Nyhed til alle os der elsker ægte italienske pizza

Ud fra mere end 100 års erfaring i at formale de allerbedste melkvaliteter til professionelle ved vi, hvad der skal til for at skabe det allerbedste bagværk.

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode bagværk.

Bag napolitansk pizza

Hemmeligheden bag en god pizza

Hjemmebagt pizza smager bare så skønt, og hemmeligheden bag en god pizza er ikke kun den lækre fyld, men også den sprøde pizzabund og de flotte lufthuller. Der kan være flere tips og tricks til, hvordan man sikre sig en sprød pizzabund og lufthuller.  For at få en sprød pizzabund kan du enten gøre din pizzabunden så tynd som muligt eller smøre bunden ind i olie.

For at få det bedste resultat med høje pizzakanter fyldt med flotte lufthuller, skal du trykke dejen forsigtigt ud med hænderne i stedet for en kagerulle. Et godt tip er at trykke pizzadejen ud i durummel, som er en særlig hvedetype med lidt grovere formaling og gylden farve, end almindeligt hvedemel. Den sætter sig ikke ind i dejen på samme måde som almindeligt mel.

Find din yndlingspizza lige her

Step for step – sådan bager du den helt perfekte napolitanske pizza

Napolitansk pizza er en melblanding til pizzabunde inspireret af autentiske, italienske pizzaer med den karakteristiske, sprøde skorpe fyldt med flotte lufthuller og lækker surdejssmagning. Forkæl venner og familie med napolitansk pizza på en hverdagsaften eller til hyggelige middage i weekenden

Bag nem napolitansk pizza

FYLD – LESS IS MORE

Nu er det tid til at komme fyld på pizzaen, og hvilket fyld skal du vælge? Et godt tip er: ’less is more’. Undgå at overfylde din hjemmelavet pizza, da det vil gøre det svært at få en sprød bund.

En pizza margherita med en god tomatsovs, frisk mozzarellaost og lidt frisk basilikum på toppen er en af de mest klassiske og populære pizzaer blandt italienere af en grund. Prøv også en pizza bianco med olivenolie, kartofler skåret helt tyndt ud og mozzarella og rosmarin på toppen. Læg gerne kartoflerne i koldt, saltet vand en halv time før, du skal bruge dem.

Få inspiration til din næste pizzabagning

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FÅ STYR PÅ ALLE TEKNIKKERNE

En pizza er ikke bare en pizza, men resultatet af italiensk historie og vaskeægte godt håndværk. Derfor har vi samlet alle de bedste bagetips i vores pizzaskole, til når du skal bage hjemmelavet pizza i pizzaovn eller almindelig ovn. Hop over på vores pizzaskole, og bliv klogere på det helt rigtige mel til pizza, æltning, hævetid, hvordan du ruller pizzaen ud, bagning og meget mere.

Bliv pizzaekspert i vores pizzaskole

BAGNING – MED OG UDEN PIZZAOVN

Hvad enten du har en pizzaovn eller almindelig ovn, kan du sagtens få en super lækker og sprød pizza. Hvis du har en pizzaovn, skal du lade den varme op til 420-450 grader. Sæt pizzaen ind, og lad den være i ca. 30 sekunder, så den lige sætter sig. Vend så stille og roligt pizzaen ca. hvert 20. sekund, så den bages lige meget på alle sider. Vend ca. 5-6 gange. Pizzaen skal i alt bage i ca. 60-90 sekunder. Hold godt øje med pizzaen!

Hvis du bager i almindelig ovn, så bag pizzaen øverst i ovnen ved maks. varme. Du kan også med fordel bruge en bagestål eller pizzasten, som skal varmes godt op i ovnen, før du bager pizzaerne. Bagetid i almindelig ovn vil være ca. 4-5 minutter.

BAG MED @BAGERKOKKEN

Måske kender du allerede Per fra hans pizzagruppe ”Pizza – Ren Nørderi” på Facebook, ellers er det på tide at lære ham at kende. Per har en kæmpe passion for pizza – og især den napolitanske af slagsen. På hans Instagram konto kan du helt sikkert finde inspiration til, hvad dit næste bagværk skal være. Du finder desuden også mange gode tips og tricks til din pizza, dit brød eller din surdej.

Per er udlært bager, er medforfatter til en kogebog og arbejder i dag hos Valsemøllen med de professionelle køkkener

Se de mange opskrifter fra Per her
+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.