Uforglemmelig og smagfuld julebag

Hvem glæder sig ikke til at tage en bid af julens mange lækkerier? Julekøkkenet er fyldt med nødder, æbler, marcipan, kanel og kardemomme og minder os om hyggelige og varme øjeblikke. Så når julen er lige om hjørnet, er der ikke nogen bedre måde at komme i stemning og tælle ned til juleaften end at gå i krig med julebagværk. Med julens bagværk som boller eller kringler kan du bringe julen ind i hverdagen med de lækre julekager. Du kan forkæle dig selv, familie og venner med noget anderledes og ekstra særligt i den søde juletid.
Vi har samlet en masse klassiske og nye opskrifter som du kan glæde dig til at sætte tænderne i til jul. Så kan du bevare julestemningen i hele december måned! Det er selvfølgelig også tilladt at bage dem resten af året – vi sladrer ikke!

Hverdagshygge og stemning med julebagning

Julen giver anledning til at bage, fordi det skaber stemningsfulde stunder. Det er hyggeligt at stå i køkkenet sammen med børnene og bage. Og det er mindst lige så rart at nyde det lækre bagværk sammen. Inviter f.eks. til en hyggelig julebrunch med koldhævede brunchboller med æble og kanel. Dæk et flot morgenbord op til adventssøndage eller i juledagene med juleboller med æble og krydderi. Eller lav et lækkert aftenbord med kringle med remonce til hygge i sofaen med julefilm i tv’et.
Når du laver nem julebag kan du også fylde en bid af jul i madpakken til børnene eller dig selv. Men pas på, lækkerierne giver helt sikkert anledning til misundelse!

Find simple julebag opskrifter

I en måned der går hurtigt skal det være nemt at skabe nostalgiske øjeblikke. Vores udvalg af opskrifter er meget lette at følge, og hvis du mangler tid, har vi også brødblandinger der kan hjælpe dig til hygge og gode smage. Det er hjemmebag på den nemme måde. De lækre brunchboller med æble og kanel kan bages med Finax Koldhævede Brunchboller og få andre ingredienser.
Med et udvalg af opskrifter til forskelligt julebag er vores inspirerende side lidt som en julebagebog. Den er blot online, så du enten kan følge opskriften på mobilen eller printe den ud. Find din yndlingsopskrift og start din julebagning i dag!

+

VIND ET BAGEKURUS MED BAGERLANDSHOLDET OG VALSEMØLLEN + ET ÅRS FORBRUG AF DANSK MEL

Nu har du chancen for at lære af de bedste! Vind en plads på bagekursus med chefbager Asger Hansen fra Bagerlandsholdet og Valsemøllens egen udviklingsbager Erik Olsen. Her sætter vi fokus på godt brød bagt med surdej, og du lærer om æltning, (kold)hævning og afbagning – og får din egen surdej med hjem. Plus at du vinder 1 års forbrug af dansk mel. Det hele til en samlet værdi af 2.500 kr.

Ét års forbrug af dansk mel
Vores sortiment af dansk mel spænder bredt, fra specialmel til brødblandinger, klid og kerner. Hvis du er én af de otte heldige vindere, forkæler vi dig med et års forbrug af dansk mel, som vi sender til dig af fire omgange fordelt over et år.

Bagekursus

Praktisk information
Dato: Søndag d. 8. november kl. 10.00-15.00
Sted: Valsemøllen Køge, Sandvadsvej 14, 4600 Køge

Vi tager naturligvis de nødvendige forholdsregner ift. Covid-19 situationen og forholder os til myndighedernes anbefalinger. Af samme grund har vi valgt at begrænse bagekurset til kun 8 deltagere.

Hvad lærer du på kurset?
– Hvad er en surdej? Principperne, proces (opstart, fodring osv.)
– Tid som en vigtigfaktor for godt bagværk
– Æltning/foldning
– Shaping og hævning
– Afbagning

Hvad får du?
– Smagsprøver med hjem på alt det brød vi bager
– Kaffe/te og drikkevarer dagen igennem
– Tapasanretning – med alt det gode bagværk naturligvis
– Surdej med hjem
– Et bagekit med forklæde, dejdeler og lækre danske produkter.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

Godt bagværk starter med DANSK MEL fra Valsemøllen. Find inspiration til lækkert bagværk her, hvor vi samlet alt det bedste indenfor brød, kager og dansk mel.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 26. oktober, og får direkte besked pr. mail. Der trækkes 10 vindere. Præmien er et bagekursus og et års forbrug af Valsemøllen Dansk Mel-produkter til en samlet værdi af 2500 kr. (1.500 kr. for kurset + 1.000 kr. i produkter). Hverken bagekursus eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev.
Konkurrencen kører fra tirsdag den 1. september 2020 til og med søndag den 25. oktober 2020.