Ingen jul uden juleopskrifter

Duften af jul vækker minder i os alle. Glögg, gran, kanel, nelliker, appelsiner – og ikke mindst al slags julebag. Det er og bliver synonymt med julehøjtiden. I de fleste hjem er hjemmelavede småkager og julebagning en fast del af juletraditionerne. De sprøde, knasende småkager, der gemmes væk i dekorative kagedåser og tages frem til de mange hyggestunder i julemåneden, er for mange, indbegrebet af den danske julehygge.

Klassiske juleopskrifter

Vi har samlet nogle af de mest klassiske opskrifter på julekager til dig, og vi har gennemtestet hver eneste kage og småkage.
Prøv f.eks. de sprøde vaniljekranse, bagt på Finax Kage Hvedemel. Dejen er perfekt til at bruge i en sprøjtepose i stedet for en røremaskine, når du skal forme dine kranse. Finax Kage Hvedemel gør dit bagværk ekstra luftigt og saftigt og giver dine småkager og tærtebunde det helt rigtige knæk.

Mel af kvalitet – Finax Kage Hvedemel

Finax Kage Hvedemel er perfekt til sprøde småkager pga det lave glutenindhold. Du kan dog også bruge almindeligt hvedemel fra Finax, hvis det foretrækkes.

Vores serie af dansk kvalitetsmel og kerner er baseret på korn, som er dyrket, høstet og malet i Danmark. Kornet kommer fra udvalgte danske landmænd, der alle lever op til vores kvalitetskrav. Alt vores korn er dyrket uden stråforkorter og brug af nedsivningsmidler. Se efter det danske flag, næste gang du ser efter Finax – det er din garanti for, at du bager med dansk mel og kerner af højeste kvalitet.

Glutenfrit julebagværk

Er du en af de mange, der har glutenallergi – ja, så skal du bestemt ikke føle dig snydt i julemåneden. Prøv derfor de fantastiske glutenfri æbleskiver, som er bagt på Finax Glutenfri melmix. Vi kan tilbyde et bredt sortiment af glutenfri produkter, hvor du både finder glutenfrie og naturligt glutenfrie produkter af højeste kvalitet. Med grundige kontroller og en specielt tilpasset emballage kan vi garantere absolut glutenfrie produkter. Prøv også de skønne glutenfri klejner, glutenfri vaniljesmåkager, glutenfri brunkager, glutenfri julekager eller glutenfri peberkagemuffins. Du finder med garanti inspiration til din næste julekager opskrift i vores julekageunivers.

+

VIND ET BAGEKURUS MED BAGERLANDSHOLDET OG VALSEMØLLEN + ET ÅRS FORBRUG AF DANSK MEL

Nu har du chancen for at lære af de bedste! Vind en plads på bagekursus med chefbager Asger Hansen fra Bagerlandsholdet og Valsemøllens egen udviklingsbager Erik Olsen. Her sætter vi fokus på godt brød bagt med surdej, og du lærer om æltning, (kold)hævning og afbagning – og får din egen surdej med hjem. Plus at du vinder 1 års forbrug af dansk mel. Det hele til en samlet værdi af 2.500 kr.

Ét års forbrug af dansk mel
Vores sortiment af dansk mel spænder bredt, fra specialmel til brødblandinger, klid og kerner. Hvis du er én af de otte heldige vindere, forkæler vi dig med et års forbrug af dansk mel, som vi sender til dig af fire omgange fordelt over et år.

Bagekursus

Praktisk information
Dato: Søndag d. 8. november kl. 10.00-15.00
Sted: Valsemøllen Køge, Sandvadsvej 14, 4600 Køge

Vi tager naturligvis de nødvendige forholdsregner ift. Covid-19 situationen og forholder os til myndighedernes anbefalinger. Af samme grund har vi valgt at begrænse bagekurset til kun 8 deltagere.

Hvad lærer du på kurset?
– Hvad er en surdej? Principperne, proces (opstart, fodring osv.)
– Tid som en vigtigfaktor for godt bagværk
– Æltning/foldning
– Shaping og hævning
– Afbagning

Hvad får du?
– Smagsprøver med hjem på alt det brød vi bager
– Kaffe/te og drikkevarer dagen igennem
– Tapasanretning – med alt det gode bagværk naturligvis
– Surdej med hjem
– Et bagekit med forklæde, dejdeler og lækre danske produkter.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

Godt bagværk starter med DANSK MEL fra Valsemøllen. Find inspiration til lækkert bagværk her, hvor vi samlet alt det bedste indenfor brød, kager og dansk mel.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 26. oktober, og får direkte besked pr. mail. Der trækkes 10 vindere. Præmien er et bagekursus og et års forbrug af Valsemøllen Dansk Mel-produkter til en samlet værdi af 2500 kr. (1.500 kr. for kurset + 1.000 kr. i produkter). Hverken bagekursus eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev.
Konkurrencen kører fra tirsdag den 1. september 2020 til og med søndag den 25. oktober 2020.