Nemme rugsnacks – Bageblanding

Har du prøvet at pifte din eller dine børns madpakker op med nemme rugsnacks? Det er en nem og hurtig måde at skabe lidt variation i madpakkerne, som ellers hurtigt kan blive lidt kedelige i en travl hverdag. Med bageblandingen Valsemøllen Solsikke Gourmetrugbrød er det hurtigt og nemt at bage rugsnacks derhjemme. Alt du skal gøre er nemlig at røre melblandingen sammen med kerneblandingen i pakken og selv tilsætte nødder efter eget valg og evt. lidt chokolade.

Du kan også bruge Valsemøllen Solsikke Gourmetrugbrød til nemme rugklapper eller selvfølgelig det traditionelle rugbrød. Det er blot fremgangsmåden der varierer.

 

Se opskrift
Nemme rugsnacks bageblanding

Køkkentid
30 min.

Ventetid
1 t 40 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftOpskrift

Ca. 24 stk.

7 dl vand, lidt varmere end lunkent (35ºC)
1 ps. Valsemøllen Solsikke Gourmetrugbrød
1 brev Valsemøllen Tørgær (7 g) svarer til 25 g frisk gær
40 g hakkede hasselnødder
40 g  hakkede mandler
40 g hakkede græskarkerner
40 g hakket chokolade

Brugt i opskriften

Sådan gør du

 

  1. Bland posens indhold med Valsemøllen tørgær i en skål, og tilsæt vandet.
  2. Tilsæt resten af ingredienserne.
  3. Ælt dejen i ca. 20 minutter med en grydeske eller i en røremaskine ved lav hastighed.
  4. Lad dejen hvile i skålen i 20-30 minutter. Ælt herefter i 2 -3 min.
  5. Form 22-24 små boller med en fugtig ske, fordel dem på to bageplader med bagepapir. Drysses evt. med hakkede mandler. Lad dem hæve tildækket i 60 minutter ved stuetemperatur.
  6. Bag dem i en forvarmet ovn ved 200°C (varmluft 175°C) i ca. 12 minutter.

Et godt tip: Med denne bageblanding kan du lige så hurtigt bikse et lækkert kernerugbrød sammen. Følg opskriften her.

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.