Dansk Hvedemel

Dansk Hvedemel

Fint formalet hvedemel med 12% protein og en god glutenkvalitet, der giver dit bagværk masser af smag og volumen.

Valsemøllen Dansk Hvedemel er lavet af dansk vårhvede. Vårhvede giver et lavere udbytte, men har et højt proteinindhold. Det betyder, at du får en ekstra bagestærk mel, der giver en smidig og spændstig dej og masser af brødvolumen.

Brug vores hvedemel når du skal bage lækkert bagværk med flot volumen. Bag fx rustikke koldhævede boller, lækre smørbagte teboller eller et klassisk franskbrød.

Glæden ved at bage med dansk mel

Valsemøllen Dansk Hvedemel er dyrket, høstet og malet i Danmark. Vi har fulgt kornet fra de danske marker til en af vores tre møller i Esbjerg, Køge eller Svendborg, og sikrer hele vejen den gode, danske kvalitet, som vi tror på er kernen til større bageglæde.

Uden Stråforkorter Dansk CO2e neutral formalet

Køb det her

Ingredienser

Hvedemel, Melbehandlingsmiddel (E300).

Opbevaring

Tørt, ikke for varmt og ikke sammen med stærkt lugtende varer.

Næringsindhold pr. 100g

Energi1439 kJ/344 kcal
Fedt1,3 g
- heraf mættede fedtsyrer0,3 g
Kulhydrat68 g
- heraf sukkerarter0,5 g
Kostfibre4 g
Protein12 g
Salt0,01 g

Glæden ved godt bagværk

Hos Valsemøllen går vi aldrig på kompromis med bageglæden, og vi ved, hvad der skal til for at få hverdagen til at smage endnu bedre.

Vi bruger kun de bedste råvarer – fra de bedste marker. Kornet er dyrket uden brug af stråforkorter og nedvisningsmidler. Derfor kan du altid være sikker på, at du bager med dansk mel af højeste kvalitet – dyrket, høstet og malet i Danmark.

CO2e neutral formaling

For Valsemøllen produkter har vi fået verificeret, at formalingen af korn til mel på vores møller sker CO2e neutralt via grøn energi og klimakompensation. Vi arbejder på, at emballage og råvarer også bliver det

Dansk håndværk siden 1899

Med vores stolte mølletraditioner skaber vi velsmagende produkter af gode råvarer på egne møller i Danmark – i respekt for marken, mennesker og miljøet.

Når du elsker at bage, vil du også elske at følge os online. Få viden, bliv inspireret og del din bageglæde med os @valsemollen.