Menu
  • Bæredygtighed
  • Opskrifter
  • Inspiration
  • Bageskolen
  • Produkter
  • Om os
    • Kontakt
    • Reklamation
    • Udvikling og kvalitet
    • Bageglæden ved dansk mel
    • Glutenfrit
      • Om cøliaki
      • Glutenfri bagning
      • EU-lovgivning
      • Produkter
      • Opskrifter
    • Konkurrencer
      • Fejr ø-mærket
      • Konkurrence – Dyrk bageglæden
    • Nyheder
  • For fagfolk
Opskrifter
  • Alle kategorier
  • Bag LIVE
  • Bageblandinger
  • Bagværk
  • Bagværk med surdej
  • Boller
  • Brød
  • Desserter
  • Fastelavn
  • Fødselsdag
  • Glutenfri
  • Green Life
  • Halloween
  • Kager
  • Knækbrød
  • Madpakker
  • Middagsretter
  • Morgenmad
  • Økologi
  • Påske
  • Pizza
  • Rugbrød
  • Småkager
  • Stop madspild
  • Sunde snacks
  • Vafler
  • Wienerbrød
  • Bag på grill
  • Familiebageopskrifter
  • Fuldkorn
  • Juleopskrifter
  • Klassikere
  • Pandekager
  • Pasta
Valsemøllen / Opskrifter

Tortillas

Køkkentid
15 min.

Ventetid
25 min.

Kanelsnurrer

Køkkentid
50 min.

Ventetid
1 t 10 min.

LIVE

Breadsticks – Bageblanding

Køkkentid
10 min.

Ventetid
45 min.

Suppebrød – Bageblanding

Køkkentid
15 min.

Ventetid
45 min.

Toast med skinke og ost

Køkkentid
10 min.

Ventetid
5 min.

Økologiske koldhævede proteinboller – Bageblanding

Køkkentid
10 min.

Ventetid
6-24 timer

Mini brødskåle med æg og skinke

Køkkentid
5 min.

Ventetid
20 min.

Mini pizza med fuldkorn

Køkkentid
20 min.

Ventetid
2 t.

Fuldkorns minirugbrød

Køkkentid
20 min.

Ventetid
1 t 30 min.

Fuldkorns kardemommesnurrer

Køkkentid
30 min.

Ventetid
45 min.

Blondie med passionsfrugt

Surdejspandekager

Køkkentid
5 min.

Ventetid
15 min.

Klima-
venlig

Luksus kanelsnegle

Køkkentid
30 min.

Ventetid
3 timer

Cookies med M&M’s

Køkkentid
25 min.

Ventetid
1 t 15 min.

Kanelbrød med marcipan

Køkkentid
45 min.

Ventetid
2 t. 20 min.

Knækbrød med surdej

Køkkentid
10 min.

Ventetid
25 min.

Krydrede donuts

Køkkentid
45 min.

Ventetid
2 t.

Koldhævede hvedestykker med porreaske

Køkkentid
30 min.

Ventetid
6-24 timer

Salte speltvafler med bacon og æble

Køkkentid
15 min.

Spelthonningbrød med kanel

Køkkentid
30 min.

Ventetid
35-40 min.

Brombærsnurrer

Køkkentid
30 min.

Ventetid
1 t 15 min.

Limepie

Køkkentid
1 t.

Ventetid
2 t.

Flettet persillebrød

Køkkentid
1 t.

Ventetid
1 t.

Brownie med saltkaramel

Køkkentid
1 t 15 min.

Ventetid
2-3 t.

Citronkage med birkes og marcipan – Bageblanding

Køkkentid
15 min.

Ventetid
30 min.

Øllebrød

Køkkentid
15 min.

Ventetid
10 min.

Klima-
venlig

Kanelstang med æble

Køkkentid
1 t.

Ventetid
2 t.

Citromåne muffins – Bageblanding

Køkkentid
15 min.

Ventetid
20 min.

