Tosca Farina Napolitansk Pizza

Tosca Farina Napolitansk Pizza

Tosca Farina Napolitansk Pizza. En melblanding med tipo 00 hvedemel og hvedesurdej til autentiske pizzaer med hævetid på 1-24 timer.

Tosca Farina Napolitansk Pizza er en melblanding til pizzabunde inspireret af autentiske, italienske pizzaer med den karakteristiske, sprøde skorpe fyldt med flotte lufthuller og lækker surdejssmag. Forkæl familien eller venner med napolitansk pizza på en hverdagsaften eller til hyggelige middage i weekenden.

Afhængig af hvor lang tid du har til din pizzabagning, kan du vælge at lade pizzadejen hæve mellem 1 time til 24 timer. Jo længere hævetid, desto mere smag og sprødhed i de færdige pizzaer. Vi har opskrifterne klar til dig her.

Du skal kun tilsætte gær, salt og vand. Melblandingen giver 5 pizzaer.

Find opskriften her, og bliv klogere på hvordan du får en sprød pizzabund her. Glæd dig! Vi har et nyt og inspirerende pizzaunivers fyldt med bagetips og opskrifter lige på trapperne!

Køb det her

Ingredienser

Hvedemel (Tipo 00), tørret hvedesurdej (hvedemel, starterkultur), melbehandlingsmiddel (E300, enzymer (amylyse, xylanase, oxidase)).

Opbevaring

Tørt, ikke for varmt, og ikke sammen med stærkt lugtende varer.

Næringsindhold pr. 100g

Energi1450 kJ / 346 kcal
Fedt1,1 g
- heraf mættede fedtsyrer0,3 g
Kulhydrat69 g
- heraf sukkerarter0,6 g
Kostfibre2,9 g
Protein12,5 g
Salt0,02 g

Tosca Farina – det bedste fra to verdener

Med mere end 100 års erfaring i at formale de allerbedste melkvaliteter til professionelle ved vi, hvad der skal til for at skabe det allerbedste bagværk.

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk.

Tosca Farina er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Melet er formalet af korn fra solrige egne – men formalet CO2e neutralt i Danmark ved hjælp af grøn strøm og klimakompensation.

Det bedste fra to verdener.