Dansk Hvedemel

Dansk Hvedemel

Fint formalet hvedemel med 12% protein og en god glutenkvalitet, der giver dit bagværk masser af smag og volumen.

Valsemøllen Dansk Hvedemel er lavet af dansk vårhvede. Vårhvede giver et lavere udbytte, men har et højt proteinindhold. Det betyder, at du får en ekstra bagestærk mel, der giver en smidig og spændstig dej og masser af brødvolumen.

Brug vores hvedemel når du skal bage lækkert bagværk med flot volumen. Bag fx rustikke koldhævede boller, lækre smørbagte teboller eller et klassisk franskbrød.

Glæden ved at bage med dansk mel

Valsemøllen Dansk Hvedemel er dyrket, høstet og malet i Danmark. Vi har fulgt kornet fra de danske marker til en af vores tre møller i Esbjerg, Køge eller Svendborg, og sikrer hele vejen den gode, danske kvalitet, som vi tror på er kernen til større bageglæde.

Uden Stråforkorter Dansk Malet på CO2e neutral mølle

Køb det her

Ingredienser

Hvedemel, Melbehandlingsmiddel (E300).

Opbevaring

Tørt, ikke for varmt og ikke sammen med stærkt lugtende varer.

Næringsindhold pr. 100g

Energi1439 kJ/344 kcal
Fedt1,3 g
- heraf mættede fedtsyrer0,3 g
Kulhydrat68 g
- heraf sukkerarter0,5 g
Kostfibre4 g
Protein12 g
Salt0,01 g

Glæden ved godt bagværk

Hos Valsemøllen går vi aldrig på kompromis med bageglæden, og vi ved, hvad der skal til for at få hverdagen til at smage endnu bedre.

Vi bruger kun de bedste råvarer – fra de bedste marker. Kornet er dyrket uden brug af stråforkorter og nedvisningsmidler. Derfor kan du altid være sikker på, at du bager med dansk mel af højeste kvalitet – dyrket, høstet og malet i Danmark.

Malet på CO2e neutral mølle

Dit mel er malet på CO2e neutral mølle. Hos Valsemøllen har vi fået verificeret, at formalingen af korn til mel på vores tre danske møller nu sker CO2e neutralt. Vi arbejder på, at emballage og råvarer også bliver det. Vi reducerer møllernes klimaaftryk ved køb af grøn energi fra danske vindmøller. Vi kompenserer for den resterende del af udledningen ved at investere i internationale klimaprojekter med fokus på træplantning og skovbevarelse.

Dansk håndværk siden 1899

Valsemøllen har siden 1899 været bannerfører for den gode smag og de stolte mølletraditioner. Hver dag skaber vi spændende produkter af gode råvarer på vores egne møller i Danmark.

Når du elsker at bage, vil du også elske at følge os online. Få viden, bliv inspireret og del din bageglæde med os @valsemollen.

+

LØS REBUSSEN OG VIND

ET BON-FIRE BÅLSTED
+ LÆKRE VALSEMØLLEN BAGEBLANDINGER

Til en samlet værdi af 4.289 kr.

Ferietid er hyggetid. I sommerhuset, på campingpladsen eller hjemme i haven. Hos Valsemøllen elsker vi at bage, og vores bageblandinger er lige til at bage, når og hvor du har lyst. Vi har blandet de bedste råvarer, så du kan bruge ferien på at være sammen med – og forkæle – dem du holder af. Om du er til snobrød, mælkesnittekage eller hvidløgsbrød på grill, så kan du finde masser af opskrifter og inspiration til lækkert sommerbagværk lige her.

Løs rebussen og deltag i konkurrencen om et Bon-Fire bålsted og Valsemøllens bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. Du deltager ved at udfylde formularen her på siden. Vi udtrækker to vindere fredag d. 29. juli, som kontaktes direkte via mail eller telefon.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du samtidig en del af vores bageunivers, hvor vi månedligt sender et nyhedsbrev ud fyldt med masser af inspiration, nye opskrifter og gode bagetips via mail.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 29.juli, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Der trækkes 2 vinder. Præmien er et Bon-Fire bålsted indeholdende Bon-fire Basissæt + Halv BBQ pande + 6 liters gryde + Bålfad i stål og Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. (3.466 kr. Bon-Fire bålsted+ 500 kr. i produkter). Hverken bålstedet eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 16. maj 2022 til og med torsdag den 28.juli 2022.