Citronmåne – Bageblanding

Køkkentid
10 min.

Ventetid
30 min.

Bounty – Bageblanding

Køkkentid
30 min.

Ventetid
1 t.

Kage i kop – Bageblanding

Køkkentid
4 min.

Ventetid
45 sek.

Kokosmakroner – Bageblanding

Køkkentid
20 min.

Ventetid
14 min.

Drømmekageroulade – Bageblanding

Køkkentid
20 min.

Ventetid
40 min.

Havregrød med ingefærkaramel og blommekompot

Køkkentid
30 min.

Træstammer – Bageblanding

Køkkentid
45 min.

Ventetid
1 time

Bagels med fuldkorn

Køkkentid
45 min.

Ventetid
1 t 30 min.

Ymerdrys

Køkkentid
15 min.

Ventetid
20 min.

Klassisk chokoladekage – Bageblanding

Køkkentid
10 min.

Ventetid
30 min.

Klassisk sandkage – Bageblanding

Køkkentid
10 min.

Ventetid
30 min.

Klassisk krydderkage – Bageblanding

Køkkentid
10 min.

Ventetid
30 min.

Karryret med kylling og råkost

Køkkentid
40 min.

Klima-
venlig

Rustikke koldhævede boller

Køkkentid
30 min.

Ventetid
12-24 timer

Økologiske knækbrød – Bageblanding

Køkkentid
30 min.

Linsesuppe med torsk, æbler og fuldkornsnaanbrød

Køkkentid
1 t.

Klima-
venlig

Fishcakes med fuldkorn og sprød salat

Køkkentid
50 min.

Klima-
venlig

Rodfrugtsalat med kyllingefarsbrød

Køkkentid
55 min.

Ventetid
30 min.

Fuldkornsbruschetta

Køkkentid
15 min.

Kartoffelsalat med fuldkornsknas og kylling

Køkkentid
1 t.

Groft focaccia med rødbede og rosmarin

Køkkentid
20 min.

Ventetid
1 t 55 min.

Klima-
venlig

Panzanellasalat med fuldkornsbrød

Køkkentid
35 min.

Ventetid
10 min.

Klima-
venlig

Fuldkornspita med krydrede kyllingedunser

Køkkentid
55 min.

Ventetid
24 timer

Kikærtebøffer med søde kartofler og sprød spidskålssalat

Køkkentid
1 t 5 min.

Ventetid
30 min.

Nemme madpakkeboller – Økologisk bageblanding

Køkkentid
15 min.

Ventetid
6-24 timer

Gammeldags æblekage

Køkkentid
15 min.

Ventetid
40 min.

Sønderjysk rugbrød

Køkkentid
20 min.

Ventetid
3 t 45 min.

Skolerugbrød

Køkkentid
40 min.

Ventetid
1 t.

Morgenmadsvafler med kokoscreme

Køkkentid
30 min.

Groft hvedebrød med biga

Køkkentid
40 min

Ventetid
1 døgn + 1 t 40 min

Koldskålsgrød med jordbær

Køkkentid
10 min.

Ventetid
8 t

Croutoner

Køkkentid
10 min.

Ventetid
15 min.

Madmuffins – Bageblanding

Køkkentid
20 min.

Ventetid
1 time

Klassiske pølsehorn

Køkkentid
30 min.

Ventetid
1 time

Bagels – Bageblanding

Køkkentid
1 t 15 min.

Ventetid
30 min.

Naanbrød

Køkkentid
20 min.

Ventetid
60 min.

Focaccia bagt på grill

Køkkentid
45 min.

Ventetid
4 timer

Pizza bagt på grill

Køkkentid
30 min.

Ventetid
2 døgn

Grydebrød bagt på grill

Køkkentid
30 min.

Ventetid
18-24 timer

Klassisk citronmåne

Køkkentid
40 min.

Brioche hotdogbrød

Køkkentid
30 min.

Ventetid
1 time

Økologiske knækbrød med frø og kerner

Køkkentid
30 min.

