Få smagen af jul med delikate julekager

Julens traditioner indebærer i stor stil pynt og gaver, men også madoplevelser og duften af jul i hele huset.. For mange er julestemning nemlig forbundet med duften af kanel og smagen af nougat, honning, marcipan og appelsin! Og med lækre julekager kan du binde de dejlige smage sammen i en krydret eller sød, sprød eller blød og enten klassisk eller helt ny smagsoplevelse. Den vil enten minde dig om barndommens jul eller give helt nye juleminder til dine børn. Alle familier har deres egne bagetraditioner til jul. Det handler jo om at skabe de her helt magiske øjeblikke gennem det søde eller syrlige bagværk. Men hvert år får du også muligheden for at skrive noget helt nyt på listen af traditioner. Så dyk ned i vores inspirerende julebageunivers, og find netop den opskrift, der skal give smagen af jul i år, hvad enten det er julesmåkager eller noget helt andet.

Overrask med en kage til jul

Julen er fyldt med anledninger, som advent, juleaften og alle juledagene, til at servere lækkerier for dine gæster eller blot ved hyggestunder med familien. De fleste forventer julesmåkager og æbleskiver. Hvis du vil imponere dine gæster med noget nyt, kan du overraske dem med en kage, der rummer traditionelle julekrydderier og -ingredienser. Kig nærmere på vores juleopskrifter, og bliv klar til julen i dag!

Læs mere

Opdag lækker opskrift på julekager

Der findes mange lækre opskrifter på kager, som du kan bage til jul. Vi har samlet et udvalg af opskrifter, der byder på velkendte smage på både traditionelle og nye måder. Prøv klassiske honninghjerter med akaciehonning, julemuffins med kanel og æble eller en flot juleroulade med abrikos og chokoladecreme. Der er noget for en hver smag.

Sådan laver du en god og nem julekage

Det skal være nemt at lave en god kage til jul. Det vigtigste er at have:
En simpel og udførlig opskrift – vores opskrifter kræver ikke nogen mesterbager, her kan alle være med og husk, at det handler om at have det sjovt i køkkenet!
Gode ingredienser – med Finax Kage Hvedemel går du aldrig galt i køkkenet. Dine sprøde og luftige kager bages med dansk mel af højeste kvalitet og med lavt glutenindhold.
Julestemning – du kan ikke bage og skabe smagen af jul uden julestemning. Pynt op, tænd for julemusikken og tag børnene eller børnebørnene med i køkkenet.

+

VIND ET BAGEKURUS MED BAGERLANDSHOLDET OG VALSEMØLLEN + ET ÅRS FORBRUG AF DANSK MEL

Nu har du chancen for at lære af de bedste! Vind en plads på bagekursus med chefbager Asger Hansen fra Bagerlandsholdet og Valsemøllens egen udviklingsbager Erik Olsen. Her sætter vi fokus på godt brød bagt med surdej, og du lærer om æltning, (kold)hævning og afbagning – og får din egen surdej med hjem. Plus at du vinder 1 års forbrug af dansk mel. Det hele til en samlet værdi af 2.500 kr.

Ét års forbrug af dansk mel
Vores sortiment af dansk mel spænder bredt, fra specialmel til brødblandinger, klid og kerner. Hvis du er én af de otte heldige vindere, forkæler vi dig med et års forbrug af dansk mel, som vi sender til dig af fire omgange fordelt over et år.

Bagekursus

Praktisk information
Dato: Søndag d. 8. november kl. 10.00-15.00
Sted: Valsemøllen Køge, Sandvadsvej 14, 4600 Køge

Vi tager naturligvis de nødvendige forholdsregner ift. Covid-19 situationen og forholder os til myndighedernes anbefalinger. Af samme grund har vi valgt at begrænse bagekurset til kun 8 deltagere.

Hvad lærer du på kurset?
– Hvad er en surdej? Principperne, proces (opstart, fodring osv.)
– Tid som en vigtigfaktor for godt bagværk
– Æltning/foldning
– Shaping og hævning
– Afbagning

Hvad får du?
– Smagsprøver med hjem på alt det brød vi bager
– Kaffe/te og drikkevarer dagen igennem
– Tapasanretning – med alt det gode bagværk naturligvis
– Surdej med hjem
– Et bagekit med forklæde, dejdeler og lækre danske produkter.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

Godt bagværk starter med DANSK MEL fra Valsemøllen. Find inspiration til lækkert bagværk her, hvor vi samlet alt det bedste indenfor brød, kager og dansk mel.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 26. oktober, og får direkte besked pr. mail. Der trækkes 10 vindere. Præmien er et bagekursus og et års forbrug af Valsemøllen Dansk Mel-produkter til en samlet værdi af 2500 kr. (1.500 kr. for kurset + 1.000 kr. i produkter). Hverken bagekursus eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev.
Konkurrencen kører fra tirsdag den 1. september 2020 til og med søndag den 25. oktober 2020.