Se hemmeligheden bag den bedste, sprøde pizzabund bagt i almindelig ovn. Hjemmebagt italiensk pizza med tynd bund og lækkert fyld smager bare så skønt. Cathrine Brandt, der er surdejsnørd og ekspert i bagning viser dig hvordan du får en sprød pizzabund med masser af smag.
Der kan være flere tips og tricks til, hvordan man sikre sig en sprød pizzabund. En af grundene kan være at gøre pizzabunden så tynd som muligt, men en anden grund kan også være at smøre bunden ind i olie. Cathrine Brandt viser i videoen, hvordan hun får en tynd og sprød pizzabund.
Hvis du bruger en bagesten eller et bagestål, når du bager pizza, kan du skabe nogle af de samme betingelser, som en stenovn kan skabe. Du kan altså bage pizzaer, som minder om den ægte italienske udgave, når du bager den på en bagesten eller bagestål. De bevirker, at ovnen opretholder en høj og jævn temperatur, og selve stålet afgiver en meget høj og intensiv varme til pizzaen. Pizzaen skal altså ikke bages i lige så lang tid, som hvis du bagte den på en almindelig bageplade. Den høje og intensive varme gør, at pizzaen får en let og luftig krumme og en sprød og mørk skorpe.
Du skal lade bagestålet eller bagestenen og ovnen blive tilstrækkelig varm inden, at du bager pizzaen. Du kan derfor med fordel tænde for ovnen i rigtig god tid.
Nu har du chancen for at gøre hverdagen lidt bedre, og vinde en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House Doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr. så det bliver endnu sjovere at servere hjemmebag til dem du holder af.
Vi elsker nemlig hverdagen
Derfor har vi udvalgt en række favoritter, som du altid kan få til en god hverdagspris. Valsemøllen Hverdag er dansk mel fra korn, der er dyrket, høstet og malet i Danmark – i respekt for marken, mennesker og miljøet. Find inspiration til nemt og smagfuldt hverdagsbagværk her
Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.
Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderen. Vinderen trækkes den 1. maj 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Præmien er en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdagsserie til en samlet værdi af 8.000 kr. (5.000 kr. Kenwood køkkenmaskine + 1.500 kr. gavekort + 1.500 kr. i produkter). Hverken køkkenmaskine, gavekortet eller produkterne kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra tirsdag d. 07. marts 2023 til og med mandag d. 1. maj 2023.