Kokosmuffins med rabarber

Bag lækre kokosmuffins med rabarber. Du kan lave disse muffins, når rabarberne er i sæsonen og få en dejlig syrlig og sød smag til dine kokosmuffins. Du kan få de gode rabarber, når de er i sæson i april, maj og juni.

Udover, at de smager fantastisk, så er de også dejlige nemme at bage. Server dem til eftermiddagskaffen eller som en eftermiddagssnack til efter arbejde eller skole.

Opskriften er lavet i samarbejde med Lene Tranberg, som er indehaver af bagvrk.dk. Hos bagvrk kan du finde en masse skønne opskrifter på brød, kager og meget andet.

Se opskrift
Kokosmuffins med rabarber

Køkkentid
20 min.

Ventetid
20 min,


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Kokosmuffins med rabarber: 4 ud af 5 baseret på 4 anmeldelser

Opskrift

Ca. 16-18 stk.

3 æg, str. M/L, stuetemperatur
200 g sukker
200 g Valsemøllen Dansk Hvedemel
2 tsk. bagepulver
100 g kokosmel
350 g rabarber stilke
Tørrede kornblomster eller andre spiselige blomster

Brugt i opskriften

Sådan gør du

 

  1. Varm ovnen op til 175° C (alm. ovn, ikke varmluft). Sæt 16-18 muffinsforme i en fast muffinsform.
  2. Skyl rabarberstilkene, og skær dem i mindre stykker.
  3. Pisk æg og sukker, til det er lyst.
  4. Sigt bagepulver og hvedemel sammen i en skål, og bland kokosmel i sammen med de snittede rabarber.
  5. Vend mel og rabarber i æggemassen. Fordel dejen i de 16-18 muffinsforme.
  6. Bag dine kokosmuffins nederste i ovnen i ca. 20 minutter. Lad kagerne køle af i den faste form i 5 minutter, før du flytter dem over på en bagerist og lader dem afkøle helt.
  7. Drys med tørrede kornblomster eller andre spiselige blomster før servering.

Et godt tip: Du kan også vælge at bage dine muffins som en kage. Kom dejen i en 24 cm springform, og bag kagen i 40-45 min.

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger (link til produkterne) kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole (link til bageskolen) og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

    Hvad er godt at huske, når man skal bage i en Airfryer?
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.