Studenterbrød – Bageblanding

Køkkentid
30 min.

Ventetid
60 min.

Panini med serrano og mozzarella

Køkkentid
10 min.

Tebirkes

Køkkentid
2,5 timer

Ventetid
1 dag

Økologiske grødboller med gulerod – Bageblanding

Køkkentid
15 min.

Ventetid
55 min.

Hvidløgsflute – Økologisk bageblanding

Køkkentid
30 min.

Ventetid
1 time

Økologiske müsliboller – Bageblanding

Køkkentid
10 min.

Ventetid
60 min.

Økologiske rugsnacks – Bageblanding

Køkkentid
15 min.

Ventetid
60 min.

Pizzamuffins – Økologisk bageblanding

Køkkentid
15 min.

Ventetid
30 min.

Nemme kanelsnegle – Økologisk bageblanding

Køkkentid
25 min.

Ventetid
1 time 20 min

Varme hveder – Bageblanding

Køkkentid
15 min.

Ventetid
1 20 min.

Økologiske grødboller – Bageblanding

Køkkentid
15 min.

Ventetid
55 min.

Dessertpizza – Økologisk bageblanding

Køkkentid
15 min.

Ventetid
1 time 25 min.

Økologiske fødselsdagsboller – Bageblanding

Køkkentid
20 min.

Ventetid
1 time 20 min.

Surdejsbrød med hvede

Køkkentid
1 time

Ventetid
16 timer

Koldskålskage med jordbær

Køkkentid
1 time

Ventetid
4 timer

Studenterkage alá studenterbrød

Køkkentid
1 time

Ventetid
1 t 30 min.

Grøntsagstærte med overskudsgrønt

Køkkentid
15 min

Ventetid
50 min

Havregrød af grovvalsede havregryn

Køkkentid
4 min.

Gifler med remonce og rabarberkompot

Køkkentid
50 min.

Ventetid
1 t 40 min.

Kanelstang med remonce og creme

Køkkentid
60 min.

Ventetid
1 t 45 min

Amerikanske pandekager med chocolate chips

Køkkentid
20 min.

Cheesecake med ribs på cookiebund

Køkkentid
60 min.

Ventetid
4 timer

Mini focaccia med fyld – bageblanding

Køkkentid
30 min.

Ventetid
8 - 24 t.

Rugbrødslagkage med appelsin

Køkkentid
30 min

Ventetid
12 t

Focaccia med rosmarin – Bageblanding

Køkkentid
30 min.

Ventetid
10 t.

Citronmåne

Køkkentid
20 min

Ventetid
30 min.

Nemt grydebrød – bageblanding

Køkkentid
30 min.

Ventetid
10 t

Lagkage med bær

Køkkentid
60 min.

Ventetid
60 min.

Pestosnegle med grøn pesto

Køkkentid
30 min.

Ventetid
1 t. 45 min.

Squashkage

Køkkentid
20 min.

Ventetid
40 min.

1 2 3 … 7 Næste »

Kontakt

Telefon: (+45) 7610 3300
Mail: info@valsemollen.dk

Valsemøllen A/S
Havnegade 58
6700 Esbjerg, Danmark.

Presse

  • Valsemøllen billedbank
  • Nyheder

For fagfolk

  • Valsemøllen for fagfolk

Se kontrolrapportValsemøllen A/S – Find smiley

Bageglæde til dig

Få bageglæde direkte i din inbox ved at tilmelde dig Valsemøllens nyhedsbrev her:

Valsemøllen producerer melprodukter til bagerier, detailhandel, industri og food service. Valsemøllen kan tilbyde et fuldt sortiment - alt fra færdige melblandinger, basisblandinger og bagehjælpemidler, til helt nye meltyper. Vi udvikler på både koncept- og produktniveau og ønsker at forblive den foretrukne, professionelle sparringspartner for vores kunder.

Valsemøllen for fagfolk Bageri Foodservice Industri