Hindbærmuffins

Hindbærmuffins er den perfekte kombination af de søde og syrlige smage. Hindbær gør sig godt i bløde muffins, der med garanti altid vækker glæde på kagebordet.

Opskriften på hindbærmuffins er nem at gå til, og kræver ikke mange ingredienser. De friske og sommerlige muffins falder i enhver smag. Er du ikke så meget til hindbær, kan også sagtens bruge andre bær fra frost. Spis kagerne som de er, eller pynt dem med frosting, glasur eller et drys flormelis. Mulighederne er mange. Det er bare at gå i gang!

Se opskrift
Hindbærmuffins

Køkkentid
25 min.

Ventetid
20 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Hindbærmuffins: 3 ud af 5 baseret på 223 anmeldelser

Opskrift

15 stk.

75 g smør
3 æg
175 g sukker
175 g Valsemøllen Økologisk Dansk Stenformalet Hvedemel
3 tsk. bagepulver
2 1/4 dl mælk
150 g frosne hindbær

Sådan gør du

  1. Smelt smørret, og lad det køle lidt af.
  2. Pisk æg og sukker luftigt, og tilsæt det afkølede smør.
  3. Bland mel, bagepulver og mælk i dejen.
  4. Fyld 15 store papirmuffinforme 2⁄3 op, og fordel de frosne hindbær i hver.
  5. Bag dem ved 200ºC i 20 minutter.
  6. Lad kagerne afkøle på en rist. Anret kagerne på et fad og drys evt. med flormelis og friske hindbær

Et godt tip: Pift dine hindbærmuffins op med stykker af hvid eller mørk chokolade. Vend dem rundt i dejen lige inden dejen kommes i forme. Leder du efter andre typer af muffins med frugt eller bær? Så klik her for at se vores lækre æblemuffins.

+

LØS REBUSSEN OG VIND

ET BON-FIRE BÅLSTED
+ LÆKRE VALSEMØLLEN BAGEBLANDINGER

Til en samlet værdi af 4.289 kr.

Ferietid er hyggetid. I sommerhuset, på campingpladsen eller hjemme i haven. Hos Valsemøllen elsker vi at bage, og vores bageblandinger er lige til at bage, når og hvor du har lyst. Vi har blandet de bedste råvarer, så du kan bruge ferien på at være sammen med – og forkæle – dem du holder af. Om du er til snobrød, mælkesnittekage eller hvidløgsbrød på grill, så kan du finde masser af opskrifter og inspiration til lækkert sommerbagværk lige her.

Løs rebussen og deltag i konkurrencen om et Bon-Fire bålsted og Valsemøllens bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. Du deltager ved at udfylde formularen her på siden. Vi udtrækker to vindere torsdag d. 11.august, som kontaktes direkte via mail eller telefon.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du samtidig en del af vores bageunivers, hvor vi månedligt sender et nyhedsbrev ud fyldt med masser af inspiration, nye opskrifter og gode bagetips via mail.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 11.august, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Der trækkes 2 vinder. Præmien er et Bon-Fire bålsted indeholdende Bon-fire Basissæt + Halv BBQ pande + 6 liters gryde + Bålfad i stål og Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. (3.466 kr. Bon-Fire bålsted+ 500 kr. i produkter). Hverken bålstedet eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 16. maj 2022 til og med torsdag d. 11.august 2022.