Hashbrown med agurk og pesto

Hashbrown er en grøntsags ‘pandekage’ af revne kartofler og courgetter, der bliver stegt på panden og bagt i ovnen. Den er smagfuld og nemt at lave.

En hashbrown kan serveres til mange typer af retter. Den sprøde lille pandekage er nemlig fuld af smag, og er god som et salt element til din middag. Server den som en del af brunchbordet, eller brug den som tilbehør til aftensmaden. Mulighederne er mange!

Se opskrift
hashbrown

Køkkentid
40 min.

Ventetid
25 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Hashbrown med agurk og pesto: 1 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse

Opskrift

3 - 4 personer

Hashbrown
3 store bagekartofler
1 courgette
2 tsk. agavesirup
1 tsk. salt
1/2 tsk. peber
1/2 dl smeltet, plantebaseret smør
1 dl Valsemøllen Dansk Hvedemel

Smør og olie til stegning

Andet:
1,5 dl plantebaseret yoghurt
1 agurk
Grøn pesto
Chiliflager
Frisk basilikum

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Varm ovnen til 220°C varmluft + overvarme.
  2. Riv kartoflerne og courgetten på et groft rivejern.
  3. Tag mindre håndfulde af de revne grøntsagerne i hænderne og pres væden ud af dem.
  4. Kom de “tørre” revne grøntsager i en stor skål, og tilføj de resterende ingredienser til hashbrownen. Rør godt rundt med en ske.
  5. Varm en pande med smør og olie og lad den blive varm.
  6. Fordel hashbrownen ud på hele panden. Brug en ske til at gøre overfladen jævn og til at presse “dejen” ud i kanterne. Lad den stege i cirka 5 minutter og sæt derefter panden i ovnen.
  7. Bag den i cirka 20 minutter, indtil overfladen har fået en fin lysebrun farve.
  8. Tag panden ud af ovnen. Vær opmærksom på, at den er meget varm, så du skal bruge et klæde til at holde om skaftet.
  9. Brug en osteskærer til at skære lange, tynde strimler af agurken.
  10. Fordel yoghurt, agurkestrimler, basilikum og chiliflager oven på hashbrownen.
  11. Server mens den er varm sammen med grøn pesto.

+

Vind en Ankarsrum Køkkenmaskine + alle vores dansk mel produkter

til en samlet værdi af 5.195 kr. (4.695 kr. Ankarsrum + 500 kr. i produkter)

Vær med til at dyrke håndværket og det gode bagværk. Nu har du nemlig chancen for at vinde en køkkenmaskine fra Ankarsrum, som bliver et uundværligt redskab i dit køkken, når du skal bage og kreere lækre brød og kager. Plus at du vinder hele serien af Valsemøllen dansk mel produkter.

Dansk mel

Vores sortiment af dansk mel spænder bredt, fra specialmel til bageblandinger, klid og kerner. Hvis du bliver den heldige vinder, forkæler vi dig med alle vores dansk mel produkter.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers, hvor vi. ca. én gang om måneden forkæler dig med et nyhedsbrev fyldt med masser af velsmag og inspiration direkte i din mailboks.

Find inspiration til lækkert bagværk her, hvor vi har samlet alt det bedste indenfor brød, boller og kager med dansk mel.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 1. oktober, og får direkte besked pr. mail. Der trækkes 1 vinder. Præmien er en Ankarsrum Køkkenmaskine og Valsemøllen Dansk Mel-produkter til en samlet værdi af 5.195 kr. (4.695 kr. Ankarsrum + 500 kr. i produkter). Hverken køkkenmaskine eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev.
Konkurrencen kører fra mandag den 19. juli 2021 til og med torsdag den 30. september 2021.