Smørbagte luksus teboller

Smørbagte luksus teboller, findes der noget bedre? De bløde boller kan få både store og små til at trække på smilebåndene, når de serveres et fødselsdagen eller til en hyggelig eftermiddagsstund.

Teboller er ikke kun til de små, for de bløde boller er perfekt til fødselsdagsbordet eller til en hyggestund. Server de lækre luksus teboller dem lune og lad hele hjemmet dufte af nybagte boller.

Se opskrift

Køkkentid
20 min.

Ventetid
3 t. og 15 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Smørbagte luksus teboller: 4 ud af 5 baseret på 21 anmeldelser

Opskrift

24 teboller

5 dl lunkent vand (30°C)
75 g gær
150 g blødt smør
100 g rørsukker
1 tsk. salt
2 tsk. kardemomme
1 kg Valsemøllen Økologisk Dansk Stenformalet Hvedemel
1 æg

Sådan gør du

  1. Opløs gæren i det lunkne vand, og tilsæt herefter de øvrige ingredienser.
  2. Ælt dejen godt sammen i røremaskine ved laveste hastighed i ca. 8 minutter og ved mellemste hastighed i ca. 2 minutter, til dejen er glat og slipper kanterne på skålen.
  3. Lad dejen hæve tildækket i 60 minutter ved stuetemperatur.
  4. Del dejen i 24 lige store stykker, og form dem til boller. Sæt bollerne på en bageplade med bagepapir, og lad dem hæve under et fugtigt klæde i ca. 2 timer.
  5. Pensl bollerne med æg eller vand, og bag dem i en forvarmet ovn ved 220°C (varmluft 200°C) i ca. 10-12 minutter, til de er gyldne.
  6. Lad bollerne køle af på en bagerist.

Et godt tip: Tilsæt 150 g mørk chokolade sammen med de øvrige ingredienser, og forkæl dig selv og dem du holder af med lækre chokoladeboller.

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.