Nemme rugklapper – Bageblanding

Nogen gange skal der ikke så meget til at pifte madpakken op, prøv f.eks. at udskifte rugbrødsskiverne med nemme rugklapper. Med bageblandingen Valsemøllen Økologisk Kernerugbrød er det nemt og hurtigt at bage rugklapper. Og ærlig talt, det gør det bare lidt sjovere at spise rugbrød, når det er i en lækker sandwich, og du kan fylde den med lige, hvad du har lyst til. Ved at bage nemme rugklapper kan du også inddrage børnene, da de sagtens kan være med til at bage dem.

Madpakkerne kan for både børn og voksne hurtigt blive lidt kedelige og trivielle. Derfor har vi samlet en masse madpakkeideer, så du nemt kan variere indholdet og give dig selv eller dine børn en god frokostoplevelse.

Se opskrift
Økologiske rugklapper - bageblanding

Køkkentid
30 min.

Ventetid
1 t 45 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftOpskrift

10 stk.

4 dl lunkent vand
5 g gær
1 spsk. brun farin
1 ps. Valsemøllen Kernerugbrød Melblanding
1 ps. Valsemøllen Kernerugbrød Kerneblanding

Brugt i opskriften

Sådan gør du

 

  1. Rør gæren ud i vandet og tilsæt begge posers indhold og brun farin.
  2. Ælt dejen i ca. 20 minutter med en grydeske eller i en røremaskine ved lav hastighed.
  3. Lad dejen hvile i skålen i 20-30 minutter. Ælt herefter i 2 -3 minutter.
  4. Kom dejen i en bradepande med bagepapir ca. 20×30 cm. Fordel dejen med våde hænder og drys med solsikkefrø. Del dejen med en kniv i 10 små brød.
  5. Lad rug-klapperne hæve tildækket i 60 minutter.
  6. Bag rug-klapperne i en forvarmet ovn ved 175°C varmluft i ca. 20 minutter.
  7. Lad dem køle af i formen.

Et godt tip: Brug også Valsemøllen Økologisk Kernerugbrød til at bage lækre rugsnacks, som også er en god måde at pifte madpakken op.

 

 

+

LØS REBUSSEN OG VIND

ET BON-FIRE BÅLSTED
+ LÆKRE VALSEMØLLEN BAGEBLANDINGER

Til en samlet værdi af 4.289 kr.

Ferietid er hyggetid. I sommerhuset, på campingpladsen eller hjemme i haven. Hos Valsemøllen elsker vi at bage, og vores bageblandinger er lige til at bage, når og hvor du har lyst. Vi har blandet de bedste råvarer, så du kan bruge ferien på at være sammen med – og forkæle – dem du holder af. Om du er til snobrød, mælkesnittekage eller hvidløgsbrød på grill, så kan du finde masser af opskrifter og inspiration til lækkert sommerbagværk lige her.

Løs rebussen og deltag i konkurrencen om et Bon-Fire bålsted og Valsemøllens bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. Du deltager ved at udfylde formularen her på siden. Vi udtrækker to vindere torsdag d. 11.august, som kontaktes direkte via mail eller telefon.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du samtidig en del af vores bageunivers, hvor vi månedligt sender et nyhedsbrev ud fyldt med masser af inspiration, nye opskrifter og gode bagetips via mail.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 11.august, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Der trækkes 2 vinder. Præmien er et Bon-Fire bålsted indeholdende Bon-fire Basissæt + Halv BBQ pande + 6 liters gryde + Bålfad i stål og Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. (3.466 kr. Bon-Fire bålsted+ 500 kr. i produkter). Hverken bålstedet eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 16. maj 2022 til og med torsdag d. 11.august 2022.