Sådan gør du
-
Varm ovnen op til 175° C (alm. ovn, ikke varmluft). Sæt 16-18 muffinsforme i en fast muffinsform.
-
Skyl rabarberstilkene, og skær dem i mindre stykker.
-
Pisk æg og sukker, til det er lyst.
-
Sigt bagepulver og hvedemel sammen i en skål, og bland kokosmel i sammen med de snittede rabarber.
-
Vend mel og rabarber i æggemassen. Fordel dejen i de 16-18 muffinsforme.
-
Bag dine kokosmuffins nederste i ovnen i ca. 20 minutter. Lad kagerne køle af i den faste form i 5 minutter, før du flytter dem over på en bagerist og lader dem afkøle helt.
-
Drys med tørrede kornblomster eller andre spiselige blomster før servering.
Et godt tip: Du kan også vælge at bage dine muffins som en kage. Kom dejen i en 24 cm springform, og bag kagen i 40-45 min.