Konfektkage

Forkæl dig selv og din familie eller venner med et stykke konfektkage med tørret frugt og masser af nødder. En skøn kage, som alle vil elske i juledagene

Den både smager og dufter skønt af jul. En konfektkage med masser af tørret frugt, nødder og julens krydderier, som passer perfekt sammen med et varmt glas gløgg. Den er nem og hurtig at lave med Valsemøllen Kagehvedemel, og så pynter den på et hvert konfektbordet. Server den som en del af konfekten eller spis den til dessert.

Se opskrift
konfektkage

Køkkentid
20 min.

Ventetid
30 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Opskrift

16 stk.

300g blandede nødder (mandler, hasselnødder, valnødder, cashewnødder og/eller pekannødder)
300g tørret frugt (dadler, abrikos, rosiner, tranebær)
100g honning
100g flormelis
1 tsk. vaniljesukker
75g Valsemøllen Kage Hvedemel
1 tsk stødt kanel
0,5 tsk stødt muskat
0,25 tsk stødt ingefær
Neutral olie til springformen

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen på 150°C almindelig ovn.
  2. Skær de større tørrede frugter som dadler og abrikoser i mindre stykker.
  3. Hak eventuelt nødder groft (men behøves ikke).
  4. Bland mel og krydderier.
  5. Smelt honning, flormelis og vaniljesukker sammen over vandbad.
  6. Vend nu frugt, nødder og mel i den smeltede honning. Det er en sej og klæbrig masse, så det kan tage lidt tid.
  7. For en springform med en diameter på 20-24 cm med bagepapir og pensl sider og bund med lidt neutral olie.
  8. Tryk massen ned i formen brug gerne hænder til at trykke den helt ned i formen, men pas på hvis honningen stadig er varm.
  9. Bag i 30 minutter.
  10. Afkøl din konfektkage på en rist før den drysses med flormelis.

 

Udviklet i samarbejde med Anja Suldrup – kandidat i Fødevareinnovation & Sundhed.

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.