Blåbærmuffins med havreklid

Lækre blåbærmuffins med havreklid og fuldkornsmel udviklet af dygtige Ditte Julie Jensen. Muffinsene er er grove, men stadig fulde af god smag!

Hvis din søde tand også efterspørger kage engang i mellem, er disse blåbærmuffins med havreklid et godt bud. Selvom de syndige, er de også fyldt med fuldkorn, der giver en god mæthed.

Se opskrift
blåbærmuffins med havreklid

Køkkentid
20 min.

Ventetid
20 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Opskrift

ca. 20 muffins

5 store æg
300 g flormelis
200 g smør
3 dl sødmælk
1 økologisk citron, skal
1 tsk. vaniljesukker
1 tsk. stødt ingefær
1 knvsp. muskatnød
2 tsk. bagpulver
300 g Valsemøllen hvid hvedemel
100 g Valsemøllen havreklid
100 g friske blåbær
100 g hvid chokolade (kan undlades)
2 spsk. flormelis (drys)

Sådan gør du

  1. Pisk æg og flormelis lyst og luftigt.
  2. Smelt smørret og brun det en anelse.
  3. Tilsæt det brunede smør, mælk og citronskal til æggesnapsen og vend det sammen.
  4. Sigt vaniljesukker, ingefær, muskatnød, bagepulver og mel i en skål og vend havrekild i melblandingen.
  5. Vend det hele sammen med æggesnapsen.
  6. Tilsæt friske blåbær og hakket hvid chokolade.
  7. Fyld 2/3 dele dej i muffinformene (gerne de høje af slagsen).
  8. Bag dem i en forvarmet ovn ved ved 175 °C varmluft i ca. 20 minutter.
  9. Køl kagerne af og drys dem med flormelis.

 

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.