Pestovafler

Pestovafler med grøn pesto og sommerslat med jordbær hvis frokosten eller aftensmaden skal gå lidt hurtigt men stadig være lækker, sund og mættende.

Står den på sommermad er disse pestovafler et godt og nemt valg. Server dem sammen med en lækker sommersalat med jordbær eller andre af sommerens lækre grøntsager og bær.

Se opskrift

Køkkentid
15 min.

Ventetid
15 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Ingredienser

Opskrift til 4 personer

Pestovafler
2 æg
3 dl mel
2 dl mælk
4 spsk pesto
1 tsk bagepulver
1 tsk salt
Smøreller olietil stegning

Tilbehør
2 avokado, skiver
100 g feldsalat
200 g jordbær, kvarte

Grøn pesto
1 ps. Valsemøllen Green Life Økologisk Pesto, grøn
1 dl koldt vand
½ dl olie

Fremgangsmåde

  1. Lav pesto efter pakkens anvisning.
  2. Pisk alle ingredienser sammen.
  3. Varm vaffeljernet op og smelt olie eller smør i vaffeljernet.
  4. Hæld dejen på den varme vaffelplade, så det dækker hele fladen.
  5. Bag dine vafler i ca. 2 – 4 minutter.
  6. Læg de færdigbagte vafler på en rist så de ikke bliver bløde.
  7. Top dem efterfølgende med lidt ekstra grøn pesto, feldsalat, jordbær og avokado.

Udviklet i samarbejde med madblogger Maria Charlotte