Vegetartærte med løg, kartofler og broccoli – Bageblanding

Vegetartærte med løg, kartofler og broccoli. Lav en nem vegetartærte fyldt med gode og lækre grøntsager. Vegetartærten, som kun indeholder få ingredienser, og som ikke tager lang tid at forberede. Med Valsemøllen Grov Tærtedej er det hurtigt og nemt at lave en god og hjemmelavet tærtedej. Med Valsemøllen Bageblandinger skal du ikke bruge meget tid i køkkenet. Se Valsemøllen Bageblandinger her. 

En tærte kan indeholde mange forskellige råvarer. Du kan selv vælge, hvad du gerne vil have i, eller du kan tømme køleskabet, og bruge det du har. Du kan altid tilføje kylling, bacon eller andet kød, hvis du gerne vil have kød i din tærte.

Find flere opskrifter og inspiration til grøn og vegetarmad her.

 

Se opskrift
Vegetartærte med løg, kartofler og broccoli

Køkkentid
20 min.

Ventetid
40 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftOpskrift

1 tærte ca. 8 stk.

1 ps. Valsemøllen Grov Tærtedej
1 dl koldt vand
5 æg
2 spsk. hytteost
2 kartofler
½ broccoli
1 løg

Brugt i opskriften

Sådan gør du

 

  1. Hæld posens indhold i en skål og tilsæt vand.
  2. Ælt dejen indtil den er glat og ensartet.
  3. Rul dejen ud, så den passer til en tærteform (ca. 28 cm i diameter) og læg den i tærteformen.
  4. Snit broccoli og kartofler i små stykker og fordel det på tærtedejen.
  5. Pisk æg, hytteost og salt og peber sammen, og kom det over grøntsagerne på tærtedejen.
  6. Skær løg i skiver og kom det på toppen af tærten.
  7. Bag tærten i midten af en forvarmet ovn ved 200°C (varmluft 180°C) i 35-40 minutter.

Et godt tip: Vil du selv lave tærtebunden, så prøv også opskriften på tærtebund fra Maria Charlotte.

+

LØS REBUSSEN OG VIND

ET BON-FIRE BÅLSTED
+ LÆKRE VALSEMØLLEN BAGEBLANDINGER

Til en samlet værdi af 4.289 kr.

Ferietid er hyggetid. I sommerhuset, på campingpladsen eller hjemme i haven. Hos Valsemøllen elsker vi at bage, og vores bageblandinger er lige til at bage, når og hvor du har lyst. Vi har blandet de bedste råvarer, så du kan bruge ferien på at være sammen med – og forkæle – dem du holder af. Om du er til snobrød, mælkesnittekage eller hvidløgsbrød på grill, så kan du finde masser af opskrifter og inspiration til lækkert sommerbagværk lige her.

Løs rebussen og deltag i konkurrencen om et Bon-Fire bålsted og Valsemøllens bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. Du deltager ved at udfylde formularen her på siden. Vi udtrækker to vindere torsdag d. 11.august, som kontaktes direkte via mail eller telefon.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du samtidig en del af vores bageunivers, hvor vi månedligt sender et nyhedsbrev ud fyldt med masser af inspiration, nye opskrifter og gode bagetips via mail.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 11.august, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Der trækkes 2 vinder. Præmien er et Bon-Fire bålsted indeholdende Bon-fire Basissæt + Halv BBQ pande + 6 liters gryde + Bålfad i stål og Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. (3.466 kr. Bon-Fire bålsted+ 500 kr. i produkter). Hverken bålstedet eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 16. maj 2022 til og med torsdag d. 11.august 2022.