Pestovafler

Vil du også gerne spise vafler til aftensmad? Disse pestovafler er et godt bud på de salte vafler! Vi har valgt at servere dem med grøn pesto og sommersalat med jordbær. Lækkert, sundt og mættende.

Står den på sommermad er pestovafler et godt og nemt valg. Der er både pesto i vaflerne og så bliver de også toppet med grøn pesto. Vaflerne er en sund og mættende aftensmad eller frokost, og er perfekt til, når det skal gå stærkt.

Se opskrift
pestovafler

Køkkentid
15 min.

Ventetid
15 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Opskrift

4 personer

Pestovafler
2 æg
3 dl Valsemøllen Dansk Hvedemel
2 dl mælk
4 spsk. pesto
1 tsk. bagepulver
1 tsk. salt
Smør eller olie til stegning

Tilbehør
2 avokado, skiver
100 g feltsalat
200 g jordbær, kvarte
Grøn pesto

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Pisk alle ingredienser sammen.
  2. Varm vaffeljernet op og smelt olie eller smør i vaffeljernet.
  3. Hæld dejen på den varme vaffelplade, så det dækker hele fladen.
  4. Bag dine vafler i ca. 2 – 4 minutter.
  5. Læg de færdigbagte vafler på en rist så de ikke bliver bløde.
  6. Top dem efterfølgende med lidt ekstra grøn pesto, feldsalat, jordbær og avokado.