Hvorfor købe dit rugbrød, når du kan bage det bedre selv? Her på siden finder du masser af opskrifter, både de grove og de mindre grove – alle sammen lige til at gå til. Når du bager dit eget brød, får du fornøjelsen af den helt friskbagte, lune smag, som du snydes for, når du køber et færdigbagt. Mange tror, det er svært at bage selv, men med en Valsemøllen brødblanding kan du nemt og enkelt bage dit eget brød, om det er med softkerner, solsikke eller en grovere version. Vi har selvfølgelig også opskrifter med og uden surdej. Gå på opdagelse i vores opskriftsamling og find det rugbrød, du bedst kan lide.
I Danmark er rugbrød folkeeje. Det er både sundt, smagfuldt og mættende, derfor er det populært på det danske frokostbord og i madpakken. Vi elsker også bagværk hos Valsemøllen. Der er ikke noget bedre end smagen af nybagt skive brød med yndlingspålægget på. Vi har testet alle vores opskrifter og kan stå inde inde for både kvalitet, smag og konsistens, så nu er det din tur til at bage dit eget. Velbekomme.
Læs mere
Få bageglæde direkte i din inbox ved at tilmelde dig Valsemøllens nyhedsbrev her:
Dansk håndværk og stolte mølletraditioner
Siden 1899 har Valsemøllen været bannerfører for den gode smag. Stolte mølletraditioner, dansk håndværk og vores bæredygtige udvikling sætter standarden for alt, hvad vi gør – i respekt for marken, mennesker og miljøet. Vi producerer kvalitetsprodukter af korn og bælgfrugter på vores egne møller i Danmark. Med mere end 120 års erfaring i bagagen går vi også forrest og tilbyder innovative og inspirerende produkter til både bageri, detailhandel, industri og foodservice.