Hindbærmuffins

Hindbærmuffins er den perfekte kombination af de søde og syrlige smage. Hindbær gør sig godt i bløde muffins, der med garanti altid vækker glæde på kagebordet.

Opskriften på hindbærmuffins er nem at gå til, og kræver ikke mange ingredienser. De friske og sommerlige muffins falder i enhver smag. Er du ikke så meget til hindbær, kan også sagtens bruge andre bær fra frost. Spis kagerne som de er, eller pynt dem med frosting, glasur eller et drys flormelis. Mulighederne er mange. Det er bare at gå i gang!

Se opskrift
Hindbærmuffins

Køkkentid
25 min.

Ventetid
20 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Hindbærmuffins: 3 ud af 5 baseret på 234 anmeldelser

Opskrift

15 stk.

75 g smør
3 æg
175 g sukker
175 g Valsemøllen Økologisk Dansk Stenformalet Hvedemel
3 tsk. bagepulver
2 1/4 dl mælk
150 g frosne hindbær

Sådan gør du

  1. Smelt smørret, og lad det køle lidt af.
  2. Pisk æg og sukker luftigt, og tilsæt det afkølede smør.
  3. Bland mel, bagepulver og mælk i dejen.
  4. Fyld 15 store papirmuffinforme 2⁄3 op, og fordel de frosne hindbær i hver.
  5. Bag dem ved 200ºC i 20 minutter.
  6. Lad kagerne afkøle på en rist. Anret kagerne på et fad og drys evt. med flormelis og friske hindbær

Et godt tip: Pift dine hindbærmuffins op med stykker af hvid eller mørk chokolade. Vend dem rundt i dejen lige inden dejen kommes i forme. Leder du efter andre typer af muffins med frugt eller bær? Så klik her for at se vores lækre æblemuffins.

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.