Menu
  • Bæredygtighed
  • Opskrifter
  • Inspiration
  • Bageskolen
  • Produkter
  • Om os
    • Kontakt
    • Reklamation
    • Udvikling og kvalitet
    • Bageglæden ved dansk mel
    • Glutenfrit
      • Om cøliaki
      • Glutenfri bagning
      • EU-lovgivning
      • Produkter
      • Opskrifter
    • Konkurrencer
      • Fejr ø-mærket
      • Konkurrence – Dyrk bageglæden
    • Nyheder
  • For fagfolk
Valsemøllen / Bageskolen

Bageskolen

Bageskolen

Når du elsker at bage – og lære mere

Velkommen til Bageskolen, et forum for dig, der elsker at bage, uanset om du er nybegynder eller bage-entusiast, med masser af gode råd, tips og vejledning til bedre bagværk.

Tip no. 001

Donuts

Tip no. 003

Grydebrød

Tip no. 005

Sprød pizzabund – sådan!

Tip no. 007

Hævning

Tip no. 009

Æltning

Tip no. 010

Få succes med Tipo 00

Tip no. 011

Bag et godt rugbrød

Tip no. 013

Bliv bagemester – med Kage Hvedemel

Tip no. 014

Få succes med glutenfrit bagværk

Tip no. 016

Få succes med glutenfri pizza

Tip no. 018

Lav flotte brød med hævekurv

Tip no. 019

Bag med fuldkorn

Tip no. 020

Pitabrød

Tip no. 021

Vaniljekranse

Kontakt

Telefon: (+45) 7610 3300
Mail: info@valsemollen.dk

Valsemøllen A/S
Havnegade 58
6700 Esbjerg, Danmark.

Presse

  • Valsemøllen billedbank
  • Nyheder

For fagfolk

  • Valsemøllen for fagfolk

Se kontrolrapportValsemøllen A/S – Find smiley

Bageglæde til dig

Få bageglæde direkte i din inbox ved at tilmelde dig Valsemøllens nyhedsbrev her:

Valsemøllen producerer melprodukter til bagerier, detailhandel, industri og food service. Valsemøllen kan tilbyde et fuldt sortiment - alt fra færdige melblandinger, basisblandinger og bagehjælpemidler, til helt nye meltyper. Vi udvikler på både koncept- og produktniveau og ønsker at forblive den foretrukne, professionelle sparringspartner for vores kunder.

Valsemøllen for fagfolk Bageri Foodservice Industri