Grødboller med rug

Grødboller med rug er en super lækker bolle, da grøden giver den helt rigtige saftigthed. Disse grødboller er med rug, kerner og tranebær, der giver en god og sød smag.

De lækreste grødboller med rug. Perfekt til at give dig en god start på dagen på morgenbordet. Bollerne er nemme at bage, og koldhævningen giver brødet ekstra smag, som er svær at modstå. De grove boller er også en perfekt snack eller i madpakken.

Se opskrift
grødboller med rug

Køkkentid
20 min.

Ventetid
8-12 t.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Grødboller med rug: 4 ud af 5 baseret på 8 anmeldelser

Sådan gør du

Aftenen før

  1. Rør gær, øl og vand sammen i en skål
  2. Rør kold havregrød, sirup, kerner, frø og tranebær i massen, og dernæst mel og salt
  3. Rør sammen indtil dejen netop er samlet.
  4. Kom skålen i køleskabet i 8-24 timer under et låg.

Om morgenen

  1. Opvarm ovnen på 225 grader varmluft med en bageplade i midten og en dyb bradepande i bunden.
  2. Form bollerne vha. 2 skeer, som du løbende dypper i vand. Kom bollerne over på et stykke bagepapir løbende.
  3. Hiv bagepapiret med bollerne over på den varme bageplade, og placer den midt i ovnen. Kom 2 dl vand i bunden af ovnen (i bradepanden), så der dannes damp.
  4. Bag bollerne i 13-15 minutter indtil de er sprøde, gyldne og lyder hule, når du banker på dem.
  5. Lad dine grødboller med rug køle på en bagerist inden de spises lune.

Et godt tip: Hvis du vil lave dine grødboller med rug til en sød snack, kan du også skifte tranebærene ud med chokolade. Så har du nogle grove chokoladeboller, der er søde og mættende.

 

 

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.