Æbleskivevafler

Elsker du æbleskiver, men ejer du ikke en æbleskivepande, så foreslår vi at bage lækre æbleskivevafler. Her får du opskriften på en klassisk æbleskivedej, som du kan bage på et vaffeljern og få lækre æbleskivevafler. Æbleskivevaflerne er ligesom æbleskiverne perfekte at servere til alle de hyggelige julestunder i december.

Æbleskivedejen er lavet med Valsemøllen Økologiske Dansk Stenformalet Hvedemel, som giver vaflerne 20% fuldkorn, så du får lidt flere af de gode fibre.

Opskriften er udviklet i samarbejde med Maria Charlotte. Se flere spændende opskrifter, som vi har udviklet i samarbejde med Maria Charlotte, her. Du kan også finde en masse gode opskrifter på Maria Charlottes egen hjemmeside, her.

 

Se opskrift
Æbleskivevafler

Køkkentid
15 min.

Ventetid
25 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Æbleskivevafler: 5 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse

Sådan gør du

 

  1. Rør hvedemel, natron, sukker, salt og kardemomme sammen i en skål.
  2. Pisk kærnemælk i skålen, lidt efter lidt, til du får en dej uden klumper.
  3. Tilsæt et æg ad gangen, og pisk det ind i dejen. Sæt dejen på køl i 15 minutter.
  4. Varm et vaffeljern op, og pensl med smør. Kom dejen i vaffeljernet, og steg æbleskivevaflerne gyldne.
  5. Nyd vaflerne med lidt flormelis og jordbærmarmelade efter behov.

Et godt tip: Hvis du allerhelst bare gerne vil lave de helt klassiske, runde æbleskiver, så find den bedste opskrift på æbleskiver her.

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.