Kanelsnegle

Få vores bedste opskrift på kanelsnegle - lækre, snaskede og nemme at bage.

Kanelsnegle til hverdag, fest og børnefødselsdage. Kanelsnegle eller kanelsneglekage er den perfekte dessert der hitter hos alle. Du kan lave en lidt sundere udgave og erstatte det almindelige hvedemel med Valsemøllen Hvedemel med 25% Fuldkorn og få lidt flere kostfibre ind, uden det kan smages.

Se opskrift

Køkkentid
30 min.

Ventetid
1 t 45 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Kanelsnegle: 4 ud af 5 baseret på 13 anmeldelser

Ingredienser

Opskrift til 20 snegle

Fremgangsmåde

  1. Opløs gær i den lune mælk (37°C)
  2. Tilsæt æg, blødt smør, sukker og salt.
  3. Kom mel i lidt ad gangen og ælt dejen godt igennem til dejen er blank og lind, hold evt. lidt af melet tilbage.
  4. Lad dejen hæve tildækket i 30 minutter et lunt sted og lav imens remoncen.
  5. Bland smør,sukker, farin og kanel til en ensartet masse. Må ikke røres for længe, da sukker krystallerne ødelægges og ikke kan karamellisere.
  6. Rul dejen ud på et mel drysset bord til en firkant, 20 x 30 cm. Fordel remoncen med en spartel og rul dejen sammen.
  7. Skær stangen i 20 stykker, og sæt sneglene på en bageplade med bagepapir, eller i et smurt ildfastfad, og lad dem hæve tildækket i 60 minutter ved stuetemperatur.
  8. Pensl de færdighævede snegle med vand eller æg, og bag dem i midten af en forvarmet ovn ved 220°C (varmluft 200°C) i ca. 15 minutter, til de er gyldne.
  9. Lad sneglene køle af på en rist og pynt dem med glasur.
+

VIND EN REJSE OG TAG BAGEGLÆDEN MED

OVERRASK EN DU KENDER I UDLANDET MED DANSK BAGEGLÆDE – OG ET BESØG

Vores gode, velsmagende bagværk er noget af det, vi danskere savner allermest, når vi er i udlandet. Måske kender du også én, der savner smagen af dansk rugbrød og hjemmebagte boller?

Valsemøllen fejrer 120-år med dansk bageglæde, og i den anledning vil vi bringe bageglæden ud til dem, der savner den allermest – og du får lov til at komme med!

Skrive hvilken savnet ven, veninde eller familiemedlem, du gerne vil glæde med et besøg. Så kan det være, at du er den heldige vinder af en rejse derhen – naturligvis sammen med en kuffert fuld af dansk bageglæde fra Valsemøllen.

Præmien er et rejsegavekort på 6.000 kr. til prissammenligningstjenesten www.travelmarket.dk, hvor du finder Danmarks største udvalg af rejser.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge en vinder. Vinderen får direkte besked i uge 46. Præmien er et rejsegavekort på 6.000 kr. til Travelmarket.dk, som kan indløses af én person, og en kuffert fyldt med udvalgte bageprodukter fra Valsemøllen. Hverken Gavekortet eller indhold i kuffert kan ombyttes til kontanter.
Vi tilbyder naturligvis også at betale for klimakompensation (maks. svarende til 750 kr.) for din rejse via siden www.myclimate.org, som nævnt af Concito. Denne kompensation kan ej heller ombyttes til kontanter.