Nemme rugsnacks – Bageblanding

Har du prøvet at pifte din eller dine børns madpakker op med nemme rugsnacks? Det er en nem og hurtig måde at skabe lidt variation i madpakkerne, som ellers hurtigt kan blive lidt kedelige i en travl hverdag. Med bageblandingen Valsemøllen Solsikke Gourmetrugbrød er det hurtigt og nemt at bage rugsnacks derhjemme. Alt du skal gøre er nemlig at røre melblandingen sammen med kerneblandingen i pakken og selv tilsætte nødder efter eget valg og evt. lidt chokolade.

Du kan også bruge Valsemøllen Solsikke Gourmetrugbrød til nemme rugklapper eller selvfølgelig det traditionelle rugbrød. Det er blot fremgangsmåden der varierer.

 

Se opskrift
Nemme rugsnacks bageblanding

Køkkentid
30 min.

Ventetid
1 t 40 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Opskrift

Ca. 24 stk.

7 dl vand, lidt varmere end lunkent (35ºC)
1 ps. Valsemøllen Solsikke Gourmetrugbrød
1 brev Valsemøllen Tørgær (7 g) svarer til 25 g frisk gær
40 g hakkede hasselnødder
40 g  hakkede mandler
40 g hakkede græskarkerner
40 g hakket chokolade

Brugt i opskriften

Sådan gør du

 

  1. Bland posens indhold med Valsemøllen tørgær i en skål, og tilsæt vandet.
  2. Tilsæt resten af ingredienserne.
  3. Ælt dejen i ca. 20 minutter med en grydeske eller i en røremaskine ved lav hastighed.
  4. Lad dejen hvile i skålen i 20-30 minutter. Ælt herefter i 2 -3 min.
  5. Form 22-24 små boller med en fugtig ske, fordel dem på to bageplader med bagepapir. Drysses evt. med hakkede mandler. Lad dem hæve tildækket i 60 minutter ved stuetemperatur.
  6. Bag dem i en forvarmet ovn ved 200°C (varmluft 175°C) i ca. 12 minutter.

Et godt tip: Med denne bageblanding kan du lige så hurtigt bikse et lækkert kernerugbrød sammen. Følg opskriften her.

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger (link til produkterne) kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole (link til bageskolen) og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

    Hvad er godt at huske, når man skal bage i en Airfryer?
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.