Hashbrown med agurk og pesto

Hashbrown er en grøntsags ‘pandekage’ af revne kartofler og courgetter, der bliver stegt på panden og bagt i ovnen. Den er smagfuld og nemt at lave.

En hashbrown kan serveres til mange typer af retter. Den sprøde lille pandekage er nemlig fuld af smag, og er god som et salt element til din middag. Server den som en del af brunchbordet, eller brug den som tilbehør til aftensmaden. Mulighederne er mange!

Se opskrift
hashbrown

Køkkentid
40 min.

Ventetid
25 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Hashbrown med agurk og pesto: 2 ud af 5 baseret på 3 anmeldelser

Opskrift

3 - 4 personer

Hashbrown
3 store bagekartofler
1 courgette
2 tsk. agavesirup
1 tsk. salt
1/2 tsk. peber
1/2 dl smeltet, plantebaseret smør
1 dl Valsemøllen Dansk Hvedemel

Smør og olie til stegning

Andet:
1,5 dl plantebaseret yoghurt
1 agurk
Grøn pesto
Chiliflager
Frisk basilikum

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Varm ovnen til 220°C varmluft + overvarme.
  2. Riv kartoflerne og courgetten på et groft rivejern.
  3. Tag mindre håndfulde af de revne grøntsagerne i hænderne og pres væden ud af dem.
  4. Kom de “tørre” revne grøntsager i en stor skål, og tilføj de resterende ingredienser til hashbrownen. Rør godt rundt med en ske.
  5. Varm en pande med smør og olie og lad den blive varm.
  6. Fordel hashbrownen ud på hele panden. Brug en ske til at gøre overfladen jævn og til at presse “dejen” ud i kanterne. Lad den stege i cirka 5 minutter og sæt derefter panden i ovnen.
  7. Bag den i cirka 20 minutter, indtil overfladen har fået en fin lysebrun farve.
  8. Tag panden ud af ovnen. Vær opmærksom på, at den er meget varm, så du skal bruge et klæde til at holde om skaftet.
  9. Brug en osteskærer til at skære lange, tynde strimler af agurken.
  10. Fordel yoghurt, agurkestrimler, basilikum og chiliflager oven på hashbrownen.
  11. Server mens den er varm sammen med grøn pesto.

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.