Nemme rugklapper – Bageblanding

Nogen gange skal der ikke så meget til at pifte madpakken op, prøv f.eks. at udskifte rugbrødsskiverne med nemme rugklapper. Med bageblandingen Valsemøllen Økologisk Kernerugbrød er det nemt og hurtigt at bage rugklapper. Og ærlig talt, det gør det bare lidt sjovere at spise rugbrød, når det er i en lækker sandwich, og du kan fylde den med lige, hvad du har lyst til. Ved at bage nemme rugklapper kan du også inddrage børnene, da de sagtens kan være med til at bage dem.

Madpakkerne kan for både børn og voksne hurtigt blive lidt kedelige og trivielle. Derfor har vi samlet en masse madpakkeideer, så du nemt kan variere indholdet og give dig selv eller dine børn en god frokostoplevelse.

Se opskrift
Økologiske rugklapper - bageblanding

Køkkentid
30 min.

Ventetid
1 t 45 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftOpskrift

10 stk.

4 dl lunkent vand
5 g gær
1 spsk. brun farin
1 ps. Valsemøllen Kernerugbrød Melblanding
1 ps. Valsemøllen Kernerugbrød Kerneblanding

Brugt i opskriften

Sådan gør du

 

  1. Rør gæren ud i vandet og tilsæt begge posers indhold og brun farin.
  2. Ælt dejen i ca. 20 minutter med en grydeske eller i en røremaskine ved lav hastighed.
  3. Lad dejen hvile i skålen i 20-30 minutter. Ælt herefter i 2 -3 minutter.
  4. Kom dejen i en bradepande med bagepapir ca. 20×30 cm. Fordel dejen med våde hænder og drys med solsikkefrø. Del dejen med en kniv i 10 små brød.
  5. Lad rug-klapperne hæve tildækket i 60 minutter.
  6. Bag rug-klapperne i en forvarmet ovn ved 175°C varmluft i ca. 20 minutter.
  7. Lad dem køle af i formen.

Et godt tip: Brug også Valsemøllen Økologisk Kernerugbrød til at bage lækre rugsnacks, som også er en god måde at pifte madpakken op.

 

 

+

Vind en Ankarsrum Køkkenmaskine + alle vores dansk mel produkter

til en samlet værdi af 5.195 kr. (4.695 kr. Ankarsrum + 500 kr. i produkter)

Vær med til at dyrke håndværket og det gode bagværk. Nu har du nemlig chancen for at vinde en køkkenmaskine fra Ankarsrum, som bliver et uundværligt redskab i dit køkken, når du skal bage og kreere lækre brød og kager. Plus at du vinder hele serien af Valsemøllen dansk mel produkter.

Dansk mel

Vores sortiment af dansk mel spænder bredt, fra specialmel til bageblandinger, klid og kerner. Hvis du bliver den heldige vinder, forkæler vi dig med alle vores dansk mel produkter.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers, hvor vi. ca. én gang om måneden forkæler dig med et nyhedsbrev fyldt med masser af velsmag og inspiration direkte i din mailboks.

Find inspiration til lækkert bagværk her, hvor vi har samlet alt det bedste indenfor brød, boller og kager med dansk mel.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 1. oktober, og får direkte besked pr. mail. Der trækkes 1 vinder. Præmien er en Ankarsrum Køkkenmaskine og Valsemøllen Dansk Mel-produkter til en samlet værdi af 5.195 kr. (4.695 kr. Ankarsrum + 500 kr. i produkter). Hverken køkkenmaskine eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev.
Konkurrencen kører fra mandag den 19. juli 2021 til og med torsdag den 30. september 2021.