Sådan gør du
- Tænd ovnen på 180°C varmluft.
- Pisk sukker og blødt smør sammen til en luftig masse med en elpisker.
- Pisk æggene i – ét ad gangen til en luftig masse.
- Vend hvedemel, bagepulver, vaniljesukker, kardemomme og salt sammen i en skål.
- Mos bananerne med en gaffel på en tallerken.
- Vend melblandingen i æggemassen med en dejskraber.
- Vend derefter de moste bananer i dejen.
- Fordel dejen i en brødform, smurt med smør.
- Bag bananbrødet i midten af ovnen i ca. 30 minutter, til brødet er gyldent og gennembagt.
- Brug en gaffel til at tjekke kagens midte – hvis dejen ikke hænger ved gaflen, så er bananbrødet færdigbagt.
- Lad det afkøle på en rist.
Et godt tip: Brug for flere lækre opskrifter på brød? Find et større udvalg af opskrifter på lækkert brød her.