Mini brødskåle med æg og skinke

Hvis du har lidt brød i overskud, ved vi lige, hvad du bør lave: Mini brødskåle! De små skåle af brød er en god måde at få brugt de sidste skiver franskbrød, og så er de gode til en brunch.

Tænk at kunne fylde alt det bedste fra brunchbordet ind i en lille brødskål. De små brødmuffins er perfekte som forkælelse på morgenbordet, og så er de super nemme at lave. Det tager ingen tid fra du finder brødresterne frem til du har færdige mini brødskåle. Har du ikke skinke i køleskabet, kan du bare fylde det i, som du nu engang har. Sådan kan du få brugt dine rester på en nem og lækker måde.

Se opskrift
mini brødskåle

Køkkentid
5 min.

Ventetid
20 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Mini brødskåle med æg og skinke: 5 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse

Opskrift

4 stk.

4 skriver brød, fx toastbrød eller franskbrød
2 spsk grovkornet sennep
20 g smør eller olie til formen
4 skiver Serranoskinke
4 stk æg
salt og friskkværnet peber
Friske krydderurter til servering, fx purløg eller estragon

Sådan gør du

  1. Rul brødene helt flade med en kagerulle, og skær kanterne af. Smør hver skive med lidt sennep.
  2. Find fire muffinforme frem, smør dem med smør eller olie og kom hver skive ned i muffinformene. Tryk dem lidt ud så de danner en lille skål.
  3. Fold skinke ned i hver ’skål’ og slå derefter et æg ud i hver. Krydr med salt og peber.
  4. Bag dem i en forvarmet ovn ved 180°C varmluft i ca. 15-20 minutter, til æggene har sat sig.
  5. Server og drys med friske krydderurter.

Et godt tip: Lav dine mini brødskåle med noget andet fyld. Lav f.eks. en vegetarisk udgave ved at skifte skinken ud med grillet peberfrugt eller tomat, og giv ægget et drys chiliflager for at tilføje lidt ekstra krydderi. Fyld også gerne dine brødskåle med lidt ost, så de kommer til at minde om en lækker croque madame.

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.