Æbleskivevafler

Elsker du æbleskiver, men ejer du ikke en æbleskivepande, så foreslår vi at bage lækre æbleskivevafler. Her får du opskriften på en klassisk æbleskivedej, som du kan bage på et vaffeljern og få lækre æbleskivevafler. Æbleskivevaflerne er ligesom æbleskiverne perfekte at servere til alle de hyggelige julestunder i december.

Æbleskivedejen er lavet med Valsemøllen Økologiske Dansk Stenformalet Hvedemel, som giver vaflerne 20% fuldkorn, så du får lidt flere af de gode fibre.

Opskriften er udviklet i samarbejde med Maria Charlotte. Se flere spændende opskrifter, som vi har udviklet i samarbejde med Maria Charlotte, her. Du kan også finde en masse gode opskrifter på Maria Charlottes egen hjemmeside, her.

 

Se opskrift
Æbleskivevafler

Køkkentid
15 min.

Ventetid
25 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftSådan gør du

 

  1. Rør hvedemel, natron, sukker, salt og kardemomme sammen i en skål.
  2. Pisk kærnemælk i skålen, lidt efter lidt, til du får en dej uden klumper.
  3. Tilsæt et æg ad gangen, og pisk det ind i dejen. Sæt dejen på køl i 15 minutter.
  4. Varm et vaffeljern op, og pensl med smør. Kom dejen i vaffeljernet, og steg æbleskivevaflerne gyldne.
  5. Nyd vaflerne med lidt flormelis og jordbærmarmelade efter behov.

Et godt tip: Hvis du allerhelst bare gerne vil lave de helt klassiske, runde æbleskiver, så find den bedste opskrift på æbleskiver her.

+

LØS REBUSSEN OG VIND

ET BON-FIRE BÅLSTED
+ LÆKRE VALSEMØLLEN BAGEBLANDINGER

Til en samlet værdi af 4.289 kr.

Ferietid er hyggetid. I sommerhuset, på campingpladsen eller hjemme i haven. Hos Valsemøllen elsker vi at bage, og vores bageblandinger er lige til at bage, når og hvor du har lyst. Vi har blandet de bedste råvarer, så du kan bruge ferien på at være sammen med – og forkæle – dem du holder af. Om du er til snobrød, mælkesnittekage eller hvidløgsbrød på grill, så kan du finde masser af opskrifter og inspiration til lækkert sommerbagværk lige her.

Løs rebussen og deltag i konkurrencen om et Bon-Fire bålsted og Valsemøllens bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. Du deltager ved at udfylde formularen her på siden. Vi udtrækker to vindere torsdag d. 11.august, som kontaktes direkte via mail eller telefon.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du samtidig en del af vores bageunivers, hvor vi månedligt sender et nyhedsbrev ud fyldt med masser af inspiration, nye opskrifter og gode bagetips via mail.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 11.august, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Der trækkes 2 vinder. Præmien er et Bon-Fire bålsted indeholdende Bon-fire Basissæt + Halv BBQ pande + 6 liters gryde + Bålfad i stål og Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. (3.466 kr. Bon-Fire bålsted+ 500 kr. i produkter). Hverken bålstedet eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 16. maj 2022 til og med torsdag d. 11.august 2022.