Nemme rugsnacks – Bageblanding

Har du prøvet at pifte din eller dine børns madpakker op med nemme rugsnacks? Det er en nem og hurtig måde at skabe lidt variation i madpakkerne, som ellers hurtigt kan blive lidt kedelige i en travl hverdag. Med bageblandingen Valsemøllen Økologisk Kernerugbrød er det hurtigt og nemt at bage rugsnacks derhjemme. Alt du skal gøre er nemlig at røre melblandingen sammen med kerneblandingen i pakken og selv tilsætte nødder efter eget valg og evt. lidt chokolade.

Du kan bruge Valsemøllen Økologisk Kernerugbrød til nemme rugsnacks, rugklapper eller selvfølgelig det traditionelle rugbrød. Det er blot fremgangsmåden der varierer.

 

Se opskrift
Nemme rugsnacks bageblanding

Køkkentid
30 min.

Ventetid
1 t 40 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftOpskrift

Ca. 24 stk.

4½ dl lunkent vand
5 g gær
1 ps. Valsemøllen ØKO Melblanding
1 ps. Valsemøllen ØKO Kerneblanding
20 g hakkede hasselnødder
20 g  hakkede mandler
20 g hakkede græskarkerner
20 g hakket chokolade

Brugt i opskriften

Sådan gør du

 

  1. Rør gæren ud i vandet og tilsæt begge posers indhold og resten af ingredienserne.
  2. Ælt dejen i ca. 20 minutter med en grydeske eller i en røremaskine ved lav hastighed.
  3. Lad dejen hvile i skålen i 20-30 minutter. Ælt herefter i 2 -3 min.
  4. Form 22-24 små boller med en fugtig ske, fordel dem på to bageplader med bagepapir. Drysses evt. med hakkede mandler. Lad dem hæve tildækket i 60 minutter ved stuetemperatur.
  5. Bag dem i en forvarmet ovn ved 200°C (varmluft 175°C) i ca. 12 minutter.

Et godt tip: Med denne bageblanding kan du lige så hurtigt bikse et lækkert kernerugbrød sammen. Følg opskriften her.

+

LØS REBUSSEN OG VIND

ET BON-FIRE BÅLSTED
+ LÆKRE VALSEMØLLEN BAGEBLANDINGER

Til en samlet værdi af 4.289 kr.

Ferietid er hyggetid. I sommerhuset, på campingpladsen eller hjemme i haven. Hos Valsemøllen elsker vi at bage, og vores bageblandinger er lige til at bage, når og hvor du har lyst. Vi har blandet de bedste råvarer, så du kan bruge ferien på at være sammen med – og forkæle – dem du holder af. Om du er til snobrød, mælkesnittekage eller hvidløgsbrød på grill, så kan du finde masser af opskrifter og inspiration til lækkert sommerbagværk lige her.

Løs rebussen og deltag i konkurrencen om et Bon-Fire bålsted og Valsemøllens bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. Du deltager ved at udfylde formularen her på siden. Vi udtrækker to vindere torsdag d. 11.august, som kontaktes direkte via mail eller telefon.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du samtidig en del af vores bageunivers, hvor vi månedligt sender et nyhedsbrev ud fyldt med masser af inspiration, nye opskrifter og gode bagetips via mail.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 11.august, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Der trækkes 2 vinder. Præmien er et Bon-Fire bålsted indeholdende Bon-fire Basissæt + Halv BBQ pande + 6 liters gryde + Bålfad i stål og Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. (3.466 kr. Bon-Fire bålsted+ 500 kr. i produkter). Hverken bålstedet eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 16. maj 2022 til og med torsdag d. 11.august 2022.