Hindbærmuffins

Hindbærmuffins er den perfekte kombination af de søde og syrlige smage. Hindbær gør sig godt i bløde muffins, der med garanti altid vækker glæde på kagebordet.

Opskriften på hindbærmuffins er nem at gå til, og kræver ikke mange ingredienser. De friske og sommerlige muffins falder i enhver smag. Er du ikke så meget til hindbær, kan også sagtens bruge andre bær fra frost. Spis kagerne som de er, eller pynt dem med frosting, glasur eller et drys flormelis. Mulighederne er mange. Det er bare at gå i gang!

Se opskrift
Hindbærmuffins

Køkkentid
25 min.

Ventetid
20 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Hindbærmuffins: 3 ud af 5 baseret på 238 anmeldelser

Opskrift

15 stk.

75 g smør
3 æg
175 g sukker
175 g Valsemøllen Økologisk Dansk Stenformalet Hvedemel
3 tsk. bagepulver
2 1/4 dl mælk
150 g frosne hindbær

Sådan gør du

  1. Smelt smørret, og lad det køle lidt af.
  2. Pisk æg og sukker luftigt, og tilsæt det afkølede smør.
  3. Bland mel, bagepulver og mælk i dejen.
  4. Fyld 15 store papirmuffinforme 2⁄3 op, og fordel de frosne hindbær i hver.
  5. Bag dem ved 200ºC i 20 minutter.
  6. Lad kagerne afkøle på en rist. Anret kagerne på et fad og drys evt. med flormelis og friske hindbær

Et godt tip: Pift dine hindbærmuffins op med stykker af hvid eller mørk chokolade. Vend dem rundt i dejen lige inden dejen kommes i forme. Leder du efter andre typer af muffins med frugt eller bær? Så klik her for at se vores lækre æblemuffins.