Hindbærmuffins

Hindbærmuffins er den perfekte kombination af de søde og syrlige smage. Hindbær gør sig godt i bløde muffins, der med garanti altid vækker glæde på kagebordet.

Opskriften på hindbærmuffins er nem at gå til, og kræver ikke mange ingredienser. De friske og sommerlige muffins falder i enhver smag. Er du ikke så meget til hindbær, kan også sagtens bruge andre bær fra frost. Spis kagerne som de er, eller pynt dem med frosting, glasur eller et drys flormelis. Mulighederne er mange. Det er bare at gå i gang!

Se opskrift
hindbaermuffins

Køkkentid
25 min.

Ventetid
20 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Hindbærmuffins: 3 ud af 5 baseret på 186 anmeldelser

Opskrift

15 stk.

75 g smør
3 æg
175 g sukker
175 g Valsemøllen hvedemel
3 tsk. bagepulver
2 1/4 dl mælk
150 g frosne hindbær

Sådan gør du

  1. Smelt smørret, og lad det køle lidt af.
  2. Pisk æg og sukker luftigt, og tilsæt det afkølede smør.
  3. Bland mel, bagepulver og mælk i dejen.
  4. Fyld 15 store papirmuffinforme 2⁄3 op, og fordel de frosne hindbær i hver.
  5. Bag dem ved 200ºC i 20 minutter.
  6. Lad kagerne afkøle på en rist. Anret kagerne på et fad og drys evt. med flormelis og friske hindbær

Et godt tip: Pift dine hindbærmuffins op med stykker af hvid eller mørk chokolade. Vend dem rundt i dejen lige inden dejen kommes i forme. Leder du efter andre typer af muffins med frugt eller bær? Så klik her for at se vores lækre æblemuffins.

+

Vind en Ankarsrum Køkkenmaskine + alle vores dansk mel produkter

til en samlet værdi af 5.195 kr. (4.695 kr. Ankarsrum + 500 kr. i produkter)

Vær med til at dyrke håndværket og det gode bagværk. Nu har du nemlig chancen for at vinde en køkkenmaskine fra Ankarsrum, som bliver et uundværligt redskab i dit køkken, når du skal bage og kreere lækre brød og kager. Plus at du vinder hele serien af Valsemøllen dansk mel produkter.

Dansk mel

Vores sortiment af dansk mel spænder bredt, fra specialmel til bageblandinger, klid og kerner. Hvis du bliver den heldige vinder, forkæler vi dig med alle vores dansk mel produkter.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers, hvor vi. ca. én gang om måneden forkæler dig med et nyhedsbrev fyldt med masser af velsmag og inspiration direkte i din mailboks.

Find inspiration til lækkert bagværk her, hvor vi har samlet alt det bedste indenfor brød, boller og kager med dansk mel.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 1. oktober, og får direkte besked pr. mail. Der trækkes 1 vinder. Præmien er en Ankarsrum Køkkenmaskine og Valsemøllen Dansk Mel-produkter til en samlet værdi af 5.195 kr. (4.695 kr. Ankarsrum + 500 kr. i produkter). Hverken køkkenmaskine eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev.
Konkurrencen kører fra mandag den 19. juli 2021 til og med torsdag den 30. september 2021.