Mini brødskåle med æg og skinke

Hvis du har lidt brød i overskud, ved vi lige, hvad du bør lave: Mini brødskåle! De små skåle af brød er en god måde at få brugt de sidste skiver franskbrød, og så er de gode til en brunch.

Tænk at kunne fylde alt det bedste fra brunchbordet ind i en lille brødskål. De små brødmuffins er perfekte som forkælelse på morgenbordet, og så er de super nemme at lave. Det tager ingen tid fra du finder brødresterne frem til du har færdige mini brødskåle. Har du ikke skinke i køleskabet, kan du bare fylde det i, som du nu engang har. Sådan kan du få brugt dine rester på en nem og lækker måde.

Se opskrift
mini brødskåle

Køkkentid
5 min.

Ventetid
20 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Mini brødskåle med æg og skinke: 5 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse

Opskrift

4 stk.

4 skriver brød, fx toastbrød eller franskbrød
2 spsk grovkornet sennep
20 g smør eller olie til formen
4 skiver Serranoskinke
4 stk æg
salt og friskkværnet peber
Friske krydderurter til servering, fx purløg eller estragon

Sådan gør du

  1. Rul brødene helt flade med en kagerulle, og skær kanterne af. Smør hver skive med lidt sennep.
  2. Find fire muffinforme frem, smør dem med smør eller olie og kom hver skive ned i muffinformene. Tryk dem lidt ud så de danner en lille skål.
  3. Fold skinke ned i hver ’skål’ og slå derefter et æg ud i hver. Krydr med salt og peber.
  4. Bag dem i en forvarmet ovn ved 180°C varmluft i ca. 15-20 minutter, til æggene har sat sig.
  5. Server og drys med friske krydderurter.

Et godt tip: Lav dine mini brødskåle med noget andet fyld. Lav f.eks. en vegetarisk udgave ved at skifte skinken ud med grillet peberfrugt eller tomat, og giv ægget et drys chiliflager for at tilføje lidt ekstra krydderi. Fyld også gerne dine brødskåle med lidt ost, så de kommer til at minde om en lækker croque madame.

+

LØS REBUSSEN OG VIND

ET BON-FIRE BÅLSTED
+ LÆKRE VALSEMØLLEN BAGEBLANDINGER

Til en samlet værdi af 4.289 kr.

Ferietid er hyggetid. I sommerhuset, på campingpladsen eller hjemme i haven. Hos Valsemøllen elsker vi at bage, og vores bageblandinger er lige til at bage, når og hvor du har lyst. Vi har blandet de bedste råvarer, så du kan bruge ferien på at være sammen med – og forkæle – dem du holder af. Om du er til snobrød, mælkesnittekage eller hvidløgsbrød på grill, så kan du finde masser af opskrifter og inspiration til lækkert sommerbagværk lige her.

Løs rebussen og deltag i konkurrencen om et Bon-Fire bålsted og Valsemøllens bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. Du deltager ved at udfylde formularen her på siden. Vi udtrækker to vindere fredag d. 29. juli, som kontaktes direkte via mail eller telefon.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du samtidig en del af vores bageunivers, hvor vi månedligt sender et nyhedsbrev ud fyldt med masser af inspiration, nye opskrifter og gode bagetips via mail.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 29.juli, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Der trækkes 2 vinder. Præmien er et Bon-Fire bålsted indeholdende Bon-fire Basissæt + Halv BBQ pande + 6 liters gryde + Bålfad i stål og Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. (3.466 kr. Bon-Fire bålsted+ 500 kr. i produkter). Hverken bålstedet eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 16. maj 2022 til og med torsdag den 28.juli 2022.