Tosca Farina Napolitansk Pizza

Tosca Farina Napolitansk Pizza

Tosca Farina Napolitansk Pizza. En melblanding med tipo 00 hvedemel og hvedesurdej til autentiske pizzaer med hævetid på 1-24 timer.

Tosca Farina Napolitansk Pizza er en melblanding til pizzabunde inspireret af autentiske, italienske pizzaer med den karakteristiske, sprøde skorpe fyldt med flotte lufthuller og lækker surdejssmag. Forkæl familien eller venner med napolitansk pizza på en hverdagsaften eller til hyggelige middage i weekenden.

Afhængig af hvor lang tid du har til din pizzabagning, kan du vælge at lade pizzadejen hæve mellem 1 time til 24 timer. Jo længere hævetid, desto mere smag og sprødhed i de færdige pizzaer. Vi har opskrifterne klar til dig her.

Du skal kun tilsætte gær, salt og vand. Melblandingen giver 5 pizzaer.

Find opskriften her, og bliv klogere på hvordan du får en sprød pizzabund her. Glæd dig! Vi har et nyt og inspirerende pizzaunivers fyldt med bagetips og opskrifter lige på trapperne!

Køb det her

Ingredienser

Hvedemel (Tipo 00), tørret hvedesurdej (hvedemel, starterkultur), melbehandlingsmiddel (E300, enzymer (amylyse, xylanase, oxidase)).

Opbevaring

Tørt, ikke for varmt, og ikke sammen med stærkt lugtende varer.

Næringsindhold pr. 100g

Energi1450 kJ / 346 kcal
Fedt1,1 g
- heraf mættede fedtsyrer0,3 g
Kulhydrat69 g
- heraf sukkerarter0,6 g
Kostfibre2,9 g
Protein12,5 g
Salt0,02 g

Tosca Farina – det bedste fra to verdener

Med mere end 100 års erfaring i at formale de allerbedste melkvaliteter til professionelle ved vi, hvad der skal til for at skabe det allerbedste bagværk.

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk.

Tosca Farina er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Melet er formalet af korn fra solrige egne – men formalet CO2e neutralt i Danmark ved hjælp af grøn strøm og klimakompensation.

Det bedste fra to verdener.

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.