Kokosmuffins med rabarber

Bag lækre kokosmuffins med rabarber. Du kan lave disse muffins, når rabarberne er i sæsonen og få en dejlig syrlig og sød smag til dine kokosmuffins. Du kan få de gode rabarber, når de er i sæson i april, maj og juni.

Udover, at de smager fantastisk, så er de også dejlige nemme at bage. Server dem til eftermiddagskaffen eller som en eftermiddagssnack til efter arbejde eller skole.

Opskriften er lavet i samarbejde med Lene Tranberg, som er indehaver af bagvrk.dk. Hos bagvrk kan du finde en masse skønne opskrifter på brød, kager og meget andet.

Se opskrift
Kokosmuffins med rabarber

Køkkentid
20 min.

Ventetid
20 min,


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Kokosmuffins med rabarber: 4 ud af 5 baseret på 3 anmeldelser

Opskrift

Ca. 16-18 stk.

3 æg, str. M/L, stuetemperatur
200 g sukker
200 g Valsemøllen Dansk Hvedemel
2 tsk. bagepulver
100 g kokosmel
350 g rabarber stilke
Tørrede kornblomster eller andre spiselige blomster

Brugt i opskriften

Sådan gør du

 

  1. Varm ovnen op til 175° C (alm. ovn, ikke varmluft). Sæt 16-18 muffinsforme i en fast muffinsform.
  2. Skyl rabarberstilkene, og skær dem i mindre stykker.
  3. Pisk æg og sukker, til det er lyst.
  4. Sigt bagepulver og hvedemel sammen i en skål, og bland kokosmel i sammen med de snittede rabarber.
  5. Vend mel og rabarber i æggemassen. Fordel dejen i de 16-18 muffinsforme.
  6. Bag dine kokosmuffins nederste i ovnen i ca. 20 minutter. Lad kagerne køle af i den faste form i 5 minutter, før du flytter dem over på en bagerist og lader dem afkøle helt.
  7. Drys med tørrede kornblomster eller andre spiselige blomster før servering.

Et godt tip: Du kan også vælge at bage dine muffins som en kage. Kom dejen i en 24 cm springform, og bag kagen i 40-45 min.

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.