Kanelsnegle

Få vores bedste opskrift på kanelsnegle - lækre, snaskede og nemme at bage.

Kanelsnegle til hverdag, fest og børnefødselsdage. Kanelsnegle eller kanelsneglekage er den perfekte dessert der hitter hos alle. Du kan lave en lidt sundere udgave og erstatte det almindelige hvedemel med Finax Hvedemel med 25% Fuldkorn og få lidt flere kostfibre ind, uden det kan smages.

Se opskrift

Køkkentid
30 min.

Ventetid
1 t 45 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Kanelsnegle: 4 ud af 5 baseret på 9 anmeldelser

Ingredienser

Opskrift til 20 snegle
  1. Opløs gær i den lune mælk (37°C)
  2. Tilsæt æg, blødt smør, sukker og salt.
  3. Kom mel i lidt ad gangen og ælt dejen godt igennem til dejen er blank og lind, hold evt. lidt af melet tilbage.
  4. Lad dejen hæve tildækket i 30 minutter et lunt sted og lav imens remoncen.
  5. Bland smør,sukker, farin og kanel til en ensartet masse. Må ikke røres for længe, da sukker krystallerne ødelægges og ikke kan karamellisere.
  6. Rul dejen ud på et mel drysset bord til en firkant, 20 x 30 cm. Fordel remoncen med en spartel og rul dejen sammen.
  7. Skær stangen i 20 stykker, og sæt sneglene på en bageplade med bagepapir, eller i et smurt ildfastfad, og lad dem hæve tildækket i 60 minutter ved stuetemperatur.
  8. Pensl de færdighævede snegle med vand eller æg, og bag dem i midten af en forvarmet ovn ved 220°C (varmluft 200°C) i ca. 15 minutter, til de er gyldne.
  9. Lad sneglene køle af på en rist og pynt dem med glasur.