Krydderkage med blommer

Denne skønne krydderkage med blommer er perfekt til en hyggestund med dem man holder af i den mørke tid, vi går ind i.

Krydderkage med blommer er en perfekt kage at bruge efterårets solmodne blommer på. Nyd denne lækre og smagfulde krydderkage til en eftermiddagsstund med familie eller venner. Krydderkagen har masser af krydderier som kanel, kardemomme og en smule ingefær, der går perfekt med den søde smag af blommer og er lavet på Valsemøllen Kage Hvedemel.

Se opskrift

Køkkentid
30 min.

Ventetid
35-45 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Opskrift

til 8 personer

4 æg
350 g rørsukker
200 g smør
1 tsk. vanilje
150 g Valsemøllen Kage Hvedemel
2 tsk. stødt kanel
1 tsk. stødt ingefær
1 tsk. kardemomme
1/2 tsk. allehånde
2 tsk. bagepulver
300 g blommer
evt. en håndfuld hakkede hasselnødder
Flormelis

Brugt i opskriften

Fremgangsmåde

    1. Pisk æg og sukker luftig
    2. Smelt smør og tilsæt det til æggemassen
    3. Bland alle de tørre ingredienser godt sammen og vend det i dejen
    4. Hæld dejen i en springform beklædt med bagepapir og skær blommerne i skiver
    5. Placer blommeskiverne på kagen og drys evt. med hakkede hasselnødder
    6. Bag kagen i ovnen ved 175°C varmluft i 35-45 minutter eller til kagen er gennembagt
    7. Lad krydderkagen med blommer køle og drys med flormelis og servér med creme fraise eller vaniljeflødeis