Nem napolitansk pizza – melblanding

Bag nem napolitansk pizza med med melblandingen Tosca Farina Napolitansk Pizza. Melblandingen består af tipo 00 hvedemel og hvedesurdej og gør det muligt at bage en nem napolitansk pizza med de karakteristiske høje og luftige kanter på bare 1,5 time.

Se opskrift

Køkkentid
45 min.

Ventetid
45 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftOpskrift

5 pizzaer

1 ps. Tosca Farina Napolitansk Pizza
4,75 dl lunkent vand (ca. 30ºC)
19 g salt
Valsemøllen Durummel til bordet
25 g gær

Sådan gør du

 

  1. Opløs gæren i det lunkne vand.
  2. Tilsæt mel, og ælt i 3-4 minutter på røremaskine ved langsom hastighed.
  3. Tilsæt salt, og ælt yderligere 1 minut ved langsom hastighed.
  4. Ælt videre ved mellemhøj hastighed, til dejen slipper skålens kant. (ca. 5-10 minutter) og lav en glutenprøve. Dvs. om du med våde fingre kan strække et lille stykke dej ud, så det bliver næsten gennemsigtigt, uden at dejen går i stykker.
  5. Del dejen i 5 klumper (ca. 250 g) og stram dem fint op som kugler. Placer dejkuglerne i et oliesmurt fad/pizzakasse og læg film/låg over. Lad hæve på køkkenbordet ved rumtemperatur (ca. 20°C) i 30-45 minutter. De skal være hævet til ca. dobbelt størrelse.
  6. Varm pizzaovn op til 400-450°C, eller opvarm almindelig ovn med varmluft til maks. varme (ca. 300°C) gerne med bagestål/pizzasten.
  7. Drys mel ud på bordet, og tryk forsigtigt dejen ud, indtil den er tynd i midten og stadig har fylde i siderne.
  8. Kom fyld på pizzaerne, og bag i 60-90 sekunder i pizzaovn eller 4-5 minutter øverst i alm. ovn.
+

Vind en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor + et års forbrug af Valsemøllen hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr.

Nu har du chancen for at gøre hverdagen lidt bedre, og vinde en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House Doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr. så det bliver endnu sjovere at servere hjemmebag til dem du holder af.

 Vi elsker nemlig hverdagen

Derfor har vi udvalgt en række favoritter, som du altid kan få til en god hverdagspris. Valsemøllen Hverdag er dansk mel fra korn, der er dyrket, høstet og malet i Danmark – i respekt for marken, mennesker og miljøet. Find inspiration til nemt og smagfuldt hverdagsbagværk her

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderen. Vinderen trækkes den 1. maj 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Præmien er en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdagsserie til en samlet værdi af 8.000 kr. (5.000 kr. Kenwood køkkenmaskine + 1.500 kr. gavekort + 1.500 kr. i produkter). Hverken køkkenmaskine, gavekortet eller produkterne kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra tirsdag d. 07. marts 2023 til og med mandag d. 1. maj 2023.