Bageskolen

Bageskolen

Det kan du bruge bage-enzymer til

Bage-enzymer fra Valsemøllen kan bruges til al slags brød bagt med gær. Fra rundstykker til franskbrød og sprøde snegle til madbrød og alt andet, hvor du gerne vil have en sprød skorpe og luftige brød og boller. Prøv dig frem og eksperimenter med de opskrifter, du plejer at bruge. Vi anbefaler ikke, at du bruger det til rugbrødsbagning eller til glutenfri bagning.

Professionel standard
Enzymerne forsvinder ved bagningen og kan hverken duftes eller smages i det færdige bagværk.

Tip:
Når du bruger bage-enzymer, er det vigtigt, at du blander dem godt sammen med melet og andre tørre ingredienser, inden du kommer det i væsken. Du kan bruge bage-enzymer i alle opskrifter hvor du bruger gær.

En tur på køl eller frost

Med bage-enzymer kan du desuden være mere fleksibel med din bagning og få mere friskbagt brød i hverdagen. Deje med bage-enzymer kan koldhæves i op til 2 døgn. En normal gærdej kan ellers maksimalt stå på køl i 24 timer. Samtidig kan du fryse dejen ned, når du bruger bage-enzym. Hvis du for eksempel gerne vil bage et friskbagt morgenbrød til familien i weekenden, kan du lave dobbelt portion og komme det andet på køl, når du har slået det op. Dejen kan opbevares på frost i op til 14 dage og skal blot tøes op, inden du bager den.

Dosering:
Du skal bruge 20-30 gram bageenzym per 1 kg mel.

Bag franskbrød

Det tredje krydderi

Du kender det fra dit eget køkken: Ligegyldigt hvor dygtig en hjemmebager du er, så gælder det om at have respekt for dejen. For selvom man gør præcist, som man plejer, så kan vind og vejr, eller små ændringer i råvarerne, påvirke det endelige resultat. Sådan er det også for de professionelle, og derfor bager de ofte med enzymer for at sikre kvaliteten af deres bagværk med en sprød skorpe og god friskholdning. Derfor kalder vi det også det tredje krydderi i dit bagværk. Bag for eksempel et klassisk ciabattabrød med en skøn luftighed og dejlig saftig konsistens

Bag Manitobabrød

Gør det virkelig nogen forskel?

Vi bad kogemand og hobbybager Thomas Alcayaga fra Madetmere teste bageenzym i sit eget køkken og omhyggelig, det er han!

Se her hvordan testen gik, og hvad han siger til effekten af bageenzym, når han bager klassiske rundstykker.

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.