Vegetartærte med løg, kartofler og broccoli – Bageblanding

Vegetartærte med løg, kartofler og broccoli. Lav en nem vegetartærte fyldt med gode og lækre grøntsager. Vegetartærten, som kun indeholder få ingredienser, og som ikke tager lang tid at forberede. Med Valsemøllen Grov Tærtedej er det hurtigt og nemt at lave en god og hjemmelavet tærtedej. Med Valsemøllen Bageblandinger skal du ikke bruge meget tid i køkkenet. Se Valsemøllen Bageblandinger her. 

En tærte kan indeholde mange forskellige råvarer. Du kan selv vælge, hvad du gerne vil have i, eller du kan tømme køleskabet, og bruge det du har. Du kan altid tilføje kylling, bacon eller andet kød, hvis du gerne vil have kød i din tærte.

Find flere opskrifter og inspiration til grøn og vegetarmad her.

 

Se opskrift
Vegetartærte med løg, kartofler og broccoli

Køkkentid
20 min.

Ventetid
40 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftOpskrift

1 tærte ca. 8 stk.

1 ps. Valsemøllen Grov Tærtedej
1 dl koldt vand
5 æg
2 spsk. hytteost
2 kartofler
½ broccoli
1 løg

Brugt i opskriften

Sådan gør du

 

  1. Hæld posens indhold i en skål og tilsæt vand.
  2. Ælt dejen indtil den er glat og ensartet.
  3. Rul dejen ud, så den passer til en tærteform (ca. 28 cm i diameter) og læg den i tærteformen.
  4. Snit broccoli og kartofler i små stykker og fordel det på tærtedejen.
  5. Pisk æg, hytteost og salt og peber sammen, og kom det over grøntsagerne på tærtedejen.
  6. Skær løg i skiver og kom det på toppen af tærten.
  7. Bag tærten i midten af en forvarmet ovn ved 200°C (varmluft 180°C) i 35-40 minutter.

Et godt tip: Vil du selv lave tærtebunden, så prøv også opskriften på tærtebund fra Maria Charlotte.

+

Vind en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor + et års forbrug af Valsemøllen hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr.

Nu har du chancen for at gøre hverdagen lidt bedre, og vinde en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House Doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr. så det bliver endnu sjovere at servere hjemmebag til dem du holder af.

 Vi elsker nemlig hverdagen

Derfor har vi udvalgt en række favoritter, som du altid kan få til en god hverdagspris. Valsemøllen Hverdag er dansk mel fra korn, der er dyrket, høstet og malet i Danmark – i respekt for marken, mennesker og miljøet. Find inspiration til nemt og smagfuldt hverdagsbagværk her

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderen. Vinderen trækkes den 1. maj 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Præmien er en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdagsserie til en samlet værdi af 8.000 kr. (5.000 kr. Kenwood køkkenmaskine + 1.500 kr. gavekort + 1.500 kr. i produkter). Hverken køkkenmaskine, gavekortet eller produkterne kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra tirsdag d. 07. marts 2023 til og med mandag d. 1. maj 2023.