Hashbrown med agurk og pesto

Hashbrown er en grøntsags ‘pandekage’ af revne kartofler og courgetter, der bliver stegt på panden og bagt i ovnen. Den er smagfuld og nemt at lave.

En hashbrown kan serveres til mange typer af retter. Den sprøde lille pandekage er nemlig fuld af smag, og er god som et salt element til din middag. Server den som en del af brunchbordet, eller brug den som tilbehør til aftensmaden. Mulighederne er mange!

Se opskrift
hashbrown

Køkkentid
40 min.

Ventetid
25 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Hashbrown med agurk og pesto: 2 ud af 5 baseret på 3 anmeldelser

Opskrift

3 - 4 personer

Hashbrown
3 store bagekartofler
1 courgette
2 tsk. agavesirup
1 tsk. salt
1/2 tsk. peber
1/2 dl smeltet, plantebaseret smør
1 dl Valsemøllen Dansk Hvedemel

Smør og olie til stegning

Andet:
1,5 dl plantebaseret yoghurt
1 agurk
Grøn pesto
Chiliflager
Frisk basilikum

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Varm ovnen til 220°C varmluft + overvarme.
  2. Riv kartoflerne og courgetten på et groft rivejern.
  3. Tag mindre håndfulde af de revne grøntsagerne i hænderne og pres væden ud af dem.
  4. Kom de “tørre” revne grøntsager i en stor skål, og tilføj de resterende ingredienser til hashbrownen. Rør godt rundt med en ske.
  5. Varm en pande med smør og olie og lad den blive varm.
  6. Fordel hashbrownen ud på hele panden. Brug en ske til at gøre overfladen jævn og til at presse “dejen” ud i kanterne. Lad den stege i cirka 5 minutter og sæt derefter panden i ovnen.
  7. Bag den i cirka 20 minutter, indtil overfladen har fået en fin lysebrun farve.
  8. Tag panden ud af ovnen. Vær opmærksom på, at den er meget varm, så du skal bruge et klæde til at holde om skaftet.
  9. Brug en osteskærer til at skære lange, tynde strimler af agurken.
  10. Fordel yoghurt, agurkestrimler, basilikum og chiliflager oven på hashbrownen.
  11. Server mens den er varm sammen med grøn pesto.

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.