Hvorfor købe dit rugbrød, når du kan bage det bedre selv? Her på siden finder du masser af opskrifter, både de grove og de mindre grove – alle sammen lige til at gå til. Når du bager dit eget brød, får du fornøjelsen af den helt friskbagte, lune smag, som du snydes for, når du køber et færdigbagt. Mange tror, det er svært at bage selv, men med en Valsemøllen brødblanding kan du nemt og enkelt bage dit eget brød, om det er med softkerner, solsikke eller en grovere version. Vi har selvfølgelig også opskrifter med og uden surdej. Gå på opdagelse i vores opskriftsamling og find det rugbrød, du bedst kan lide.
I Danmark er rugbrød folkeeje. Det er både sundt, smagfuldt og mættende, derfor er det populært på det danske frokostbord og i madpakken. Vi elsker også bagværk hos Valsemøllen. Der er ikke noget bedre end smagen af nybagt skive brød med yndlingspålægget på. Vi har testet alle vores opskrifter og kan stå inde inde for både kvalitet, smag og konsistens, så nu er det din tur til at bage dit eget. Velbekomme.
Læs mere
Telefon: (+45) 7610 3300
Mail: info@valsemollen.dk
Valsemøllen A/S
Havnegade 58
6700 Esbjerg, Danmark.
Få bageglæde direkte i din inbox ved at tilmelde dig Valsemøllens nyhedsbrev her:
Valsemøllen producerer melprodukter til bagerier, detailhandel, industri og food service. Valsemøllen kan tilbyde et fuldt sortiment - alt fra færdige melblandinger, basisblandinger og bagehjælpemidler, til helt nye meltyper. Vi udvikler på både koncept- og produktniveau og ønsker at forblive den foretrukne, professionelle sparringspartner for vores kunder.