Nemme rugklapper – Bageblanding

Nogen gange skal der ikke så meget til at pifte madpakken op, prøv f.eks. at udskifte rugbrødsskiverne med nemme rugklapper. Med bageblandingen Valsemøllen Solsikke Gourmetrugbrød er det nemt og hurtigt at bage rugklapper. Og ærlig talt, det gør det bare lidt sjovere at spise rugbrød, når det er i en lækker sandwich, og du kan fylde den med lige, hvad du har lyst til. Ved at bage nemme rugklapper kan du også inddrage børnene, da de sagtens kan være med til at bage dem.

Madpakkerne kan for både børn og voksne hurtigt blive lidt kedelige og trivielle. Derfor har vi samlet en masse madpakkeideer, så du nemt kan variere indholdet og give dig selv eller dine børn en god frokostoplevelse.

Se opskrift
Økologiske rugklapper - bageblanding

Køkkentid
30 min.

Ventetid
1 t 45 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftOpskrift

10 stk.

1 ps. Valsemøllen Solsikke Gourmetrugbrød
6 dl vand, lidt varmere end lunkent (35ºC)
1 brev Valsemøllen Tørgær (7 g) svarer til 25 g frisk gær
1 spsk. brun farin

Brugt i opskriften

Sådan gør du

 

  1. Bland posens indhold med Valsemøllen tørgær i en skål, og tilsæt vandet og brun farin.
  2. Ælt dejen i mindst 10 minutter i en røremaskine ved laveste hastighed eller med en håndmixer (med dejkroge) på mellemste trin. Vær opmærksom på, at dejen kan føles våd.
  3. Lad dejen hvile i skålen i 20-30 minutter. Ælt herefter i 2 -3 minutter.
  4. Kom dejen i en bradepande med bagepapir ca. 20×30 cm. Fordel dejen med våde hænder og drys med solsikkefrø. Del dejen med en kniv i 10 små brød.
  5. Lad rug-klapperne hæve tildækket i 60 minutter.
  6. Bag rug-klapperne i en forvarmet ovn ved 175°C varmluft i ca. 20 minutter.
  7. Lad dem køle af i formen.

Et godt tip: Brug også Valsemøllen Økologisk Kernerugbrød til at bage lækre rugsnacks, som også er en god måde at pifte madpakken op.

 

 

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.