Småkager med ingefær – Værtindegave

Elsker du ingefær, så vil du elsker denne opskrift på hjemmebagte småkager med ingefær. De er nemme at lave og smager som en drøm. Vil du forkæle med en personlig værtindegave, kan du give en kage på glas. Se hvordan i opskriften nedenfor.

Julens bedste værtindegave: Kage på glas, eller hjemmelavet shake and bake er en fantastisk god ide til en skøn og kærlig værtindegave til et venskab du holder af. Giv ingredienserne i glasset  sammen med opskriften, eller bag de skønne småkager med ingefær selv, så du selv og dem omkring dig, kan blive forkælet med skønne, sprøde småkager. Se også andre ideer til personlige værtindegaver.

Se opskrift
småkager med ingefær

Køkkentid
40 min.

Ventetid
8 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Småkager med ingefær – Værtindegave: 4 ud af 5 baseret på 5 anmeldelser

Opskrift

45 stk.

225 g Valsemøllen kagehvedemel
120 g smør
100 g mørk sirup
110 g rørsukker
1 spsk natron
2 spsk stødt ingefær
1 tsk stødt kanel
1 æggeblomme

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Bland kagehvedemel, natron, ingefær og kanel i en skål
  2. Varm sukker, smør og sirup i en gryde ved lav varme, indtil sukkeret er opløst – rør jævnligt, så det ikke brænder på. Hæld over i en skål og lad det afkøle en smule.
  3. Tilsæt melblandingen og rør dejen godt sammen, til dejen er ensartet. Brug evt. 1 æggeblomme til at samle dejen, hvis den smuldre for dig.
  4. Tænd ovnen på 180°, varmluft.
  5. Rul dejen ud på bordet med en kagerulle til ca. 0,5 cm tykkelse. Brug en udstikker til at få en ønsket form/figur.
  6. Beklæd en bageplade med bagepapir og kom forsigtigt kagerne på pladen.
  7. Bag ingefærkagerne i 6-8 min., til de har fået en lettere gylden farve.
  8. Lad dem afkøle på en rist.

Et godt tip: Giv en kage på glas i værtindegave. Kom de tørre ingredienser i lag i et fint glas med låg, print denne opskrift, og pin en fin hilsen og en kageudstikker på glasset. Det vil sprede masser af bageglæde

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.