Vegetartærte med løg, kartofler og broccoli – Bageblanding

Vegetartærte med løg, kartofler og broccoli. Lav en nem vegetartærte fyldt med gode og lækre grøntsager. Vegetartærten, som kun indeholder få ingredienser, og som ikke tager lang tid at forberede. Med Valsemøllen Grov Tærtedej er det hurtigt og nemt at lave en god og hjemmelavet tærtedej. Med Valsemøllen Bageblandinger skal du ikke bruge meget tid i køkkenet. Se Valsemøllen Bageblandinger her. 

En tærte kan indeholde mange forskellige råvarer. Du kan selv vælge, hvad du gerne vil have i, eller du kan tømme køleskabet, og bruge det du har. Du kan altid tilføje kylling, bacon eller andet kød, hvis du gerne vil have kød i din tærte.

Find flere opskrifter og inspiration til grøn og vegetarmad her.

 

Se opskrift
Vegetartærte med løg, kartofler og broccoli

Køkkentid
20 min.

Ventetid
40 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Vegetartærte med løg, kartofler og broccoli – Bageblanding: 5 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse

Opskrift

1 tærte ca. 8 stk.

1 ps. Valsemøllen Grov Tærtedej
1 dl koldt vand
5 æg
2 spsk. hytteost
2 kartofler
½ broccoli
1 løg

Brugt i opskriften

Sådan gør du

 

  1. Hæld posens indhold i en skål og tilsæt vand.
  2. Ælt dejen indtil den er glat og ensartet.
  3. Rul dejen ud, så den passer til en tærteform (ca. 28 cm i diameter) og læg den i tærteformen.
  4. Snit broccoli og kartofler i små stykker og fordel det på tærtedejen.
  5. Pisk æg, hytteost og salt og peber sammen, og kom det over grøntsagerne på tærtedejen.
  6. Skær løg i skiver og kom det på toppen af tærten.
  7. Bag tærten i midten af en forvarmet ovn ved 200°C (varmluft 180°C) i 35-40 minutter.

Et godt tip: Vil du selv lave tærtebunden, så prøv også opskriften på tærtebund fra Maria Charlotte.

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.