Nemme rugklapper – Bageblanding

Nogen gange skal der ikke så meget til at pifte madpakken op, prøv f.eks. at udskifte rugbrødsskiverne med nemme rugklapper. Med bageblandingen Valsemøllen Økologisk Kernerugbrød er det nemt og hurtigt at bage rugklapper. Og ærlig talt, det gør det bare lidt sjovere at spise rugbrød, når det er i en lækker sandwich, og du kan fylde den med lige, hvad du har lyst til. Ved at bage nemme rugklapper kan du også inddrage børnene, da de sagtens kan være med til at bage dem.

Madpakkerne kan for både børn og voksne hurtigt blive lidt kedelige og trivielle. Derfor har vi samlet en masse madpakkeideer, så du nemt kan variere indholdet og give dig selv eller dine børn en god frokostoplevelse.

Se opskrift
Økologiske rugklapper - bageblanding

Køkkentid
30 min.

Ventetid
1 t 45 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftOpskrift

10 stk.

4 dl lunkent vand
5 g gær
1 spsk. brun farin
1 ps. Valsemøllen Kernerugbrød Melblanding
1 ps. Valsemøllen Kernerugbrød Kerneblanding

Brugt i opskriften

Sådan gør du

 

  1. Rør gæren ud i vandet og tilsæt begge posers indhold og brun farin.
  2. Ælt dejen i ca. 20 minutter med en grydeske eller i en røremaskine ved lav hastighed.
  3. Lad dejen hvile i skålen i 20-30 minutter. Ælt herefter i 2 -3 minutter.
  4. Kom dejen i en bradepande med bagepapir ca. 20×30 cm. Fordel dejen med våde hænder og drys med solsikkefrø. Del dejen med en kniv i 10 små brød.
  5. Lad rug-klapperne hæve tildækket i 60 minutter.
  6. Bag rug-klapperne i en forvarmet ovn ved 175°C varmluft i ca. 20 minutter.
  7. Lad dem køle af i formen.

Et godt tip: Brug også Valsemøllen Økologisk Kernerugbrød til at bage lækre rugsnacks, som også er en god måde at pifte madpakken op.

 

 

+

Vind en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor + et års forbrug af Valsemøllen hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr.

Nu har du chancen for at gøre hverdagen lidt bedre, og vinde en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House Doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr. så det bliver endnu sjovere at servere hjemmebag til dem du holder af.

 Vi elsker nemlig hverdagen

Derfor har vi udvalgt en række favoritter, som du altid kan få til en god hverdagspris. Valsemøllen Hverdag er dansk mel fra korn, der er dyrket, høstet og malet i Danmark – i respekt for marken, mennesker og miljøet. Find inspiration til nemt og smagfuldt hverdagsbagværk her

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderen. Vinderen trækkes den 1. maj 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Præmien er en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdagsserie til en samlet værdi af 8.000 kr. (5.000 kr. Kenwood køkkenmaskine + 1.500 kr. gavekort + 1.500 kr. i produkter). Hverken køkkenmaskine, gavekortet eller produkterne kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra tirsdag d. 07. marts 2023 til og med mandag d. 1. maj 2023.