Mosters bananbrød forklædt som muffins

Mosters lækre Bananbrød forklædt som muffins :-) En lækker og nem opskrift som altid er et hit hos familien.

Se opskrift

Køkkentid
25 min.

Ventetid
20 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Mosters bananbrød forklædt som muffins: 3 ud af 5 baseret på 6 anmeldelser

Opskrift

1 dl mælk
1 dl olie
4 æg
6-7 modne bananer (moses)
2 tsk bagepulver
2 tsk natron
2 tsk vaniliesukker
1 tsk salt
300 g Valsemøllen hvedemel
300 g Valsemøllen fuldkornsmel
100 g sukker
evt. 150 gr. grovhakket mørk chokolade

  1. Pisk mælk, olie, bananer og æg sammen i en skål.
  2. Bland de tørre ingredienser og tilsæt dem efter lidt.
  3. Fordel dejen i 20 muffinforme og bag ved 175 grader i 15-18 min.

Opskrift indsendt af Sabine Schøllhammer 

Disse lækre muffins er Mosters Bananbrød og her forklædt som muffins :-) En lækker og nem opskrift som altid er et hit hos familien.

+

LØS REBUSSEN OG VIND

ET BON-FIRE BÅLSTED
+ LÆKRE VALSEMØLLEN BAGEBLANDINGER

Til en samlet værdi af 4.289 kr.

Ferietid er hyggetid. I sommerhuset, på campingpladsen eller hjemme i haven. Hos Valsemøllen elsker vi at bage, og vores bageblandinger er lige til at bage, når og hvor du har lyst. Vi har blandet de bedste råvarer, så du kan bruge ferien på at være sammen med – og forkæle – dem du holder af. Om du er til snobrød, mælkesnittekage eller hvidløgsbrød på grill, så kan du finde masser af opskrifter og inspiration til lækkert sommerbagværk lige her.

Løs rebussen og deltag i konkurrencen om et Bon-Fire bålsted og Valsemøllens bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. Du deltager ved at udfylde formularen her på siden. Vi udtrækker to vindere torsdag d. 11.august, som kontaktes direkte via mail eller telefon.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du samtidig en del af vores bageunivers, hvor vi månedligt sender et nyhedsbrev ud fyldt med masser af inspiration, nye opskrifter og gode bagetips via mail.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 11.august, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Der trækkes 2 vinder. Præmien er et Bon-Fire bålsted indeholdende Bon-fire Basissæt + Halv BBQ pande + 6 liters gryde + Bålfad i stål og Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. (3.466 kr. Bon-Fire bålsted+ 500 kr. i produkter). Hverken bålstedet eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 16. maj 2022 til og med torsdag d. 11.august 2022.