Æbleskivevafler

Elsker du æbleskiver, men ejer du ikke en æbleskivepande, så foreslår vi at bage lækre æbleskivevafler. Her får du opskriften på en klassisk æbleskivedej, som du kan bage på et vaffeljern og få lækre æbleskivevafler. Æbleskivevaflerne er ligesom æbleskiverne perfekte at servere til alle de hyggelige julestunder i december.

Æbleskivedejen er lavet med Valsemøllen Økologiske Dansk Stenformalet Hvedemel, som giver vaflerne 20% fuldkorn, så du får lidt flere af de gode fibre.

Opskriften er udviklet i samarbejde med Maria Charlotte. Se flere spændende opskrifter, som vi har udviklet i samarbejde med Maria Charlotte, her. Du kan også finde en masse gode opskrifter på Maria Charlottes egen hjemmeside, her.

 

Se opskrift
Æbleskivevafler

Køkkentid
15 min.

Ventetid
25 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Æbleskivevafler: 5 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse

Sådan gør du

 

  1. Rør hvedemel, natron, sukker, salt og kardemomme sammen i en skål.
  2. Pisk kærnemælk i skålen, lidt efter lidt, til du får en dej uden klumper.
  3. Tilsæt et æg ad gangen, og pisk det ind i dejen. Sæt dejen på køl i 15 minutter.
  4. Varm et vaffeljern op, og pensl med smør. Kom dejen i vaffeljernet, og steg æbleskivevaflerne gyldne.
  5. Nyd vaflerne med lidt flormelis og jordbærmarmelade efter behov.

Et godt tip: Hvis du allerhelst bare gerne vil lave de helt klassiske, runde æbleskiver, så find den bedste opskrift på æbleskiver her.

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.