Kokosmuffins med rabarber

Bag lækre kokosmuffins med rabarber. Du kan lave disse muffins, når rabarberne er i sæsonen og få en dejlig syrlig og sød smag til dine kokosmuffins. Du kan få de gode rabarber, når de er i sæson i april, maj og juni.

Udover, at de smager fantastisk, så er de også dejlige nemme at bage. Server dem til eftermiddagskaffen eller som en eftermiddagssnack til efter arbejde eller skole.

Opskriften er lavet i samarbejde med Lene Tranberg, som er indehaver af bagvrk.dk. Hos bagvrk kan du finde en masse skønne opskrifter på brød, kager og meget andet.

Se opskrift
Kokosmuffins med rabarber

Køkkentid
20 min.

Ventetid
20 min,


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Kokosmuffins med rabarber: 5 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse

Opskrift

Ca. 16-18 stk.

3 æg, str. M/L, stuetemperatur
200 g sukker
200 g Valsemøllen Dansk Hvedemel
2 tsk. bagepulver
100 g kokosmel
350 g rabarber stilke
Tørrede kornblomster eller andre spiselige blomster

Brugt i opskriften

Sådan gør du

 

  1. Varm ovnen op til 175° C (alm. ovn, ikke varmluft). Sæt 16-18 muffinsforme i en fast muffinsform.
  2. Skyl rabarberstilkene, og skær dem i mindre stykker.
  3. Pisk æg og sukker, til det er lyst.
  4. Sigt bagepulver og hvedemel sammen i en skål, og bland kokosmel i sammen med de snittede rabarber.
  5. Vend mel og rabarber i æggemassen. Fordel dejen i de 16-18 muffinsforme.
  6. Bag dine kokosmuffins nederste i ovnen i ca. 20 minutter. Lad kagerne køle af i den faste form i 5 minutter, før du flytter dem over på en bagerist og lader dem afkøle helt.
  7. Drys med tørrede kornblomster eller andre spiselige blomster før servering.

Et godt tip: Du kan også vælge at bage dine muffins som en kage. Kom dejen i en 24 cm springform, og bag kagen i 40-45 min.

+

LØS REBUSSEN OG VIND

ET BON-FIRE BÅLSTED
+ LÆKRE VALSEMØLLEN BAGEBLANDINGER

Til en samlet værdi af 4.289 kr.

Ferietid er hyggetid. I sommerhuset, på campingpladsen eller hjemme i haven. Hos Valsemøllen elsker vi at bage, og vores bageblandinger er lige til at bage, når og hvor du har lyst. Vi har blandet de bedste råvarer, så du kan bruge ferien på at være sammen med – og forkæle – dem du holder af. Om du er til snobrød, mælkesnittekage eller hvidløgsbrød på grill, så kan du finde masser af opskrifter og inspiration til lækkert sommerbagværk lige her.

Løs rebussen og deltag i konkurrencen om et Bon-Fire bålsted og Valsemøllens bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. Du deltager ved at udfylde formularen her på siden. Vi udtrækker to vindere torsdag d. 11.august, som kontaktes direkte via mail eller telefon.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du samtidig en del af vores bageunivers, hvor vi månedligt sender et nyhedsbrev ud fyldt med masser af inspiration, nye opskrifter og gode bagetips via mail.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 11.august, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Der trækkes 2 vinder. Præmien er et Bon-Fire bålsted indeholdende Bon-fire Basissæt + Halv BBQ pande + 6 liters gryde + Bålfad i stål og Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. (3.466 kr. Bon-Fire bålsted+ 500 kr. i produkter). Hverken bålstedet eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 16. maj 2022 til og med torsdag d. 11.august 2022.