7 g) svarer til 25 g frisk gær

Brugt i opskriften

Sådan gør du

 

  1. Bland posens indhold med Valsemøllen tørgær i en skål, og tilsæt vandet.
  2. Ælt dejen i mindst 10 minutter i en røremaskine ved laveste hastighed eller med en håndmixer (med dejkroge) på mellemste trin. Vær opmærksom på, at dejen kan føles våd.
  3. Hæld dejen i en smurt form (2,6 l), glat overfladen let ud, og lad den hæve tildækket i 40-60 minutter ved stuetemperatur.
  4. Bag brødet nederst i en forvarmet ovn ved 200ºC (varmluft 175ºC) i ca. 60 minutter.
  5. Tag det færdigbagte brød ud af formen, og stil det til afkøling.

Et godt tip: Har du ikke en 2,6 l brødform? Så kan du sagtens dele det op i 2 mindre forme (ca. 1,4 l) og bage en smule kortere tid i ovnen (ca. 45-50 minutter).

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.