Dadelkugler

Dadelkugler smager fantastisk og er perfekte som en snack, lille dessert eller bare til eftermiddagskaffen, hvis den søde tand skulle melde sin ankomst. Med et twist af appelsin er de også perfekte i juletiden.

Maria Charlotte har endnu engang tryllet en fantastisk og lækker opskrift frem til os, som gør det nemt at bruge sit overskydende, måske lidt tørre rugbrød og på den måde undgå madspild. Så hvis du har rugbrød til overs, som du allerede nu ved, at du nok ikke får spist – så prøv endelig at lave disse lækre dadelkugler. Se flere lækre madspildsopskrifter her.

Se opskrift
Dadelkugler

Køkkentid
35 min.

Ventetid
30 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Dadelkugler: 5 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse

Opskrift

20 dadelkugler

Dadelkugler

140 g daggammelt rugbrød, ca. 4 skiver
230 g dadler, uden sten
Skal fra 1 hel appelsin
Saft fra en ½ appelsin
45 g kakaopulver
0,5 tsk. flagesalt
100 g mørk chokolade, grofthakket

Pynt
1 god håndfuld kokosflager

Sådan gør du

 

  1. Skær rugbrødet i grove tern.
  2. Kom dadler, rugbrødstern, appelsinskal- og saft, kakaopulver, flagesalt og mørk chokolade i en foodprocessor og blend, til du har en homogen dadelmasse. Sæt dadelmassen på køl i 30 minutter.
  3. Tril dadelmassen til små dadelkugler i ønsket størrelse.
  4. Vend dadelkuglerne i kokosflager og opbevar dem i en lufttæt beholder, på køl.

Et godt tip: Brug også dit daggamle rugbrød til at lave Croque Madame og Croque Monsieur.

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.