Nemme rugsnacks – Bageblanding

Har du prøvet at pifte din eller dine børns madpakker op med nemme rugsnacks? Det er en nem og hurtig måde at skabe lidt variation i madpakkerne, som ellers hurtigt kan blive lidt kedelige i en travl hverdag. Med bageblandingen Valsemøllen Økologisk Kernerugbrød er det hurtigt og nemt at bage rugsnacks derhjemme. Alt du skal gøre er nemlig at røre melblandingen sammen med kerneblandingen i pakken og selv tilsætte nødder efter eget valg og evt. lidt chokolade.

Du kan bruge Valsemøllen Økologisk Kernerugbrød til nemme rugsnacks, rugklapper eller selvfølgelig det traditionelle rugbrød. Det er blot fremgangsmåden der varierer.

 

Se opskrift
Nemme rugsnacks bageblanding

Køkkentid
30 min.

Ventetid
1 t 40 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftOpskrift

Ca. 24 stk.

4½ dl lunkent vand
5 g gær
1 ps. Valsemøllen ØKO Melblanding
1 ps. Valsemøllen ØKO Kerneblanding
20 g hakkede hasselnødder
20 g  hakkede mandler
20 g hakkede græskarkerner
20 g hakket chokolade

Brugt i opskriften

Sådan gør du

 

  1. Rør gæren ud i vandet og tilsæt begge posers indhold og resten af ingredienserne.
  2. Ælt dejen i ca. 20 minutter med en grydeske eller i en røremaskine ved lav hastighed.
  3. Lad dejen hvile i skålen i 20-30 minutter. Ælt herefter i 2 -3 min.
  4. Form 22-24 små boller med en fugtig ske, fordel dem på to bageplader med bagepapir. Drysses evt. med hakkede mandler. Lad dem hæve tildækket i 60 minutter ved stuetemperatur.
  5. Bag dem i en forvarmet ovn ved 200°C (varmluft 175°C) i ca. 12 minutter.

Et godt tip: Med denne bageblanding kan du lige så hurtigt bikse et lækkert kernerugbrød sammen. Følg opskriften her.

+

Vind en Ankarsrum Køkkenmaskine + alle vores dansk mel produkter

til en samlet værdi af 5.195 kr. (4.695 kr. Ankarsrum + 500 kr. i produkter)

Vær med til at dyrke håndværket og det gode bagværk. Nu har du nemlig chancen for at vinde en køkkenmaskine fra Ankarsrum, som bliver et uundværligt redskab i dit køkken, når du skal bage og kreere lækre brød og kager. Plus at du vinder hele serien af Valsemøllen dansk mel produkter.

Dansk mel

Vores sortiment af dansk mel spænder bredt, fra specialmel til bageblandinger, klid og kerner. Hvis du bliver den heldige vinder, forkæler vi dig med alle vores dansk mel produkter.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers, hvor vi. ca. én gang om måneden forkæler dig med et nyhedsbrev fyldt med masser af velsmag og inspiration direkte i din mailboks.

Find inspiration til lækkert bagværk her, hvor vi har samlet alt det bedste indenfor brød, boller og kager med dansk mel.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 1. oktober, og får direkte besked pr. mail. Der trækkes 1 vinder. Præmien er en Ankarsrum Køkkenmaskine og Valsemøllen Dansk Mel-produkter til en samlet værdi af 5.195 kr. (4.695 kr. Ankarsrum + 500 kr. i produkter). Hverken køkkenmaskine eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev.
Konkurrencen kører fra mandag den 19. juli 2021 til og med torsdag den 30. september 2021.