Kokosmuffins med rabarber

Bag lækre kokosmuffins med rabarber. Du kan lave disse muffins, når rabarberne er i sæsonen og få en dejlig syrlig og sød smag til dine kokosmuffins. Du kan få de gode rabarber, når de er i sæson i april, maj og juni.

Udover, at de smager fantastisk, så er de også dejlige nemme at bage. Server dem til eftermiddagskaffen eller som en eftermiddagssnack til efter arbejde eller skole.

Opskriften er lavet i samarbejde med Lene Tranberg, som er indehaver af bagvrk.dk. Hos bagvrk kan du finde en masse skønne opskrifter på brød, kager og meget andet.

Se opskrift
Kokosmuffins med rabarber

Køkkentid
20 min.

Ventetid
20 min,


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Kokosmuffins med rabarber: 4 ud af 5 baseret på 3 anmeldelser

Opskrift

Ca. 16-18 stk.

3 æg, str. M/L, stuetemperatur
200 g sukker
200 g Valsemøllen Dansk Hvedemel
2 tsk. bagepulver
100 g kokosmel
350 g rabarber stilke
Tørrede kornblomster eller andre spiselige blomster

Brugt i opskriften

Sådan gør du

 

  1. Varm ovnen op til 175° C (alm. ovn, ikke varmluft). Sæt 16-18 muffinsforme i en fast muffinsform.
  2. Skyl rabarberstilkene, og skær dem i mindre stykker.
  3. Pisk æg og sukker, til det er lyst.
  4. Sigt bagepulver og hvedemel sammen i en skål, og bland kokosmel i sammen med de snittede rabarber.
  5. Vend mel og rabarber i æggemassen. Fordel dejen i de 16-18 muffinsforme.
  6. Bag dine kokosmuffins nederste i ovnen i ca. 20 minutter. Lad kagerne køle af i den faste form i 5 minutter, før du flytter dem over på en bagerist og lader dem afkøle helt.
  7. Drys med tørrede kornblomster eller andre spiselige blomster før servering.

Et godt tip: Du kan også vælge at bage dine muffins som en kage. Kom dejen i en 24 cm springform, og bag kagen i 40-45 min.